Η Κομισιόν απειλεί με διετή έξωση από την Σένγκεν

Κοινοποίηση:
sengenn

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά επισήμως από την Ελλάδα «να κλείσει τις τρύπες» στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, απειλώντας με διετή έξωση της χώρας από τα ζώνη Σένγκεν, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Επικαλούμενο αξιωματούχο της ΕΕ, το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει ότι το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης υιοθέτησε τις συστάσεις της Κομισιόν για αδυναμίες στη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων, με αφορμή την προσφυγική κρίση. Δίνει στην Ελλάδα προθεσμία τριών μηνών για να υλοποιήσει 50 προτεινόμενα μέτρα, τα οποία αφορούν στην αυστηροποίηση των συνοριακών ελέγχων.

Ευρωπαίοι διπλωμάτες επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν αποσκοπεί στον στιγματισμό και την απομόνωση της Ελλάδας, αλλά στην προστασία της Συνθήκης Σένγκεν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΟΥΝ , Α;ΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΡΑ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΑΔΑ – ΡΩΣΙΑ -ΣΕΡΒΙΑ , ΑΥΤΕΣ Η ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΠΑΝΓΟΣΜΙΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ-ΕΙΝΑΙ-ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΞΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ.

  2. H EΒΡΑΙΚΗ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ), ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
    ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΠΤΑΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΡΙΣΗΜΙΣΥ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΙΣΗΜΙΣΥ ΕΤΩΝ, ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
    ΑΡΧΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΑΝ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΣΗΣΗΣ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΜΟΥΝ ΝΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΒΙΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΣΩΝΟΙ.

Comments are closed.