Θα γίνουν τα καλύτερα φιλαράκια!Εντολή Αλαφούζου να πέσουν στο ΣΚΑΙ οι τόνοι εναντίον του Τσίπρα! ΣΤΑΖΕΙ ΜΕΛΙ ΑΚΟΜΑ και ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ για τον ΑΛΕΞΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
alafoyzos-tsipras

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί! Εκεί που το συγκρότημα του κ. Γιάννη Αλαφούζου( ΣΚΑΙ ΤV, skai radio, Καθημερινή) χτύπαγε πριν λίγο καιρό σαν το χταπόδι τον Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική , από χθες όλα αυτά έχουν ξεχαστεί…

“Δεν χτυπάμε τον Αλέξη”

alafouzos

Παραλειπόμενο της καθημερινής ενασχόλησης του Γιάννη Αλαφούζου στον ΣΚΑΙ, είναι πρόσφατη σύσκεψη με ευρεία συμμετοχή στελεχών και δημοσιογράφων του καναλιού στην οποία – σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ζήτησε να μειωθεί δραστικά η ένταση της κριτικής απέναντι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα… αναγνωρίζοντας ως θετική τη στάση που κράτησε από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και μετά.

Η εντολή στον κύριο Μπάμπη!

mpampis-papadimitriou

Μάλιστα δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε το σχόλιο του Μπάμπη Παπαδημητρίου στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού που μίλησε με ακραία απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι, «Πάσχει από φαντασιώσεις» ή ότι «Χρειάζεται ψυχίατρο»… για να καταλήξει δικαιώνοντας τον Αλέξη Τσίπρα, σε σχέση με όσα ισχυρίζεται στις συνεντεύξεις του ο πρώην υπουργός, «Δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέει (ενν. για το planB και την κυκλοφορία παράλληλου νομίσματος)… Δεν πιστεύω ότι του έδωσε εντολή ο πρωθυπουργός».

Θυμάσαι Αλέξη

Ωραίοι οι νέοι φίλοι του πρωθυπουργού , αλλά ας μην ξεχνάει ο ίδιος , ότι αυτοί που τώρα του φωνάζουν κράτα γερά Αλέξη πριν 2 μήνες έλεγαν…

Τότε η  ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή του Αλέξη Τσίπρα έγραφε

left

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: