ΘΡΙΛΕΡ με τον θάνατο εραστών-Τι έγινε τις τελευταίες τους ώρες στη ζωή;Πληθαίνουν τα αναπάντητα ερωτήματα!

Κοινοποίηση:
zeygari

Οι ερευνητές προσπαθούν να ανασυνθέσουν τις τελευταίες τους ώρες στη ζωή

Η Nonita Karajevaite, 24, και ο Tadas Zaleskas, 26, χτυπήθηκαν ενώ περπατούσαν ξυπόλυτοι κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου A47. Είχαν αφήσει τα κλειδιά του σπιτιού τους μέσα στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού τους στο Emneth και είχαν αποσυναρμολογήσει τα κινητά τους.

Οι δύο νέοι, που σχεδίαζαν να παντρευτούν, είχαν πάρει ένα κοκτέιλ φαρμάκων που περιελάμβανε αμφιταμίνες και κάνναβη, ενώ είχαν αφήσει όλα τους τα υπάρχοντα στην άκρη του δρόμου. Εβδομάδες μετά τον θάνατό τους βρέθηκαν τα παπούτσια τους, μια γυναικεία τσάντα, φακοί επαφής και ένα άδειο σακίδιο κοντά στον αυτοκινητόδρομο A47.

Μάρτυρες είδαν το ζευγάρι Λιθουανών να περπατά με τα πόδια από το σπίτι τους το πρωινό της 20ής Ιουλίου 2014. Αργότερα μπήκαν σε ένα κατάστημα και ζήτησαν από τον υπάλληλο να καλέσει την αστυνομία πριν αρχίσουν να απομακρύνονται χέρι χέρι αφού πρώτα αγκαλιάστηκαν. Ένας οδηγός τους είδε λίγο πριν χτυπηθούν από αυτοκίνητο στο Terrington St John γύρω στις 14:15.

Η αδερφή της Nonita Karajevaite είπε στις αρχές πως οι δύο νέοι είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου στις 6 Σεπτεμβρίου. “Ήταν και οι δύο ευτυχισμένοι, έκαναν αστεία και ανυπομονούσαν για τον γάμο” είπε η Dzenita Karaziniene. Είχε τηλεφωνήσει στην αδερφή της εκείνη την ημέρα αλλά δεν είχε απαντήσει και την επόμενη μέρα είχε πάει σπίτι τους. “Οι πόρτες ήταν κλειδωμένες. Είδαμε κλειδιά, ένα πορτοφόλι και ένα κινητό στο πάτωμα. Το σπίτι ήταν άνω κάτω. Τα κινητά τηλέφωνα ήταν διαλυμμένα”.

Η Joanne Ayres είχε δει το ζευγάρι ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Α47. “Έμοιαζαν αποφασισμένοι να φτάσουν κάπου. Η γυναίκα δεν μπορούσε να περπατήσει και ο άντρας τη στήριζε, έχοντας το χέρι του στη μέση της. Σκέφτηκα ότι θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο, περπατώντας σε έναν τόσο πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο”.

Οι αρχές είχαν κλείσει τον φάκελο της υπόθεσης νωρίτερα μέσα στον χρόνο. Υπήρχαν μάρτυρες που υποστήριξαν ότι είδαν τον Zaleskas να σπρώχνει την αρραβωνιαστικιά του πριν χτυπηθεί από το αυτοκίνητο. Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του ζευγαριού να χαμογελά που τραβήχτηκε μια ώρα πριν τον θάνατό τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: