«Θα σας σκοτώσουμε μπάσταδροι» -ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ από Ισλαμιστές! ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ σε κάποιους που ΑΚΟΥΓΑΝ ΡΟΚ στην Κωνσταντινούπολη!

Κοινοποίηση:
konstantinoupoli-radiohead-3-700x394

Απίστευτα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη.Η αστυνομία διέλυσε με πλαστικές σφαίρες διαδήλωση διαμαρτυρίας για την επίθεση!

Aστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης απομάκρυναν βίαια εκατοντάδες διαδηλωτές που έκαναν πορεία, διαμαρτυρόμενοι για την επίθεση φανατικών ισλαμιστών σε δισκοπωλείο που διοργάνωσε εκδήλωση ακρόασης του βρετανικού συγκροτήματος των Radiohead. Η

αστυνομία χρησιμοποίησε κανόνια νερού, πλαστικές σφαίρες και δακρυγόνα για να απομακρύνει τους περίπου 500 συμμετέχοντες στην πορεία που έγινε στην Τζιχανγκίρ, μετέδωσε ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου. Το επεισόδιο πήρε διεθνείς διαστάσεις και οδήγησε το βρετανικό γκρουπ να καταδικάσει δημόσια με ανακοίνωσή του τα βία γεγονότα: «Η σκέψη μας πάει σε εκείνους που δέχτηκαν επίθεση χθες το βράδυ στο Velvet IndieGround της Κωνσταντινούπολης. Ελπίζουμε ότι κάποια μέρα θα αφήσουμε πίσω μας αυτές τις πράξεις βίας που δείχνουν έλλειψη ανοχής.

Προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε στους φαν μας της Κωνσταντινούπολης είναι η αγάπη μας και η στήριξή μας». Κάποιοι από το εξαγριωμένο πλήθος φώναζαν: » Τι κάνετε εδώ κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού; Βγείτε έξω!», εισβάλλοντας στο κατάστημα. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, 20 περίπου άτομα εξαγριωμένα και φωνάζοντας «Τι κάνετε εσείς εδώ μέσα στο ραμαζάνι, φύγετε!» εισέβαλαν στο δισκοπωλείο Velvet IndieGround που βρίσκεται στη συνοικία Tophane και διέκοψαν την ακρόαση του νέου τραγουδιού  A Moon Shaped Pool (Μια πισίνα στο σχήμα του φεγγαριού). Εξαγριωμένοι ισλαμιστές φώναζαν για την κατανάλωση αλκοόλ στην περίοδο του ραμαζανιού,  κατέστρεψαν τα μηχανήματα και επιτέθηκαν κατά των μουσικόφιλων . Τους έβριζαν και τους χτυπούσαν φωνάζοντας «Θα σας σκοτώσουμε μπάσταδροι».

Δείτε το βίντεο την ώρα της επίθεσης:

Ακούστε το Daydreaming των Radiohead που δεν άκουσαν ποτέ οι φανατικοί ισλαμιστές……

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αυτη ειναι η συγχρονη Τουυρκία, να τη χαιρονται όσοι τηνν επισκέπτονται! φωτια και τσεκούρι!!!!

Comments are closed.