Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ωραία χώρα! Αν μας δώσουν σπίτια… “Θα μείνουμε ΕΔΩ!” – Αλήθεια ξέρετε γιατί το Κιλκίς έγινε Κιλκισλάμ;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
prosfiges

Ιδού η αλήθεια για τους προσφυγές και του τι πολύ πιθανό μας ξημερώνει αύριο…

Το γνωστό γερμανικό κανάλι ZDF ήρθε εδώ και πήγε στους προσφυγές που συνωστίζονται τώρα στην χώρα μας χωρίς καμία δυνατότητα να περάσουν στην κεντρική Ευρώπη και δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο.

 Σε συνέντευξη που πήρε από αυτούς τους είπαν ξεκάθαρα :

«Η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο κράτος άλλα δυστυχώς δεν έχουν λεφτά να μας κτίσουν σπίτια και να μας πληρώνουν πρόνοια . Αν μας τα έδιναν αυτά γιατί να φύγουμε από εδώ ? Για αυτόν τον λόγο προτιμούμε την Γερμανία, η όποια άλλη δυτική χώρα», που θα φιλοξενήσει τους… τζαμπαζήδες.

Τουλάχιστον μίλησε με ειλικρίνεια τι θέλει και τι περιμένει από την χώρα που θα τον φιλοξενήσει.

Αλήθεια ξέρετε γιατί το Κιλκίς έγινε Κιλκίσλάμ ???

Μ. Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

nikosxeiladakis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. η κυβερνιση ειναι μανα τους κι γιαυτους κοφτοντε κοροιδα ειναι οι λαθρο να φυγουν ??? εδω θα κανουν τα ονειρα τους να μας σφαξουν γιατι μας μισουν οι ισλαμιστες κι εμεισ μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε προβατακια που τα παν για σφαξημο κι αυτα χεροντε κι τραγουδουν χαρουμενα

  2. ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΑΤΗΤΗ…ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ!Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ”ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑ*&^%ΚΙΑ ΘΕΣ! ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΟΛΟΙ! ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΝΤΑΝΤΕΨΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ” ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΕΙΚΗΣ ΑΗΔΙΑΣ!ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ!!

  3. Κιλκισταν εγινε,και οι ντοπιοι την ακουν με βοιδοσκονη,
    Η κρητη ομως εμεινε απατητη

Comments are closed.