Η ντροπή του Κατρούγκαλου. Τσεκούρι 60% στο μέρισμα των συνταξιούχων του ΜΤΠΥ

Κοινοποίηση:
k5

Ψυχρολουσία περίμενε 284.122 συνταξιούχους του Δημοσίου που έσπευσαν στα ΑΤΜ και στις τράπεζες για να πληρωθούν το μέρισμα από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, καθώς διαπίστωσαν ότι τα νέα μηναία ποσά είναι μειωμένα από 37% ως 54% για την πλειοψηφία των δικαιούχων.

Μεγαλύτερο θα είναι το πλήγμα για 19.432 δικαιούχους οι οποίοι παίρνουν το κατώτατο μέρισμα, που από τα 58 ευρώ που ήταν κατά μέσο όρο μειώνεται στα 22,90 ευρώ, με ψαλίδι κατά 60,5%!

Ακόμη πιο ισχυρό σοκ θα υποστούν 26.367 μερισματούχοι οι οποίοι χάνουν τελείως το μέρισμα και μάλιστα το ΜΤΠΥ θα τους ζητήσει να επιστρέψουν και αυτά που πήραν τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάιο για να συμψηφίσει τις περικοπές που ισχύουν από την 1η/1/2016!

Ο νόμος προβλέπει ένα δεύτερο και ένα τρίτο κύμα μειώσεων, για το 2017 και το 2018. Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη και μεθεπόμενη χρονιά θα πέσει ξανά ψαλίδι και τα ποσά θα είναι ακόμη χαμηλότερα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εσύ ανώνυμος πες μας τι ψήφιζες τόσα χρόνια, η μήπως δεν ασχολήθηκες ποτέ να πας να ψηφίσεις άρα συνένοχος. Ανώνυμα γράφεις πες μας λοιπόν…. αι γ@@@@@@@@@ σου παπάρα.

  2. Οχι περικοπές 60%. !00 % να γίνουν !
    Επιτέλους να αρχίζουν να πληρώνουν και αυτοί που στήριξαν και στηρίζουν τους προδότες.
    Οι λαοί που ψηφίζουν διεφθαρμένους ηγέτες δεν είναι θύματα είναι συνένοχοι. (G. Orwell)

    1. AΝΩΝΥΜΟΣ………. προφανώς, γιατί δεν έχεις προφανώς τα αρ@@@@α να γράψεις το όνομα σου. Ετσι λειτουργούν τα φίδια. Είσαι ανθέλληνας και σαν και σου θυμίζω φίδι κολοβό το γνωμικό του G.Orwell γιατί εσύ στηρίζεις διεφθαρμένους πολιτικούς (και όχι ηγέτες) ΒΛΑΚΑ , ΑΝΟΗΤΕ, που στρέφονται εναντίον Ελλήνων συνταξιούχων.
      Μ. Γουλόπουλος

    2. Τι είπες τώρα ΗΛΙΘΙΕ….. Θεωρείς ότι όλοι οι ΄Ελληνες συνταξιούχοι ψήφιζαν ή ψηφίζουν διεφθαρμένους ηγέτες? Εσύ τι ψήφιζες και ψηφίζεις? ή μήπως δεν ασχολήθηκες ποτέ? άρα συνένοχος ή μήπως πανέξυπνε άνθρωπε είχες καταλάβει το παιγνίδι τους ……
      ΄΄ Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους΄΄ Πλάτωνας 427-347

  3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΥΝΕΙ η ΝΑ ΤΗΝ ΟΥΡΕΙ ? ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΦΑΤΣΑ , ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ.

Comments are closed.