Αν θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε την πιο αφράτη ομελέτα δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω.
Λίγο γάλα ή κρέμα γάλακτος λένε πως μπορεί να κάνει μια ομελέτα αφράτη. Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο υλικό που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά.
Είναι το ανθρακούχο νερό. Ναι, καλά διαβάσατε! Μερικές σταγόνες ανθρακούχου νερού θα σας βοηθήσει να φτιάξετε την πιο αφράτη ομελέτα που έχετε φάει ποτέ.
Πιο συγκεκριμένα χρειάζεστε μια κουταλιά της σούπας ανθρακούχο νερό ανά δύο αυγά για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τόση ποσότητα είναι αρκετή για να μην γίνουν τα αυγά σας νερουλά.
Το ανθρακούχο νερό δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να το νιώσετε στα αυγά σας. Το μόνο που θα νιώσετε είναι η αφρατοσύνη τους που θα σας εντυπωσιάσει.
spirossoulis
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΚΟΝΗ ΣΟΔΑΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΞΥΔΙ Ή ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΟΔΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΔΕΙΟ ΜΥΔΙ Ο,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ.
OPNEO Εκτός από το ότι η σόδα μαλακώνει κάπως παραπάνω τα τοιχώματα των κυττάρων και τα λαχανικά πάνε κάπως προς τον πουρέ, καταστρέφει κάποια χρήσιμα συστατικά όπως είναι οι βιταμίνες C, D, η ριβοφλαβίνη, η θειαμίνη και ένα από τα απαραίτητα αμινοξέα