Την «απαξίωση» που εισπράττει από την ελληνική κυβέρνηση εκφράζει η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας… δηλώνοντας ότι δεν θα διοργανώσει τον εορτασμό της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανιού στους χώρους του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ, τους οποίους αποφάσισαν να παραχωρήσουν και φέτος, όπως και τα παλαιότερα χρόνια, τα υπουργεία Παιδείας, Πολιτισμού και Δημόσιας Τάξης. Απόφαση της Μουσουλμανικής Ένωσης είναι ο εορτασμός του Ραμαζανιού, που ξεκίνησε στις 28 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί σε περίπου ένα μήνα, να πραγματοποιηθεί στους κεντρικούς κατά τόπους χώρους προσευχής των μουσουλμάνων. Ο ένας λόγος για την απόφαση αυτή είναι η ένδειξη αλληλεγγύης προς τους λαούς των χωρών που έχουν βαφτεί στο αίμα, όπως η Συρία και η Αίγυπτος. Ο άλλος λόγος είναι η πολιτική της κυβέρνησης την οποία νιώθουν εχθρική απέναντί τους.
«Είναι σαν την παροιμία “να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω λάδι”, δηλαδή, ενώ μας είχανε πει ότι θα προχωρήσει το θέμα του τζαμιού, ότι θα μπορούμε να είμαστε αξιοπρεπείς, να μην προσευχόμαστε στα υπόγεια, μας βάζουν πάλι μια αναβολή χωρίς λόγο. Κι άμα πάρουμε τηλέφωνο στο αρμόδιο υπουργείο, μας λένε “Εσείς ποιοι είστε να ρωτάτε; Να ρωτήσουν οι κατασκευαστικές!”, λέει η Αννα Στάμου, μέλος Δ.Σ. της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, και εξηγεί ότι, ενώ οι κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν αναλάβει το έργο έχουν δεσμευτεί ότι θα το παραδώσουν σε 6 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με το κράτος, η σύμβαση αυτή δεν υπογράφεται, αποδίδοντάς το στην έλλειψη πολιτικής βούλησης. Κι όμως, δεν πρόκειται για την ανέγερση ενός νέου κτιρίου, αλλά για την ανακαίνιση ενός παλιού γκαράζ στην περιοχή του Ελαιώνα, κοντά στο ομώνυμο μετρό.
«Εδώ μεγαλώνει πια η τρίτη γενιά παιδιών που είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Όχι η δεύτερη γενιά. Μεγαλώνεις ως ίσος με τους άλλους πολίτες, αλλά όταν θέλεις να θρησκευτείς πρέπει να πας στο υπόγειο και όταν θα πεθάνεις δεν ξέρεις πού θα βρεθείς, γιατί δεν υπάρχει μουσουλμανικό νεκροταφείο. Πλένονται σε κάτι καταγώγια και παρακαλάμε την Κομοτηνή να μας δώσουν έναν τάφο. Δηλαδή είναι θέμα εσωτερικής σύγκρουσης των παιδιών αυτών, που νιώθουν ότι αυτή η χώρα τούς απαξιώνει», επισημαίνει η Α. Στάμου και υπενθυμίζει ότι ακόμα και σε πολλά από τα κατά τόπους υπόγεια που λειτουργούν ως χώροι προσευχής η αστυνομία φέτος έβαλε λουκέτο. «Δηλαδή κλείνει τους χώρους προσευχής και από την άλλη μας λέει “πηγαίνετε να γιορτάσετε στο Ολυμπιακό Στάδιο”. Είναι οξύμωρο αυτό και μας απαξιώνει», αναφέρει.
«Είναι καλό για όλους μας να φτιαχτεί το τζαμί, για να δείξουμε σε όλον τον κόσμο ότι γίνεται πραγματικότητα το αναγκαίο αυτό δικαίωμα των μουσουλμάνων να έχουν νόμιμο τζαμί», λέει ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας, η οποία θα γιορτάσει στο Περιστέρι. «Αν η Ελλάδα θέλει να έχει μουσουλμάνους πολίτες, αφού έχει μειονότητες και κοινότητες και δίνει υπηκοότητα σε μουσουλμάνους πολίτες, θα πρέπει να τους δίνει και τη δυνατότητα να μπορούν να θρησκεύονται ελεύθερα», καταλήγει η Α. Στάμου.
