ΘΡΙΛΕΡ στο ΜΕΤΡΟ της Ομόνοιας! Κουκουλοφόροι έκαναν ΝΤΟΥ σε ελεγκτές και τους έσπασαν στο ξύλο! Τρεις τραυματίες…

Κοινοποίηση:
1866674

Μια ομάδα περίπου δέκα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε γύρω στις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας σε τρεις ελεγκτές των δημοσίων συγκοινωνιών μέσα στον σταθμό στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές τραυματίστηκαν ελαφρά και στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα

Μία ομάδα περίπου 20 ατόμων φορώντας κράνη έφτασαν στην αποβάθρα του σταθμού και μόλις τους αντιλήφθηκαν, τους πλησίασαν και χωρίς να προηγηθεί καμία κουβέντα, άρχισαν να τους χτυπούν ανελέητα.

Μάταια, οι ελεγκτές προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά η ομάδα συνέχιζε να τους βαράει.

Προκλήθηκε πανικός στην αποβάθρα στην Ομόνοια με τους επιβάτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες να προσπαθούν να φύγουν από την αποβάθραμ φοβούμενοι επέκταση των επεισοδίων.

Τελικά, οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να χτυπήσουν και να τραυματίσουν τρεις από τους ελεγκτές που βρίσκονταν στην αποβάθρα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι.

Με τα κράνη στο κεφάλι, η ομάδα κατάφερε να διαφύγει από το σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ! ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΣΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΟΝΙΟΥ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟ. ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!

  2. Τους έχω απολαύσει κι από κοντά αυτούς τους τύπους που με θρασύτητα ψάχνουν για παραβάτες ανάμεσα στα πλήθη των επιβατών. Ο βόρβορος και η παλιανθρωπιά τους δε σου αφήνει περιθόρια οίκτου και λύπησης γι’αυτήν την συνομοταξία “νομιμοφρόνων” χιμπατζήδων.
    Το νταηλίκι τους το ξεσπούν σε φοβισμένους και αδύναμους γιατί τους αρέσει να ανεβάζουν την αδρεναλίνη του σαδισμού τους.
    Δεν λέω ότι καλά τους έκαναν. Επικροτώ όμως το μάθημα που πήραν προς γνώσιν και συμμόρφωση.

  3. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ? ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

Comments are closed.