ΘΡΗΝΟΣ στην Πάτρα: Η καρδιά πρόδωσε 27χρονο επιστήμονα

Κοινοποίηση:
mixalis

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Πάτρας από τον αιφνίδιο θάνατο του νεαρού επιστήμονα Μιχάλη Θάνου που έμελλε να φύγει από τη ζωή στα 27 του χρόνια.

 

 

Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία χθες το απόγευμα στο Τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών στο οποίο ήταν υποψήφιος διδάκτορας.

Ο άτυχος νέος ήταν ο πρωτότοκος γιος του πατρινού παιδίατρου Δημήτρη Θάνου ο οποίος διατηρεί ιατρείο στην οδό Καραϊσκάκη και της εκπαιδευτικού Δήμητρας Θάνου.

Ο Μιχάλης βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στις 2 χθες το μεσημέρι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο αλλά οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ολοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό νέο που είχε πάθος για την επιστήμη του.

Μάλιστα έκανε το μεταπτυχιακό του στον τομέα της ρομποτικής.

Ο 27χρονος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και εκτιμάται ότι τον πρόδωσε η καρδιά του ενώ κοιμόταν.

Το τελευταίο αντιο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρίου!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. KΡIMA, KΡIMA, KΡIMA, ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ………

    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠOY EXOYME YΠOΓENNHTIKOTHTA, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ BΑΛΛΟΜΕΘΑ ΠANTAXOΘEN, XANOYME KAI TΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΤΑΛΕΝΤΑ MAΣ.

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Comments are closed.