«Η άλλη Ευρώπη» του Τσίπρα: Με μπικίνι και «καυτή» πόζα μας καλεί να την ψηφίσουμε! Tα πέταξε όλα έξω! Έτσι θα κυβερνήσετε ρε; (φωτό)

Κοινοποίηση:
paola4_245_355

Άνω κάτω έκανε την Ιταλία ο Τσίπρας χωρίς να το θέλει μάλιστα. Αφορμή; Η εκπρόσωπος του στη λίστα υποστήριξης του για την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Κομισιόν, δημοσιογράφος Πάολα Μπακίντου από τη Σαρδηνία.

mpikini1

Η «καυτή» νεαρή φόρεσε το λευκό μπικίνι της και πήρε μία sexy πόζα για τον φωτογράφο που την απαθανάτισε. Αμέσως μετά πόσταρε την πόζα της σε στυλ playboy στο λογαριασμό της στο Facebook γράφοντας από κάτω το εξής σχόλιο: «Ξεκίνησε η προεκλογική καμπάνια και εγώ χρησιμοποιώ κάθε μέσο. Ψηφίστε Για μία Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα».

mpikini2

Αυτό βέβαια στάθηκε η αφορμή για να ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων από πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που την επέκριναν για τον τρόπο που χρησιμοποιεί για να προωθήσει τον Αλέξη Τσίπρα και τις προσωπικές πολιτικές της επιλογές.

mpikini3

 Η ίδια πάντως απάντησε στους επικριτές της:

«Δεν αφορά στην προεκλογική καμπάνια. Αφορά σε μία ανάρτηση παιχνιδιάρικη και ειρωνική, όπως είμαι εγώ. Με ξαφνιάζει πολύ (ο πάταγος) μια και η L’Altra Europa con Tsipras δε φτάνει στις εφημερίδες για τις πρωτοβουλίες μας. Είναι απίστευτο ότι για να κερδίσει κανείς την προσοχή για τη λίστα στις ευρωεκλογές, χρειάζεται ένα μπικίνι».

mpikini4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πάντως πρέπει να αναγνωρίσω σημάδια προόδου!
    1:Είναι γυναίκα(όπως φαίνεται,δεν την ξέρω προσωπικά)!
    2:Κάνει αποτρίχωση(όπως φαίνεται,δεν την ξέρω προσωπικά)!
    3:Έχει ενδιαφέρουσες θέσεις!Η πιο ενδιαφέρουσα θέση της είναι στην πρώτη(ή τελευταία) φωτογραφία…
    Υ.Γ. Καλή η επανάσταση,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ,ΚΟΤΕΡΟ…

  2. SE VI PIACE TSIPRAS PRENDETELO VOI!
    VE LO RAGALIAMO! E TROVERETE IL CONSOLATO TURKO A RIVENDICARE ANCHE PEZZI D’ ITALIA.

    TESORO SEI COMPLETAMENTE OCCA. LA POLITICA NON SI FA COL COSTUME DA BAGNO E MOSTRANDO IL CULETTO.

Comments are closed.