Η απάντηση της κυβέρνησης στους Αμερικανούς για τον Σάββα Ξηρό “Εμάς μας ενδιαφέρει περισσότερο η δημοκρατία και έχουμε περισσότερη ευαισθησία…”

Κοινοποίηση:
8282

Με… καθυστέρηση τουλάχιστον τριών 24ωρων ήρθε η αντίδραση της κυβέρνησης στην ανάρτηση της Αμερικανικής Πρεσβείας με την οποία διατύπωνε τη σαφέστατη αντίθεσή της στο ενδεχόμενο αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού, όμως όπως δήλωσαν με νόημα ανώτατες κυβερνητικές πήγες σήμερα η κυβέρνηση έχει πολλά σημαντικά ζητήματα με τα οποία ασχολείται αυτόν το καιρό…

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές τόνισαν σήμερα χαρακτηριστικά “εμάς μας ενδιαφέρει περισσότερο η δημοκρατία και έχουμε περισσότερη ευαισθησία γιατί αυτά τα εγκλήματα γίνονταν στο όνομα της Αριστεράς”.
15444444
Σε ότι αφορά στις αντιδράσεις στο εσωτερικό οι ίδια ανώτατη κυβερνητική πηγή ανέφερε πως “η δημοκρατία δεν εκδικείται και τιμούμε ως κυβέρνηση τη μνήμη του Μπακογιάννη. Η δημοκρατία πρέπει να είναι γενναιόδωρη. Ο Σάββας Ξηρός δεν αποφυλακίζεται αλλά περιορίζεται στο σπίτι του. Κάτι που σημαίνει ότι θα ελέγχεται καλύτερα στην περίπτωση που θελήσει “να το παίξει καθοδηγητής”. Άλλωστε τα πρόσφατα περιστατικά στις φυλακές δείχνουν ότι καλύτερα ελέγχεται ένας κρατούμενος με τόσα προβλήματα υγείας περιορισμένος στο σπίτι του.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εμάς στον Ελλαδιστάν μας ενδιαφέρει η πραγματική τρομοκρατία και γουστάρουμε νεκρούς καπιταλιστές – γιατί να μην τον βγάλουμε έξω? Για αυτό μας ψήφησαν και τα Ελληνολαμόγια όχι για την οικονομία την όποια θα μπατάρουμε σύντομα.

    Ελληνολαμόγια όταν σε λίγο θα πάρετε τον πούλο τότε χρεωκοπημένοι και πιό φτωχοί θα παρακαλάτε για κανα ευρώ τους άφαντους τουρίστες ΧαΧαΧα.

  2. Ναι ειναι γεγονος η δημοκρατια σ αυτη τη χώρα χυνεται απο τα μπατζάκια. Μονο που οταν τα δικαστηρία παιρνουν αποφάσεις υπερ των πολιτων δεν εφαρμοζονται ποτε, κ αυτη τη στιγμή στη χώρα μας διώκεται ενα ολοκληρο κομμα για το εγκλημα που εκανε ενας οπαδος (που εντελεως τυχαια ηταν πρωην πασοκος). Αυτη ειναι λοιπον η δημοκρατία κ η ισονομία στην κολαση των Τσιπροκαμμένων κ των Σαμαροβενιζελικών. Αγανακτησε ακομα κ η Αμερική που ξερουμε τι σχεση εχει η χωρα αυτη με την δημοκρατία.

  3. ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑ….

Comments are closed.