Η… κατάρα της καρδούλας στοίχειωσε τους Νεϊμάρ και Ανχελ Ντι Μαρία – Πως γλίτωσε ο Σαμαράς!

Κοινοποίηση:
k1

Χωρίς τους Νεϊμάρ Τζούνιορ και Ανχελ Ντι Μαρία θα παραταχθούν Βραζιλία και Αργεντινή στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι δύο Λατινοαμερικάνοι αστέρες τραυματίστηκαν κόντρα σε Κολομβία και Βέλγιο αντίστοιχα, με αποτέλεσμα τεθούν νοκ άουτ από τα ματς με Γερμανία και Ολλανδία. Σύμφωνα με την επίσημη διάγνωση των γιατρών ο Βραζιλιάνος υπέστη κάταγμα στο σπόνδυλο, ενώ ο Αργεντινός εξτρέμ έχει πάθει θλάση στο μηρό του δεξιού του ποδιού.

Αυτά ωστόσο αναφέρει η επίσημη διάγνωση, διότι οι κακές… γλώσσες κάνουν λόγο για μία κατάρα που χτυπάει όλους όσους πανηγυρίζουν με την χαρακτηριστική κίνηση της καρδούλας.

k2

Οι δύο αστέρες έχουν εισάγει στο ποδόσφαιρο τη «γλώσσα» που χρησιμοποιείται κατ’ εξοχήν στον κόσμο του διαδικτύου, γεγονός που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους «παλιούς» ποδοσφαιρόφιλους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σχεδόν με τον ίδιο τρόπο πανηγύρισε και ο Γιώργος Σαμαράς αμέσως μετά το εύστοχο πέναλτι κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

 

Ο Ελληνας επιθετικός ωστόσο φαίνεται πως γλίτωσε από τις καταστροφικές συνέπειες της κατάρας, λόγω του Κέιλορ Νάβας. Ο Κοσταρικανός πορτιέρο απέκλεισε την Εθνική και «έσωσε» τον έμπειρο μεσοεπιθετικό από ενδεχόμενο τραυματισμό στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τυχερός ο Σαμαράς…

exedra.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: