Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την «Ελληνική Αυγή» προτείνει την επίσημη πρόσκληση 2 τουλάχιστον Ρωσικών Πολεμικών Πλοίων στο Νότιο Αιγαίο για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:
«Τα σύννεφα για το παρόν και το μέλλον των κρατήσεων και αφίξεων τουριστών, από τη Φίλη Χώρα Ρωσία, έχουν βαρύνει επικίνδυνα και τείνουν να σκεπάσουν καταλυτικά τη φετεινή τουριστική περίοδο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την βιωσιμότητα του τουριστικού προϊόντος και όλων όσων επιχειρούν, κινούνται,ζουν,επιβιώνουν και προσφέρουν στην εθνική οικονομία μέσα απ’ αυτό.
Ο αποσπασματικός σχεδιασμός και η υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων προβολής του, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και οι σχετικές δήθεν φιλότιμες προσπάθειες της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχου, αποκομμένες από το γενικότερο σχεδιασμό και προσηλωμένες, σταθερά, στο σχεδιασμό του πολιτικού παρόντος και μέλλοντος των εμπνευστών του και στη λογική της παρέας των ποταμόπλοιων του προέδρου του ΠΡΟΤΟΥΡ, ήταν επόμενο να πέσουν στο κενό και μάλιστα με μεγάλο θόρυβο.
Στην παρούσα φάση και ενόψει του εορτασμού της 193ης επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ προτείνει, λαμβάνοντας υπόψη τις μέχρι αυτή τη στιγμή αρνητικές εξελίξεις, σαν ελάχιστη προσφορά υπηρεσίας, προβολής και ανάδειξης των Νησιών της Περιφέρειάς μας, την επίσημη πρόσκληση δύο(2) τουλάχιστον Ρωσικών Πολεμικών Πλοίων από τα πολλά που πλέουν στη Μεσόγειο Θάλασσα, με σκοπό να ναυλοχήσουν στη Σύρο και στη Ρόδο και αγήματα από τα πληρώματά τους να παρελάσουν μαζί με τα αντίστοιχα Ελληνικά Τμήματα, σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό τη φιλία μεταξύ των δύο Λαών, που έχει σαν σημείο αναφοράς τη συγκεκριμένη περίοδο της Ελληνικής Ιστορίας και μάλιστα με πρόσημο θετικό.»
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ – Στον Τύρναβο της Λάρισας εδρεύει Ταξιαρχία ονόματι SEEBRIG, με Αλβανούς, Βούλγαρους, Σκοπιανούς και Τούρκους, (5.000 άνδρες συνολικά)με Τούρκος Διοικητής! ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΝΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗ:ΤΙ ΟΠΛΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ; USP, MP-5 Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΤΟ «ΣΩΣΩΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ»?! ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ Η ΧΗΡΑ ΤΟΥ Η ΟΧΙ ;ΕΧΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΞΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ ΓΙΑ Ν΄ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ;ΕΧΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΘΥΛΑΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ; ΕΧΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΟ ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ??
ΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ! ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΛΗΘΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ «ΓΕΡΟΝΤΕΣ» ΤΟΥ ΚΩΛΟ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ «ΠΡΟΡΩΣΙΚΟ» ΟΡΘΟΔΟΞΟ» ΕΚΤΡΩΜΑ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΝΩ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΣΑΝ «ΜΕΣΣΙΑ» ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ «ΘΑΥΜΑΤΑ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ (ΒΛ. ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ) ΕΝΩ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΗ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ «ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ» ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ!…………………
ΕΛΛΑΣ-ΡΩΣΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ.ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
Πολυ σωστη και εξυπνη κινηση, κατι που πρεπει να ευδοκιμηση, ειναι κατι που οχι μονο στον τουριστικο τομεα αλλα και σε αλλα θεματα μπορει να δειξει ωφελιμη για την Ελληνικη οικονομια αλλα και την γεωπολιτικη μας σταση/εικονα…………..ΦΤΑΝΕΙ με ΕΕ και ΝΑΤΟ, χωρτασαμε αλληλεγγυη και ‘συμμαχια’!!
ποιος δίνει σημασία την φασιστική αυγή .Αφού το είπαν αυτοί. Οι Ρώσοι αύριο κι όλας θα φέρουν φρεγάτες και αεροπλανοφόρα
μαλλον δεν θα ξερεις οτι ο μιχαλολιακος μιλαει με ρωσσους συνεργατες του πουτιν μαλλον δεν θα ξερεις οτι η χρυση αυγη ηταν στην ρωσσια σε συνεδριο μαλλον δεν θα ξερεις αμερικανολαγνε οτι ο πουτιν θελει συνεργασια με την ελλαδα και μονο η χρυση αυγη το λεει οτι πρεπει να γινει.μαλλον δεν θα ξερεις οτι πριν μερικα χρονια εκανε παρελαση ο ρωσσικος στρατος με τον ελληνικο στην ελεξ/πολη…εμεις ειμαστε φασιστες στα λογια φιλε αλλα εσεις του δημοκρατικου τοξου απο την αναρχια μεχρι την ακροδεξια της νδ ειστε φασιστες στην πραξη..
Φυσικά και δεν σου άρεσε. Εσείς οι …αριστεροί (ΣΥΡΙΖΑ, Αναρχικοί, ΑνταρCIA κλπ) ή δεξιοί (ΝΔ) του συστήματος ως τσατσόνια των Αμερικανοεβραιογερμανών που είστε θέλετε τους Αμερικάνους και Γερμανους.
ποσο μαλακας εισαι?
Μακάρι να δεχθουν συνελληνες!! χλωμο το βλεπω ομως γιατι κυβερνωμαστε απο εθνικους μειοδοτες!
Ηδη αποσυραν τους s300 απο την παρελαση……………γιατι και απο ποιον διαταχθηκε η αποσυρση τους?