Η Αθήνα έκανε τη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ και έβγαλε τον νέο πρόεδρο της ΝΔ!

Κοινοποίηση:
koulis

Ο νομός Αττική έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο τελικό αποτέλεσμα των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας.

Ενώ προηγείτο αρχικά ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης το αποτέλεσμα αυτό άλλαξε όσο ενσωματώνονταν τα εκλογικά τμήματα της Αττικής. Τότε το αποτέλεσμα άρχισε να αλλάζει και η ψαλίδα να γέρνει υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μόλις στο 33,02% της ενσωμάτωσης στο νομό Αττικής ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με ποσοστό 54,66% με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη να ακολουθεί με ποσοστό 45,34%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έπρεπε να βγει ο βολικότερος και φθηνότερος προδότης. Τους είχε κάνει και δώρο απολύσεις στην προηγούμενη θητεία του ως υπουργός. Ο άλλος προδότης ήταν ακριβότερος, δεν είχε κάνει δώρο, αγόραζε συσκευές TEFAL και ήθελε και μπροστάντζα. Εμ που πας ρε Καραμήτρο να βγεις πρόεδρος της ΝΔ χωρίς την Siemens; Η Vodafone το είχε το αποτέλεσμα από την προηγούμενη ψηφοφορία. Το είχε υποκλέψει. Δυστυχώς το 1.000.000 περίπου οδηγούν τα υπόλοιπα 9.000.000 στην καταστροφή με την ανοχή τους βέβαια.

  2. στον δημο της ρεμουλας ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ,τα κομματοσκυλα προβατα-μπεεεεεεεεεε- πηρανε γραμμη και ψηφισαν αυτον τον ηλιθιο γουρλοματη φιλελευθερο βοθρο….τωρα θα ψοφισει ο γκαντεμης εφιαλτης δρακουλας???

  3. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΝΕ ΑΠ’ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ.

Comments are closed.