Οι προγονοι μας πολεμησαν και εχυσαν το αιμα τους για να ελευθερωθει η ελλαδα απο τους Ισλαμοφασιστες εισβολεις.
Εμεις θα αφησουμε τους προδοτες(ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΤΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ,ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ) να τους υποστηριζουν,να τους νομιμοποιησουν παρανομα, και να τους κανουν τζαμι?
ΟΧΙ
ΕΞΩ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
(ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΗΣΤΕ ΤΟ STATUS ΣΤΟ FB ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOG)
H Αυστραλια χωρα μεταναστων μας δειχνει το δρομο…
ΔΕΝ σας καλεσε κανεις… λαθρομεταναστες , στις πατριδες σας να πατε , να λατρευετε και να φτιαξετε οσα τζαμια θελετε.
ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΛΟΥΣ ΕΣΑΣ,ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Το σίγουρο είναι ότι σε κάποια στιγμή θα αρχίσει μεγάλο νταβαντούρι , το Κοσοβο θα είναι πταίσμα ,μπροστά σε αυτά που θα γίνουν εδώ με τους μουσουλμάνους που έχουν μαζέψει , όταν με το καλό !!! αρχίσει να σφάζει ο ένας τον άλλο , καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι κάποιοι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ κλπ που θέλουν σήμερα να κάνουν τους προοδευτικούς ,είναι αυτοί που άνοιξαν την κερκοπορτα , άρα θα πρέπει πρώτα αυτοί να πληρώσουν για τα εγκληματικά λάθη που έχουν κάνει και εξακολουθούν να κάνουν όλα αυτά τα χρόνια
Πάρτε το απόφαση καθιστερημένοι κανίβαλοι ότι στην ΕΛΛΑΔΑ τζαμί δεν θα γίνει γιατί δεν θα το επιτρέψουμε. Σε άλλα πράγματα μπορεί να έχουμε δείξει ανοχή, αλλά στο τζαμί θα δείτε τι σημαίνει Έλληνας.
Oι οπλαρχηγοί του 1821 κατέβασαν την ημισέληνο που έχει χύσει ποτάμια αίμα ελληνικό εμείς γιατί πρέπει να την ξαναβάλουμε ωρε;;;
Να πανε στον τοπο τουs να προσευχωντε οι καθε μουσουλμανοι ακομα δεν εγινε ισλαμαμπαντ η ελλαδα τι ερχωντε ολοι εδω σωριδων δεν εχει αλλα κρατη να πανε χρυση αυγη δαγκωτο για να ξεβρωμησει ο τοποs
Η ορθή γραμμή είναι αυτή που ακολουθεί η Αυστραλία. Όποιου δεν του γουστάρει και θέλει να επιβάλει τις συνήθειες του, στο σπίτι του. Η Ελλάδα δεν είναι χώρα μουσουλμανική, έχει αρχαιοελληνική και από ένα σημείο και πέρα και χριστιανική παράδοση και δεν έχει κανένα λόγο να υποταγεί στις επιθυμίες του κάθε λαθροεισβολέα.
Στην Ισλαμαμπάτ λοιπόν και στη Μέκκα και μαζί και η θλιβερή κυρία με το ελληνικό όνομα που γεννήθηκε ελεύθερη αλλά προτίμησε τη μαντήλα της υποταγής για χάρη κάποιου λαθροεισβολέα. Για να μετατραπεί από πολίτις Ελληνίδα σε σκλάβα σύμφωνα με το Κοράνι και να έχει από πάνω το θράσος να κάνει υποδείξεις.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΧΙΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ….
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…..ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ……ΣΥΝΕΛΘΕ ΛΙΓΟ….
