ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ! Καπετάνιος έριξε το πλοίο πάνω στη γέφυρα και σκόρπισε τον πανικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
olgamxalkida-900x450-600x275

Ένα πρωτόγνωρο αλλά σοβαρό ναυτικό ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες  στον πορθμό του Ευρίπου στην Χαλκίδα, όταν το φορτηγό πλοίο ΟΛΓΑ Μ, νηολογίου Πειραιώς 11496, κατά την διάρκεια χειρισμών για την διέλευση του στενού προσέκρουσε με την αριστερή πρωραία πλευρά στην όχθη του πορθμού, προκαλώντας αποξήλωση μαρμάρινων πλακών και στρέβλωση των ελασμάτων του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα τω πλοίο νηογνώμονα, το οποίο παραμένει αγκυροβολήμενο στα ανοιχτά του λιμένα. Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός ενώ δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση ή εισροή υδάτων.

Ο 55χρονος πλοίαρχος συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία και πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο και την φωτογραφία από το περιστατικό: (από τον κ. Βασίλη Βεκελίδη)

 

Συνέβη μόλις τώρα!!!!

Δημοσιεύτηκε από Vassilis Vekelidis στις Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να συλληφθεί ο πειρατής ο εφοπλουληστης, ,,που δεν πληρώνει πλοηγό, ,, ο διαπλούς του πορθμου είναι πολύ επικίνδυνο, ,, τρομερά ρεύματα, ,, οι πλοιαρχοι φοβούνται την απόλυση και τα περνούν με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται τακτικά, ,δεν είναι πρωτόγνωρο, ,, ειναι θέμα τύχης να μην το ρίξεις έξω, ,,

Comments are closed.