Η «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Πρόσφυγες & Αγωνιστές από την Τουρκία» καταγγέλλει ως φασιστική την κυβέρνηση Σαμαρά!

Κοινοποίηση:
laiko-metopo

Το Λαϊκό Μέτωπο (People’s Front)  «Ο αγώνας» (Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Πρόσφυγες & Αγωνιστές από την Τουρκία)  καταγγέλλει ως φασιστική την κυβέρνηση Σαμαρά!

Σήμερα το μεσημέρι έγιναν 3 συλλήψεις μελών του Μετώπου  «Ο Αγώνας» ακριβώς μπροστά από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Οι 2 από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο τρίτος μεταφέρθηκε στην Αντιτρομοκρατική.

Καταγγέλουν πως κατά τις εννέα το βράδυ της Παρασκευής ακολούθησε αστυνομική επιδρομή σε σπίτι μελών του «Λαϊκού Μετώπου».

Η επιδρομή διήρκεσε τουλάχιστον μια ώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο/Η ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ λέει:

    ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΙΘΗΚΙΑ

Comments are closed.