Θυμήθηκε το 2004 o Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η Γαλλία έχει το αβαντάζ, αλλά…»

Κοινοποίηση:
roni

Ο σούπερ σταρ των Πορτογάλων χαρακτήρισε τεράστιο το πλεονέκτημα των Γάλλων που αγωνίζονται στην έδρα τους – Υπενθύμισε ωστόσο ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι αήττητοι στο τουρνουά – Με Πέπε στον τελικό οι Πορτογάλοι

Στη ζωή του έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα… Σχεδόν γιατί σε όποιο σύλλογο κι αν αγωνίστηκε γεύτηκε τίτλους και χαρές, όχι όμως και με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας της οποίας είναι πλέον αρχηγός.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα 18 του χρόνια γεύτηκε μια τεράστια απογοήτευση, όντας μέλος της ομάδας που ηττήθηκε από την Ελλάδα στον τελικό του Euro (αυτός κι ο Καρβάλιο έμειναν από εκείνη την ομάδα), ωστόσο τώρα εν όψει του αυριανού τελικού με τους Γάλλους ναι μεν έδωσε τον τίτλο του φαβορί στους τρικολόρ, ωστόσο δεν δίστασε να δείξει την πίστη που έχει και στην ομάδα του.

«Περάσανε 12 χρόνια από τον τελικό του 2004, τότε ήμουν πολύ πιτσιρικάς, στα 18… Τώρα είναι κάτι τελείως διαφορετικό… Είναι κάτι που έχουμε ονειρευτεί όλοι και που έχουμε πίστη για το καλύτερο αποτέλεσμα… Εμείς οι ποδοσφαιριστές, οι Πορτογάλοι συμπατριώτες μας, το έθνος ολόκληρο έχει πίστη ενόψει του τελικού, οπότε ευχόμαστε να μας βοηθήσει και η τύχη», είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA και συμπλήρωσε:.

«Βέβαια, οι Γάλλοι έχουν εξαιρετική ομάδα και μάλιστα έχουν τρομερό αβαντάζ από τη στιγμή που παίζουν μπροστά στους συμπατριώτες τους και θα έχουν τρομερή ώθηση από τον κόσμο στην έδρα τους. Όπως και να ‘χει εμείς θα φροντίσουμε να παίξουμε καλά και να δείξουμε γιατί απέτυχε κάθε ομάδα που αντιμετωπίσαμε μέχρι στιγμής, να μας νικήσει. Μακάρι να μη μας νικήσουν ούτε οι Γάλλοι».

Προπονήθηκε και παίζει ο Πέπε
Η προετοιμασία της Πορτογαλίας ολοκληρώθηκε το πρωί με την τελευταία προπόνηση στην οποία συμμετείχε και ο Πέπε με τον κεντρικό αμυντικό της Ρεάλ να τίθεται στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Ο Πέπε είχε χάσει τον ημιτελικό με την Ουαλία λόγω μυϊκού τραυματισμού, αφού ο Σάντος δεν ήθελε να ρισκάρει πιθανή υποτροπή κι αφού ακολούθησε μέχρι χθες ατομικό πρόγραμμα, σήμερα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα κι έτσι και οι Πορτογάλοι θα είναι κομπλέ καθώς επιστρέφει και ο Ουίλιαμ Καρβάλιο μετά την τιμωρία του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: