Η Ελλάς δεν είναι Δημοκρατία!

Κοινοποίηση:
24523743_2_25266112-thumb-large

Η Τρίτη Εξουσία/Λειτουργία του Πολιτεύματος, η Δικαστική Εξουσία (ΔΕ) δεν λειτουργεί, έχει καταστεί μόνο η Δικαιοσύνη των δικαστηρίων. Η Δικαιοσύνη των δικαστηρίων δεν καλύπτει την Δικαστική Εξουσία. Η Δικαιοσύνη των δικαστηρίων μπορεί να είναι καλύτερη ακόμη και σε μία στυγνή Δικτατορία. Όταν:
1. Δηλώνεται, γράφεται, συζητείται δημοσίως ότι για το όνομα των Σκοπίων, η Κυβέρνηση σύρεται σε αντεθνική, εγκληματική πράξη, συμφερόντων εκτός Πολιτείας, συγκεκριμένα των ΗΠΑ,
2. Η Κυβέρνηση, σε υψηλούς τόνους, διαμηνύει ότι δεν θα υπάρξει Δημοψήφισμα για το τεράστιο, αιώνιο θέμα, την παραχώρηση της μισής Ελλάδος, τετελεσμένο έγκλημα κατά του Συντάγματος και της Κυριαρχίας του Λαού, και η Δικαστική Εξουσία σιωπά,
3. Σχεδόν όλα τα Μέσα Ενημερώσεως, συνταγματολόγοι, ειδικοί επιστήμονες, οι πολίτες δια συχνών δηλώσεων και πολυπληθών συλλαλητηρίων, μεγαλύτερα της κυβερνώσης μειοψηφίας, αληθινών δημοψηφισμάτων, διατρανώνουν την δυναμική αντίθεσή τους,
4. Η Κυβέρνηση εξαπατά τον Λαό, με το να φέρει, την επομένη της ισχυρής αντίθεσης των πολιτών στην Κυβέρνηση για την απώλεια της Μακεδονίας, το ορθότατο πλην άκαιρο θέμα των ατασθαλιών της Νοβάρτις και των οπλικών συστημάτων της Σαουδικής Αραβίας, για να αποπροσανατολίσει το θέμα της Μακεδονίας, να εξαπατήσει τους πολίτες και να εκβιάσει τα κόμματα και τους βουλευτές,
5. Οι εξαπατήσεις, εκβιάσεις, απειλές ή έμμεσες απειλές, από όπου και να προέρχονται, ιδίως από την Κυβέρνηση, αποτελούν σαφή εγκλήματα τα οποία η ΔΕ οφείλει να τα καταγράψει και να τα αποστείλει στα δικαστήρια. Δεν γίνεται το δικαστήριο να καταδικάζει, ορθώς, αυτόν που έκλεψε να φάει ή να πάρει γάλα για το παιδί του και να αφήνει τα τα τεράστια εγκλήματα, διότι δεν υπάρχει αρμόδιο ή δυνατό όργανο να τα καταγγείλει ή και να καταδικάσει. Δεν υπάρχει κανείς αρμόδιος, μόνο ο Ένας!
6. Το θέμα της παράθεσης του θέματος της Νοβάρτις είναι έγκλημα καθαρό της Δικαστικής Εξουσίας που αποπροσανατολίζει, εξαπατά και διχάζει τον Λαό σε τέτοια τεταμένη στιγμή. Όφειλε να προφυλάξει τον Λαό από εξάρσεις. Σκοπός της ΔΕ είναι να φροντίζει για την δικαιοσύνη, την ειρήνη και την ηρεμία των πολιτών, με τις πράξεις Δικαιοσύνης και όχι να διαταράσει τις σχέσεις αυτών,
7. Τα μεγαλύτερα προβλήματα, δεινά της Ελλάδος υπάρχουν λόγω της μη λειτουργίας της ΔΕ. Η ΔΕ οφείλει να προβλέπει, προλαμβάνει τα εγκλήματα κατά της Χώρας, της κοινωνίας και των πολιτών, να καθορίζει τα δικαιώματα και υποχρεώσεις των πολιτών και να αποστέλλει στα δικαστήρια τις εγκληματικές πράξεις. Ναι, προβλέπονται όλα αυτά από το Σύνταγμα και τους νόμους, αλλά ποιός είναι αρμόδιος και δυνατός να τα καταγείλει στα δικαστήρια; Τα δικαστήρια δικάζουν μετά απο 5-10 χρόνια, όταν τα εγκλήματα έχουν επιφέρει τεράστιες καταστροφές. Τα δικαστήρια δεν καλύπτουν την Λειτουργία της ΔΕ.