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΣΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ….. ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ….ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΖΕΙΤΕ ΣΑΝ ΖΩΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ!!!!! ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ…..ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΤ ΚΕΡΑΤΑ…..ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ…..ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΖΑΜΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ…Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΑΝΙΚΗ! ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ…ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ….ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ…..
Στη Συρια μουσουλανοζώα δεν προσευχονται ουτε στην εξοχη γιατι τους αποκεφαλιζετε στο ονομα του Αλλαχ. Και εδω αντι να χαιρεστε που σας επιτρεπουν οι μασονοι της Βουλης να προσευχεστε στον διαβολο τον Αλλαχ εστω και σε υπογεια μιλατε; Καλα ειστε εκει. Τα ερπεπετα για εκει ειναι
Στυ Συρια μουσουλανοζώα δεν προσευχονται ουτε στην εξοχη γιατι τους αποκεφαλιζετε στο ονομα του Αλλαχ. Και εδω αντι να χαιρεστε που σας επιτρεπουν οι μασονοι της Βουλης να προσευχεστε στον διαβολο τον Αλλαχ εστω και σε υπογεια μιλατε; Καλα ειστε εκει. Τα ερπεπετα για εκει ειναι
Καλημέρα σας!
Κάντο όπως οι Αυστραλοί:http://www.makeleio.gr/?p=122529#comment-103628
Πρέπει να προσεύχονται στο χώρο τους οι Άνθρωποι!!Άλλωστε η θρησκεία τους είναι πανανθρώπινη και γεμάτη Αγάπη για τον συνάνθρωπο και τους αδύναμους!Κυρίως τις γυναίκες και τα παιδιά.Όπως επίσης αγκαλιάζουν και όλες τις θρησκείες.Μερικά από τα καλά τους:
1.Δικαίωμα πάνω στο γυναικείο σώμα,παιδικό και μη από την ηλικία των 6-7-8 χρονών.Δικαιούται το άρρεν κτήνος να παντρευτεί την γυναίκα που του έταξαν η επιθυμεί και φυσικά να την βιάσει παράτη θέλησή της.
2.Αποκεφαλισμοί ανθρώπων άλλης θρησκείας (κυρίως μενού) περιόδου μουντιάλ παρουσιάζει έξαρση!Το μενού περιλαμβάνει και εκτελέσεις καθώς και λιθοβολισμούς.
3.Κακοποιήσεις γυναικών και παιδιών με όλους τους τρόπους!
4.Η Γη είναι δική τους όπου κατοικούν και οι υπόλοιποι πρέπει να υποταχθούν αλλιώς πρέπει να εκτελεσθούν η,το πιο ανώδυνο,να φύγουν!
5.Βεβήλωση οποιουδήποτε άλλου ναού άλλης θρησκείας και καταστροφή αυτού,ιδίως εάν είναι Χριστιανικός (Ειδικότης μας)!
Φυσικά στο πακέτο περιέχεται η θανάτωση των ιερέων με οποιοδήποτε τρόπο!
…και όλα αυτά γιατί το ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ!
Ποτε υπηρξε αυτη η μουσουλμανικη κοινοτητα στην Ελλαδα?
Δεν αντέχουν τη μπόχα από τα βρωμοπόδαρά τους κάτω στα υπόγεια… Πώς να συγκεντρωθούν στην προσευχή όταν δεν μπορούν ν’ αναπνεύσουν;
Άντε τώρα, καιρός να τα μαζέψετε και να πάτε στα σπιτάκια σας. Δυστυχώς για σας η Ελλάδα δεν είναι κατάλληλος τόπος για να κάνετε όλα αυτά τα κολπάκια με τα οποία ρίχνετε τους Βορειο-Ευρωπαίους. Κάποια στιγμή και ο πιο υπομονετικός Έλληνας θ’ αγανακτήσει.
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Στην Τουρκία οι Χριστιανοί θέλουν να προσεύχονται στην Αγιά Σοφιά γιατί δεν αντέχουν να αποκεφαλίζονται όπως τα αδέρφια τους στη Συρία για τα πιστεύω τους θέλουν να νιώθουν ασφάλεια και εκει είναι το κατάλληλο μέρος.
