Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε o διοικητής της Σχολής Τεθωρακισμένων

Κοινοποίηση:
aaa

Απεβίωσε στο γραφείο του σήμερα το μεσημέρι ο Διοικητής της Σχολής ΤΘ Σχης Σίμος Ανδρέας, πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πρόδωσε η καρδιά του. Ο Συνταγματάρχης (ΤΘ) Σίμος Ανδρέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1989 ως Ανθυπίλαρχος. Προήχθη στο βαθμό του Συνταγματάρχη το 2014. Παρακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα Σχολεία Εκπαίδευσης Αξιωματικών ΤΘ.

Επίσης, αποφοίτησε από τη Σχολη Επιτελών (2000), την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου (2010) και τη Σχολή Εθνικής Άμυνας (2015). Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του έχει υπηρετήσει σε Μονάδες του Όπλου των ΤΘ και ως επιτελής στο ΓΕΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΓΡΑΦΕΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΚΑΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΣ ΕΛΕΝΓΧΟΜΑΙΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΙΣΘΟΥΛΑΚΟ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΟΥΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥς.ΘΕΟς ΧΟΡΕΣΤΟΝ ΕΠΡΕΠΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΙΒΑΣΕΙ ΤΑ ΤΑΝΚς ΣΤΙΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΑΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΗΡΩΑΣ ΤΩΡΑ. ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΡΧΟΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΠΑΣ ΣΩΣΟΥΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Η ΟΛΟΙ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΠΟΣ???????

  2. εδω πεθανε ο στρατηγος παττακος που ειχε 12 αριστεια ανδρειας κ πολεμησε κ εκανε εργοταξιο ολη τη χωρα….τωρα οι γραφειακηδες του καμμενου …..

Comments are closed.