Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ που ΤΡΩΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ τους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ, Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ! ΜΙΣΕΙ όσους ΠΡΟΩΘΟΥΝ τους ΓΚΕΙ!! ΣΟΚ στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ όταν ο παρουσιαστής της είπε ότι «ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ» -ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ τον ΤΣΙΠΡΑ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ τον ΑΜΙΡ και τον ΚΑΚΟΜΟΙΡ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
MANT

Την απόλαυσε η ψυχή μας!
Πραγματικούς κεραυνούς εξαπέλυσε η Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών Μαρία
Μαντουβάλου κατά των «εμπόρων των εθνών» αλλά και των «μασκοφόρων» της πνευματικής και πολιτικής ηγεσίας μας, πουκαταστρέφουν την Παιδεία, προωθώντας εθνομηδενισμό και αθεΐα, με διεθνισμό, παγκοσμιοποίηση, πολυπολιτισμικότητα και νέα τάξη πραγμάτων, μιλώντας στην εκπομπή του αρτ Μαρτυρίες

Δείτε το εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ?ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΧΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!

  2. Η Αριστερά σε μισεί.

    Είναι ένα ISIS, που έχει δώσει όρκο να ιδρύσει ένα αριστερό χαλιφάτο.

    Οι Αριστεροί δεν διαφωνούν απλώς μαζί σου. Δεν αισθάνονται απλώς ότι έχεις λάθος. Δεν νομίζουν ότι απλώς είσαι λάθος. Σε μισούν. Θέλουν να σε δουν υποδουλωμένο και υπάκουο, αν όχι νεκρό.
    Μόλις το καταλάβεις αυτό, όλα όσα συμβαίνουν τώρα θα αποκτήσουν νόημα. Και θα καταλάβεις το τι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε.
    Είσαι φυσιολογικός και ως εκ τούτου για αυτούς, αιρετικός. Αρνείσαι να υποκύψεις στα είδωλά τους, να αποδεχτείς στην διεστραμμένη κατήχησή τους, να δοξάσεις τους ψεύτικους θεούς τους; Αυτό είναι ασυγχώρητο. Πρέπει να καείς.
    Σε μισούν, γιατί τους αψήφησες, τους εμπόδισες να ζουν με τις επιταγές της ψεύτικης θρησκείας τους. Η επαναστατικότητά σου έβαλε μπλόκο στην ασυδοσία τους να ασκούν το «θεϊκό» τους δικαίωμα να εξουσιάζουν κάθε πτυχή της ζωής σου.
    Η διεστραμμένη ιδεοληψία τους δίνει νόημα σε αυτά τα ψυχικά άρρωστα άτομα, τους δίνει κάτι να γεμίσουν την άδεια ζωή τους, έναν μεσσιανικό ζήλο να βγουν έξω και να κατακτήσουν και να προσηλυτίσουν τους «ειδωλολάτρες».
    Αναρωτιέσαι γιατί η αριστερά δικαιολογεί τη βία; Επειδή πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο τους βοηθά την δεδομένη στιγμή. Σήμερα ξαφνικά είναι ok να ρίχνεις γροθιές σε έναν «ναζί». Αλλά το ζήτημα με τις γροθιές είναι ότι όποιος τους εναντιώνεται είναι ένας «ναζί».

  3. Πολύ γέλιο η φασίστρω. Στη Σχολή όλοι στο ψιλό την παίρνουν.

  4. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Π@ΤΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ

    1. …είπε το 80- IQ.
      Κλείσε τα CAPS γιατί προδίδεσαι ότι εκτός από αγράμματος είσαι και moron.

      Αξιοπρεπέστατη κυρία, πολύ μορφωμένη και φαίνεται να έχει αρκετα υψηλό IQ (εκτιμώ ότι πλησιάζει το IQ του σύγρονου φιλοσόφου Stefan Molineux) η κ. Μαντούβαλου. Για τα Ελληνικά δεδομένα, είναι φαινόμενο.

  5. Μπράβο της προσκυναω τα λόγια της και της γνώσεις που έχει μήπως πρέπει να πηγαίνει και σε κανένα σχολείο να τα λέει όλα αυτά.!

  6. ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΚΛΑΨΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΤΟΥΣ!ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΑΙΩΝΙΑ,ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΣΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!

  7. Ε.Υ.Γ.Ε , στην ΚΥΡΙΑ Μαρία Μαντουβάλου, την ΠΑΝΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ !!!
    Ε.Υ.Γ.Ε., στον κ. Μιχάλη Αγραφιώτη, για τις αλήθειες και τις ΑΞΙΑΚΕΣ ιδέες του !!!
    Ε.Υ.Γ.Ε., στον κ. Λάμπρο Πάσχο, για τις επιλογές τών προσκεκλημένων του και τα θέματα που αναδεικνύει μέσα από τις εκπομπές του !!!
    Τέτοιους ΕΛΛΗΝΕΣ χρειάζεται η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!

  8. Τα τρια ελληνοφωνα κουραδια γιατι σχολιαζουν ;
    Αντε και συντομα αυτο το σκουπιδι που παριστανει την πορδυπουργο της αποικιας θα οδηγησει την κοινωνια σε φασαριες και τοτε ελληνοφωνα κουραδια να δουμε που θα πατε και τουτη την φορα να ζησετε . Καποτε τους κατσαπλιαδες ελληνοφωνους εαμοβουλγαρους παππουδες σας τους εκρυψαν οι κομμουνιστικες πανουκλες . Τωρα ομως , σαν ξεσπασει η οργη του Ελληνα ….κακομοιρα ….
    Ευγε στην αξια Ελληνιδα ! Τα ματια ειναι ο καθρεπτης της ψυχης κουραδια , τα προσεξατε ;
    Μια μπουκια θα σας κανει η Μπουμπουλινα , σαν ελθει ( συντομα ) η Αγιασμενη ωρα της Λευτεριας .

  9. Τα λογια της να θυμηθειτε απλυτα αριστεριδια ,
    την στιγμη που το μαχαιρι του αλλοδαπου προστατευομενου σας θα ειναι χωμενο στα σωθικα σας…
    (καπως ετσι….οπως η Δωρα ,κατακρεουργημενη ….για να βοηθησω την φαντασια σας…)

  10. Λυπάμαι τον αντρα της (αν εχει) και τα παιδια της (αν εχει)

  11. Φυσικα και την απόλαυσε η ψυχη μας. Μπράβο της, αλλα ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Χρειαζόμαστε πολλες τετοιες Μπουμπουλίνες. Ευχομαι και ελπιζω μεσα απο αυτον τον βόθρο στον οποιο ζούμε, να ξεπηδήσουν κι αλλοι τέτοιοι ανθρωποι. Η μανα Ελλαδα τους χρειάζεται. Μας χρειάζεται. Ολους, ολα τα παιδια της.

Comments are closed.