στιϛ χωρεϛ σαϛ δεν σεβεστε τιϛ αλλεϛ θρησκειεϛ,εχετε καψει ολεϛ τηϛ εκλησιεϛ εχετε σκοτωσει τοσουϛ χριστιανουϛ στο ονομα του ισλαμ και εχετε μουτρα να ζητατε τζαμι;αν ζοριζεστε να πατε στιϛπατριδεϛ σαϛ να προσευχεστε!
Mην ανησυχειτε, και αυτο το ζητημα θα το επιλυσει η ναζιστικη Χρυση Λοβοτομη.
Να πας να σε ιππευσουν πακιστανοι για να στανιαρεις να μην λες πατατες.
«Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας “τα’χώνει” για το Τζαμί στο Βοτανικό:”Δεν αντέχουμε να προσευχόμαστε στα υπόγεια”!»
Στα φρύδια μας!
Δεν σας κάλεσε κανείς!
Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουγικής περιτομής, η Ευρώπη Ελληνική, των Εθνών, των αυτοχθόνων και η Αμερική των Ινδιάνων.
Συγνώμη για την ταλαιπωρία σας!
Οι «ταξιδιωτικοί» σας πράκτορες, σας έδωσαν λάθος πληροφορίες…. να του κάνετε μύνηση και να ζητήσετε και τα χρήματα σας πίσω …
Bon Voyage!
ΣΤΑ ΡΚΙΔΙΑ ΜΑς ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΔΙΚΡΟΚΑ.
αγαπητέ Στέφανε, ο τίτλος του άρθρου σου είναι εντελώς εσφαλμένος και παραπειστικός «Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας “τα’χώνει” για το Τζαμί στο Βοτανικό:”Δεν αντέχουμε να προσευχόμαστε στα υπόγεια”!»
1.– Η «μουσουλμανική ένωση Ελλάδας» είναι παράνομη και αντισυνταγματική..απο που και έως που λαθροεισβολείς-έποικοι, ΠΑΡΑΝΟΜΑ εισβάλλοντες στην Ελληνική Επικράτεια, έχουν δικαιώμα προς σύσταση «ενώσεων»;;…Αντίθετα ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ έχει το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ κράτος να τους απελαύνει ΑΜΕΣΩΣ
2.– Διεξήχθη, στην Ελλάδα, ποτέ κανένα Δημοψήφισμα (όπως στη Ελβετία) όπου οι Έλληνες αποφάσισαν να δέχονται παράνομα- λαθραία και εγκληματικά αλλοδαπούς εισβολείς με σκοπό τον αφελληνισμό της Ελλάδας και το διώξιμο εμάς των ιθαγενών;;…δεν θυμάμαι να έχει γίνει κξάτι τέτοιο..
3.– Διεξήχθη, στην Ελλάδα, ποτέ κανένα Δημοψήφισμα (όπως στη Ελβετία) όπου οι Έλληνες αποφάσισαν να ανεγείρουν ισλαμοφασιστικά τζαμιά για τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ λαθροεισβολείς στην πλειοψηφία τους εγκληματίες και ισλαμοφασίστες;;…δεν θυμάμαι να έχει γίνει κάτι τέτοιο..
Άρα λοιπόν σε «ποιούς τα χώνουν» οι λαθροεισβολείς-έποικοι;;.. Σε εμάς τους Έλληνες που η συντριπτική τους πλειοψηφίασ εκτός απο κάποιους ξεπουλημένους ανθέλληνες, λένε ΟΧΙ στην λαθροεισβολή-εποίκηση;;;…Για ξαναδές το θέμα ..και εσύ είσαι ο δημοσιογράφος να΄απαντήσεις τεκμηριωμένα και με τα πραγματικά περιστατικά για την ΜΑΣΤΙΓΑ της λαθροεισβολής-εποίκησης..για να δούμε
Στα παπάρια αν δεν αντέχετε, βρωμόζωα. Πίσω στις στέπες σας σιχάματα.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ…ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΟΝ @ΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
Μπορούν κάλλιστα να προσεύχονται στη χώρα τους! Πως και δε το είχαν σκεφτεί;
Στα τέσσερα και ας πονάει ισλαμοπιθήκια !!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΟΤΕ,
ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΓΗΣΕΙ!
