Η.Κασιδιάρης: “Αν η Siemens έβγαζε τρακτέρ, ο Μητσοτάκης θα πήγαινε… οργώνοντας στο Εκάλη Club”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kasidiaris-ilias

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής από την ολομέλεια της Βουλής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Τον Ηλία Κασιδιάρη θέλει ο κόσμος της Χρυσής Αυγής για αρχηγό του κόμματος. Και όσο μένει ο Μιχαλολιάκος αρχηγός, οι οπαδοί φεύγουν από τη Χρυσή Αυγή. Αυτοί που μένουν είναι κάποιοι κομματικοί βολεμένοι και οι συγγενείς του Μιχαλολιάκου, επίσης βολεμένοι. Οι οπαδοί που δεν έχουν συμφέροντα στο κόμμα έχουν αρχίσει να φεύγουν εδώ και καιρό, από τότε που προφυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης και θεωρήθηκε από αυτούς υπεύθυνος ο Ν. Μιχαλολιάκος, γιατί η προφυλάκιση του Κασιδιάρη έγινε αφού πήρε 16,1% στο Δήμο Αθηναίων και ο κόσμος ζητούσε να γίνει αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Μετά την συνεχιζόμενη αποχώρηση πολλών χιλιάδων οπαδών, δεν μπορούν πια να κάνουν συγκεντρώσεις ανοιχτές με πολύ κόσμο, γι΄ αυτό και βρήκαν την απαγόρευση της συγκέντρωσης σαν δώρο εξ ουρανού για να μην γίνουν πανελληνίως ρεζίλι. Είναι σε όλους φανερό ότι ο Μιχαλολιάκος υποστηρίζει τη συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ με τον τρόπο που μιλά και ψηφίζει στη Βουλή και η διαταγή της απαγόρευσης συγκεντρώσεων, είναι ένα είδος ανταπόδοσης των καλών υπηρεσιών του στον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που χωρούν ελάχιστους, θα πουν ότι είχαν πολυκοσμία και δεν είχαν πού να βάλουν να καθίσουν οι …πολλοί οπαδοί. Αυτά γίνονται στα κόμματα όταν δεν καταλαβαίνει ο αρχηγός τους πότε είναι καιρός να αποχωρήσει από την ηγεσία κι έτσι παρασύρει όλο το κόμμα σε κάθετη πτώση. Η κατάσταση στη Χρυσή Αυγή είναι πλέον μη αναστρέψιμη και η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης που είναι τόσο δημοφιλής και αγαπητός σε όλο τον πατριωτικό εθνικό χώρο, θα μπορούσε να ηγηθεί νέου πολιτικού σχηματισμού, έχοντας τις αγνές προθέσεις που διαθέτει πράγματι ο ίδιος στον πολιτικό στίβο και να βοηθήσει την Ελλάδα και το έθνος μας στη σωτηρία του.
    Μιχ. Τσερνίκος

  2. Ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή έδωσε ρέστα για άλλη μια φορά. Θαυμάσιος πολιτικός λόγος, ξεχωριστός και καίριος, δεν χαρίστηκε σε κανέναν. Οι ομιλίες του είναι καλύτερες από οποιουδήποτε αρχηγού κόμματος. Είναι ηγέτης ο Ηλίας Κασιδιάρης, ξεχωριστός και μοναδικός. Ένα κόμμα μόνος του. Εύγε!
    Α. Δερβενίτης

  3. Από τη μία βλέπουμε αυτό το νέο παιδί, που μίλησε με ΓΕΓΟΝΟΤΑ και ΟΝΟΜΑΤΑ.
    Από την άλλη, η πλειοψηφία ψήφισε τον Τσίπρα και τα πεντοζάλια του.

    Καλά να πάθουμε.

  4. Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα έπρεπε να είναι αρχηγός στη Χρυσή Αυγή, γιατί μόνον με αυτόν θα πάει καλά το κόμμα. Με τον Μιχαλολιάκο παραπαίει, είναι το χρήσιμο δεκανίκι του συστήματος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.
    Γάϊος

    1. συμφωνω. και τον εχουν παρει χαμπαρι και οι δημοσιογραφοι και εχει πυκνωσει τις εμφανισεις του σε μικρα για την ωρα καναλια. δε θα με παραξενεψει καθολου αν πιασει στασιδι στο αρτ….

  5. ο μόνος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ – οι αλλοι ειναι φιλιπινέζες τών ξένων ….

  6. Ο λόγος του Ηλία πάντα πηγαίος, αυθόρμητος, μέσα από την καρδιά του συνεπαίρνει τους έλληνες. Σωστός και αληθινός. Ηγέτης ο Ηλίας Κασιδιάρης για μένα ο καλύτερος πολιτικος που έχουμε.
    Βασίλης Μήτσικας

  7. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, άψογος όπως πάντα στις ομιλίες του στη Βουλή, μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και η καρδιά του χτυπά πατριωτικά, εθνικά. Εχει μεγάλη σημασία ένας πολιτικός να είναι πάνω και πρώτα απ΄ όλα πατριώτης.
    Θεμ. Πάνου

Comments are closed.