Η Δικαστική Εξουσία, δια των αρμοδίων οργάνων, όφειλε να είχε λάβει σαφείς και οριστικές αποφάσεις για κάθε θέμα αυτών, καθορίζουσα τα νομικά πλαίσια, βάσει της ΔΕ που της παρέχει το Σύνταγμα. Άμεσα και όχι μετά έξι χρόνια, αφού το κακό θα έχει γίνει. Αφού η ΔΕ δεν προέβει σε τέτοιες αποφάσεις, όφειλε ο Ηγέτης της Πολιτείας και της Δημοκρατίας και ο συντονιστής των τριών Εξουσιών/Λειτουργιών της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας , να καλέσει τα όργανα της ΔΕ για την έκδοση των εν λόγω αποφάσεων, εν τω πνεύματι της Δημοκρατίας και των διατάξεων του Συντάγματος.

Η σιωπή όλων των αρμοδίων παραγόντων της Δικαστικής Εξουσίας, του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, αποδεικνύει ότι η Δημοκρατία δεν λειτουργεί. Αφήνει και τις τρεις εξουσίες στην Εκτελεστική Εξουσία για τις Νομοθετήσεις και τις Εκτελέσεις, στην Κυβέρνηση, η οποία, κάκιστα, εκπροσωπείται μόνο απο την ισχυρή δύναμη του Πρωθυπουργού.
Που είναι οι βασικές, αναγκαίες τρεις Λειτουργίες που χαρακτηρίζουν την Δημοκρατία; Η Δημοκρατία έχει καταργηθή! Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να φροντίσει άμεσα την αποκατάσταση της Δικαστικής Εξουσίας.

Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, ΔΕ, σημαίνει ανεξάρτητος Ηγέτης της ΔΕ, ο Υπουργός Δικαιοσύνης είναι μέλος της Κυβέρνησης. Ελλείψει αυτού του Ηγέτη και Συνταγματικού Δικαστηρίου, τα ανώτατα δικαστικά όργανα οφείλουν, εν συμβουλίω, να αποφασίζουν για την Λειτουργία της ΔΕ, διαφορετικά το κράτος, η κοινωνία, οι πολίτες δεν έχουν Δικαιοσύνη. Γι αυτό υπάρχει μία άναρχη, άδικη, προβληματική, εγκληματική Πολιτεία, που καταστρέφει την Χώρα και τους πολίτες της.
Σαν επώνυμος, Έλλην πολίτης, με την εξουσία του πολίτη, καλώ τα αρμόδια όργανα της ΔΕ και τα Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα θέματα άμεσα.
[Καλώ ως ανώνυμος πολίτης, κάθε πολίτης, τα μη πουλημένα Μέσα Ενημερώσεως, να σταματήσουν τις φωνές, κραυγές, υψηλές πατριωτικές κορώνες, την άγρα των διαφημίσεων και ψήφων και να τονίσουν αυτά που χρειάζονται. Να πουν ότι όλα τα δεινά των Ελλήνων προέρχονται από την έλλειψη Δημοκρατίας, Δικαιοσύνης. Καμία Αμερική, κανείς Τραμπ, ΣΥΣΤΕΜ, σκοπιανοί δεν μπορούν να σταματήσουν τον Ελληνικό Λαό, (τουλάχιστον για μερικά χρόνια ακόμη), να επιβάλλει την θέλησή του. Οι κυβερνήσεις εκλέγονται από τον Λαό, (έστω και με υψηλούς ‘θείους’), όλα τα σοβαρά θέματα, βάσει του Συντάγματος, αποφασίζονται από τον Λαό, μέσω δημοψηφισμάτων. Τα συνθήματα και ο αγώνας είναι: «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα», (η Κύπρος είναι Ελληνική), ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Όλα τα άλλα ήσαν ανοησίες. Να υποχρεώσουν την Κυβέρνηση να δηλώσει, πριν από κάθε συμβιβασμό, ότι: «Οποιοδήποτε όνομα και όροι θα εγκριθούν από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού με Δημοψήφισμα». Αν δεν το κάνουν, την επόμενη φορά δεν θα κατεβάσουν όλη την Ελλάδα, περίπου 140.000 άτομα!, αλλά μόνο 50.000, όμως όλοι θα φέρουν μαγούρες, κατσούνες, αξίνες, φτιάρια, σκουπόξυλα. Δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσουν μόνο να τα κραδαίνουν, απαιτώντας τα δικαιώματά τους. Αν ακόμη δεν φύγουν, ο Λαός είναι εξουσιοδοτημένος, άρ. 120.4, να προχωρήσει μέχρι τέλους.
Μόνο μία λέξη ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Το όνομα και οι όροι για την Μακεδονία θα είναι οι ιστορικοί, αληθινοί, μόνο με την έγκριση του Ελληνικού Λαού. Διαφορετικά χάστε την πατρίδα σας, τα σπίτια σας, τα αγαθά, τα παιδιά και τα κεφάλια σας. Δεν υπάρχει Δημοκρατία.]

Ιωάννης Αντωνόπουλος
Πολιτικός Επιστήμων

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑ–ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…… ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ κομπιναδορων ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ για ΓΕΛΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ παιρνουνε οσπου να μας αντικαταστησουνε εν συνεχεια στο τελος με τους ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕς ΡΟΕς………. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΑΙ……………………………..

Comments are closed.