Εξω απο την ελλαδα οι λαθρομεταναστες
Δημοψηφισμα για το τζαμι των μουσουλμανων ,που στη Συρια σφαζουν χριστιανους και κοβουν κεφαλια ανθρωπων φανερωνοντας μας , το κτηνωδες προσωπο τους ,και το μισος τους για το διαφορετικο.
Γρήγορα κάντε το τζαμί!Κάντε το αύριο,δεν αντέχω!
Πω πω τρύπες!Κέρματα να έχεις να ρίχνεις…
Άραγε θα πλένονται γενικά;Δεν βαριέσαι θα έχω μαζί μου κράνος!
Πίσω στις χώρες σας μουσουλμανο-σκουπίδια.
κ ομως εχουν δίκιο…ξαναδιαβάστε τις τρεις τελευταιες γραμμες..«Αν η Ελλάδα θέλει να έχει μουσουλμάνους πολίτες, αφού έχει μειονότητες και κοινότητες και δίνει υπηκοότητα σε μουσουλμάνους πολίτες, θα πρέπει να τους δίνει και τη δυνατότητα να μπορούν να θρησκεύονται ελεύθερα».
Το ερωτημα ειναι γιατι αφου δεν τους γουσταρουμε καποιοι θελουν να εχει η ελλαδα μουσουλμανους πολιτες κ τους δινει υπηκοότες? εμένα δεν μου φταινε οι μουσουλμάνοι που θέλουν να έχουν τζαμι αλλα αυτοι που τους μάζεψαν εδώ παρα τη θέληση μου που είναι κ η θέληση των περισσότερων συνπατριωτών μου.
ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΙΘΗΚΟΧΩΡΕΣ ΣΑΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΝΙΔΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝΑΨΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ φιλαρακο….. τι σε κραταει?
Διαγωνισμό πόρδου κανουν στην φωτο ?
μονο στην ελλαδαρα..μονο στο ελλαδισταν του 2014!!!!να εισβαλουν στην χωρα σου και να εχουν και απαιτησεις!!!ρε ελληναρες..ελλαδαρα..τι να σχολιασεις τωρα;για κανε εσυ ρε χιο κανα σχολιο..
Με την φωτογραφια που δημοσιευεται εχω αρχισει να το σκεφτομαι να γινω μουσουλμανος…..
να εχεις μπροστα σου τοσα κολλαρακια στημενα……
Έκαναν εισβολή στην ελλάδα με το έτσι θέλω οι Ισλαμοφασίστες και έχουν απαιτήσεις.
Μπάσταρδοι Προδότες έτσι καταντήσατε την χώρα μας.
Γ@ΜΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΑΣ Γ@ΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΣΑΣ ΖΩΑ!
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΚΑΛΕΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΑΤΕ!
ΧΑΣΑΝΑΚΙΑ ΙΣΛΑΜΟΖΩΑ, ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΑ ΚΩΛΟ-ΚΡΑΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ, ΝΑ ΣΦΑΖΕΣΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!
ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Μ Α Σ , ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ!
ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ Π@ΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!
Να πάτε στην Αραβία να προσευχηθείτε. Θα έχετε γύρω σας μιά ολόκληρη έρημο. Και καμήλες αν θέλετε, όπως ο προφήτης. Δεν υπάρχει καλύτερος τόπος.
Ε ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
Σας ειπε κανεις , πως θελουμε οι Ελληνες να φτιαχτει τζαμι στον βοτανικο ? Εαν δεν αντεχετε να φυγετε. Δεν θα μας λειψετε καθολου ! ουστ