Θρίαμβος του ΠΑΟΚ!«Λύγισε» στο τέλος την ΑΕΚ για το 1-0 στα πλέι οφ

Κοινοποίηση:
goss-768x527

Σε ένα εξαιρετικό πρώτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στο τελευταίο δεκάλεπτο και νίκησε την ΑΕΚ με 78-74, παίρνοντας προβάδισμα στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League.
Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, με καλό ρυθμό, εναλλαγές στο σκορ, αλλά και… νεύρα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 78-74 της ΑΕΚ και έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά το ματς στο «Παλατάκι» και ήταν μπροστά στο σκορ στο τέλος και των τριών πρώτων δεκαλέπτων, παρά τα σερί που κατάφερνε να κάνει ο ΠΑΟΚ, με αιχμή του «δόρατος» την επίθεσή του. Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε μάλιστα με τους «κιτρινόμαυρους» να προηγούνται με 6 πόντους διαφορά (58-62), παρότι κανείς από τους παίκτες του δεν φαινόταν να βρίσκεται σε βραδιά… Champions League.

Ο ΠΑΟΚ όμως, εμφανίστηκε απόλυτα συγκεντρωμένος στο τέλος και με την «ασφυκτική» του άμυνα, δυσκόλεψε πολύ την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα στην επίθεση. Αντίθετα, η ομάδα του Παπαθεοδώρου βρήκε μεγάλα σουτ με τον Γκος και τους Τζόουνς και Κόνιαρη και παρότι πήγε να «αυτοκτονήσει» στο τέλος με διαδοχικά λάθη, πήρε τελικά τη νίκη με 78-74.

Τα δεκάλεπτα: 17-20, 37-41, 58-62, 78-74

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: