Ιδρύεται “φιλορωσικό πατριωτικό κίνημα για να σώσει την Ελλάδα”. Ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και η δράση Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη. Φλογερός Ιεράρχης μπροστάρης στις εξελίξεις

Κοινοποίηση:
exofilo28-1

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ”

 ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 357733 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις παλιανθρωπιές.

Ευχαριστώ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας

Σ.Χ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Η Ελλάδα χρειάζεται ένα φιλελληνικό κίνημα και όχι φιλορωσικό, ούτε φιλοαμερικάνικο κλπ ανοησίες. Ένα κίνημα για την Ελλάδα καθαρά, την ανεξαρτησία της από οποιονδήποτε ξένο κατακτητή, ένα κίνημα που να αγαπάει και να αγκαλιάζει τους έλληνες. Ένα δηλαδή πατριωτικό εθνικό κίνημα.
    Λύσανδρος

  2. Βρε τι μου θυμίζει…φιλογαλλικό κόμμα,φιλορωσσικό κόμμα,φιλογερμανικό κόμμα.Η ιστορία επαναλαμβάνεται.Είμαστε άχρηστοι και ανίκανοι να διαφεντέψουμε τή πατρίδα μας.Πάντα θα χρειαζόμαστε τον ξένο δάκτυλο.Πάντως Ελληνες μην ανησυχείτε.Πληροφορίες απο έγγυρες πηγές αναφέρουν πως ο Ψινάκης μαζί με τον Κωστέτσο,θα σηκώσουν το λάβαρο της επανάστασης μέχρι το τέλος του μηνός Φεβρουαρίου.Η επανάσταση θα ξεκινήσει απο το Κολωνάκι και τη Μύκονο.

  3. Ο/Η ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΑΛΛΟΔΑΠΑ. ΑΝ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; λέει:

    Φιλορωσικό κόμμα… Έχουμε τα φιλοευρωπαϊκά φιλοαμερικανικά φιλο αλλοδαπά, γενικότερα, κόμματα που σκοπό τους έχουν όπως όλοι έχουμε πλέον, ελπίζω, καταλάβει, την προώθηση των συμφερόντων των χωρών ή των κυβερνήσεων ή των υπηρεσιών, τελός πάντων, προς τις οποίες πρόσκεινται.

    Αν το κόμμα είναι φιλελληνικό θα ορμήσουν όλοι οι φιλοξενόδουλοι να πουν ότι είναι φασιστικό και δεν πρέπει να υπάρχει….

    Εμένα μου αρέσει η πολιτική της Ρωσίας. Την βρίσκω με πολύ περισσότερη ακαιρεότητα απ’ όλους τους άλλους, την υποστηρίζω θεωρώ ότι είναι απείρως δικαιότερη, ότι συμβαδίζει με τα συμφέροντά μας. Και θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε συμμαχίες και συμφωνίες με την Ρωσία που θα είναι επωφελείς και για τους δύο. Και θα είναι λάθος να μην κάνουμε. Η ΕΕ το μόνο που κάνει είναι βάζει τροχοπέδη χωρίς να δίνει απολύτως τίποτα για να μην πω το αντίθετο..
    Αλλά τα κόμματα πρέπει να είναι ΜΟΝΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΜΕΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Για την Ελλάδα θέλω να δουλεύουν. Στην Ρωσία δουλεύουν για την Ρωσία. Υπάρχει Φιλελληνικό κόμμα στην Ρωσία στην Αμερική στην ΕΕ; Όχι! Εδώ γιατί πρέπει να υπάρχουν φιλοξένα κόμματα;

  4. Είναι η πλέον ποταπή χώρα της Ευρώπης η Ρωσία μας, τούς ρίχνεις μαχητικό όποτε γουστάρεις και σού λένε και ευχαριστώ ”Σουλτάνε” μου.
    Θέλει ο Πούτιν να εμφανίζεται ως παγκόζμιος ηγέτης αλλά δεν έχει προσόντα να τα βάλει ούτε με τους Ουκρανούς πατριώτες που χορεύουν μπροστά στην πόρτα τον χορό
    της ξεδοντιασμένης αρκούδας.
    Δεν μιλάμε κάν για Τουρκία που τον ξευτιλίζει παγκοσμίως κάθε μέρα!!!

    1. Μορφέας
      είσαι απίστευτα ανενημέρωτος έτσι;
      Από τους ουκρανούς απελευθέρωσε την κριμαία(όπου η συντριπτική πλειοψηφία της είναι Ρώσσοι & Ρωσσόφωνοι)…
      Απελευθέρωσε την Ανατολική Ουκρανία ή οποία είναι πλέον αυτόνομη(όπου και εκεί η συντριπτική πλειοψηφία της είναι Ρώσσοι & Ρωσσόφωνοι)…
      Και απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή να απελευθερώσει ΚΑΙ την Νότια Ουκρανία αφού και εκεί η πλειοψηφία του πληθυσμού της είναι Ρώσσοι και καραγουστάρουν να είναι με την εθνικιστική Ρωσσία του Πούτιν.

      Οι Ουκρανοί Πατριώτες και Εθνικιστές να κάνουν ότι μπορούν να κρατήσουν την υπόλοιπη πατρίδα τους ελεύθερη αφού ΚΑΙ η Πολωνία ΚΑΙ η Ουγγαρία ΚΑΙ η Μολδαβία έχουν καταπιεσμένους πληθυσμούς μέσα της.

      Για την Τουρκία αυτά που λες…δεν τα λένε ούτε πράκτορες της μιτ γιατί ξέρουν ότι θα τους πάρουν στο ψιλό.

    2. Τους μπερδεύεις με κάποιους άλλους, μου φαίνεται. Δεν τους ρίχνεις μαχητικό όποτε θέλεις… Κι αν κάνεις το λάθος σου γαμάνε ό,τι έχεις και δεν έχεις, αρχικά, με το γάντι. Κατέβασαν τους σέρβερς από 400.000 τουρκικές επιχειρήσεις μέσα στην τουρκία, έδιωξαν τις τουρκικές κατασκευαστικές από την Ρωσία, τους έκαναν εμπάργκο που τους κόστισε 20 δις δολάρια, έκαψαν όλα τα βυτιοφόρα του γαμπρού του Ερντογάν που μετάφεραν το κλεμμένο συριακό πετρελαιο, ξεκώλιασαν τους προστατευόμενους τουρκμένους μπροστά στα μάτια τους κι εγκατέστησαν τους S-400 στο βουνό που πριν εκείνοι είχαν τις βάσεις τους, κλείνοντας ουσιαστικά τα αεροδρόμια της νότιας τουρκίας. Βομβαρδισαν με τέτοιο μένος τους τουρκμένους μαζί με τους μαδημένους πρώην γκρίζουν λύκους του ερντογάνου, που από την τουρκική πλευρά των συνόρων ο κόσμος χέστηκε κι έχει αρχίσει να εγκαταλείπει τα σπίτια του. Όποιος μπαίνει στην Συρία ΑΠΟΤΕΦΡΩΝΕΤΑΙ. Αμφισβήτησαν και την τουρκική διοίκηση των στενών του Βοσπόρου. Έδειραν τους τούρκους που μπήκαν στην Συρία σκοτώνοντας και πιάνοντας αιχμαλώτους τους οποίους επισήμως έπιασαν οι Σύροι, όπλισαν τους Σύρους αλλά και τους Κούρδους κι έχουν πάθει διάρροια οι ερντογανέοι, επίσης ο Πούτιν έβγαλε διάταγμα για επιχειρήσεις “κατά της τρομοκρατίας στο εξωτερικό” όπου αυτό σημαίνει ότι θα (αν δεν το κάνουν ήδη) επιχειρήσουν εντός τουρκίας …ανεπίσημα βέβαια… απ’ όπου θα σύρουν στην Μόσχα για δίκη, αν δεν τον σφάξουν επί τόπου τον ψοφέο που παρίστανε τον τουρκμένο οπλαρχηγό, και που δήλωσε στο ΦΟΞ (πού αλλού..) ότι σκότωσε τον Ρώσο πιλότο! μέσα στα συριακά σύνορα κι ενώ τα σχέδια πτήσεως τα είχαν δώσει στους Αμερικανούς από τους οποίους βρέθηκαν να τα έχουν οι σκΑττίλες. ΟΙ ΡΩΣΟΙ φιλαράκο ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞΑΚΙ, ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

  5. Τους Ρώσσους τους ρωτήσανε? Μόνη Λύση πλέον η Χρυσή Αυγή, δοκιμάσαμε αριστερά ας δοκιμάσουμε και ακροδεξιά!

    1. Ξεκίνα με το να διαβάζεις κανένα βιβλίο. Αν δεν θες βιβλίο διάβασε τα μνημόνια και κατανόησε τι είναι και τί έχει γίνει και τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον. Τέλος αν δεν είσαι βλήμα σαν τους μ@#κες που υποστηρίζουν οποιοδήποτε κόμμα ή άλλο διαχωρισμό βρουν σε παγκόσμια κλίμακα ξεκίνα να μεταφέρεις τις γνώσεις σου και όσα έμαθες και άσε τα ακροδεξιοαριστεροστροφα παπάρια να κρέμονται εσύ πάλι χαμένος θα είσαι ως άνθρωπος δεν είναι ο Θεός σου.

  6. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ Η ΜΕΤΑ.

    1. Κάπου εκει κοντά που θα σου πάρουν οι στρατιωτικοί το παιδί για να φάει καμιά αδέσποτη και να σου φορτώσουν μετά πάλι τον Βασιλιά που έκανε πριν 2-3 χρόνια περιοδεία στην Ελλάδα.Δήθεν οτι τον ζήτησες εσύ. Γι αυτό και τώρα επέλεξαν να κατέβουν οι αγρότες (μόνοι τους βέβαια..).Αν κάτσουν πάλι χαμένοι θα είμαστε διότι θα δουμε ωραία πράγματα πέρα από το πληκτρολόγιο και από την πολύ μας γνώση θα λέμε ΘΕΕ ΣΩΣΕ ΜΑΣ που ούτε τι σημαίνει Θεός δεν ξέρουμε ούτε γιατί το λέμε.

  7. Καλοί οι Ρώσοι & Πούτιν αλλά το μονο πρόβλημα τους είναι ότι οι ΗΠΑ είναι πολύ πιό ισχυρή στρατιωτικά. Οι Ρώσοι δυστυχώς πάντα θα υποχωρούν σε μία σύγκρουση με ΗΠΑ. ΠΧ η Τουρκία τους καταρρίπτει αεροπάνο και δεν μπορούν να ανταπδώσουν ευθέως και στα ίσια αμέσως. Δηλαδή η Ρωσία ειναι η σημαντικότερη ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ δύναμη ενώ οι ΗΠΑ είναι η μοναδική ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ δύναμη… Δυστυχώς …

    1. ..καλά εσυ χάνεσαι…τι φοβερη γωπολιτική αναλυση είναι αυτή…με την ΟΠΙΣΘΕΝ βέβαια…Διάβασε εδώ λίγο και μετά ..ξεκουράσου..

      Εξαρτημένη πλήρως η Αμερική,απο ρωσικούς κινητήρες για να στέλνει πυραύλους στο διάστημα!!!
      dioptranews
      Τίποτα δεν αλλάζει ως προς τις παραγγελίες απο τις ΗΠΑ,ρωσικών πυραυλοκινητήρων RD-180.’Οπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ,η αρμόδια υπουργός για την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ, Deborah Lee James [φώτο] στη συζήτηση σχετικά με τη χρήση απο τις ΗΠΑ ρωσικών πυραύλοκινητήρων RD-180, δήλωσε ότι το Πεντάγωνο είναι της γνώμης ότι η προμήθεια τους είναι απαραίτητη για τουλάχιστον αρκετά χρόνια ακόμα!!!Ήδη υπάρχει μια μεγάλη παραγγελία για 20 πυραυλοκινητήρες RD-180,οι οποίοι θα στείλουν στο διάστημα ισάριθμους αμερικανικούς πυραύλους »ATLAS».Χωρίς τους ρωσικούς κινητήρες οι οποίοι διακρίνονται για την απλότητα κατασκευής τους και την αξιοπιστία τους,οι Αμερικανοί θα μείνουν καθηλωμένοι στο έδαφος!!!Αστροναύτες λοιπόν στέλνουν στο διάστημα με το ρωσικό »ΣΟΓΙΟΥΖ»,εφόδια και δορυφόρους με τους RD-180 και κατά τα άλλα υπάρχει εμπάργκο κατά της Ρωσίας!!!Μόνο για τους ηλίθιους και αφελείς σερβιτόρους της Ελληνόφωνης πολιτικής νομεκλατούρας,ισχύει αυτό,γιατί για τους υπόλοιπους υπάρχει μόνο το αυτονόητο εθνικό συμφέρον,αυτό που επιβάλει στην Αμερική να υποκλίνεται και να κάνει γαργάρα τις κύρώσεις,μπροστά στην διαστημική ρωσική υπερδύναμη.Για την ιστορία οι αντίστοιχοι Αμερικανικοί κινητήρες θα αρχίσουν να λειτουργούν[αν τα καταφέρουν] απο το 2019 και μετά και θα γίνουν επιχειρησιακοί αφού πρώτα περάσουν πολύμηνες δοκιμές αποδοχής!!!

      1. Και τι έγινε που οι ΗΠΑ αγοράζουν ρουκέτες από Ρωσία? –
        οι ΗΠΑ αγοράζουν όπου βρούν πιο φτηνά. Βρήκες τώρα ένα ακραίο παράδειγμα και το πέταξες. Να ξέρεις στις ΗΠΑ υπάρχουν πολλές ιδιωτικές εταιρίες που κατασκευάζουν ρουκέτες για ιδιωτικές διαστημικές πτήσεις/εφαρμογές…αλλά αν θέλεις να μιλήσουμε για διάστημα να ξέρεις ότι η ΝΑΣΑ έστειλε το Rover στον Αρη και όχι η Ρωσία.
        Σε στρατιωτική ισχύ οι ΗΠΑ υπερτερούν παρασάγγας … έχουν 20 αεροπλανοφόρα ενώ οι ρώσσοι με το ζόρι ….1. ΟΙ ΗΠΑ ούτε χρειάζονται να εμπλακούν με Ρωσία καν. Βάζουν το Τσιράκι τους την Τουρκία και καταρρίπτουν το ρωσικό αεροπλάνο και ο Πούτιν βρυχάται αλλά μέχρι, εκεί γιατί του ψιθύρισε ο Αμερικάνος κοίταξε να δείς βλαδίμιρε η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ… και μόκο ο Βλαδίμηρος…
        Επίσης, ΗΠΑ και σια έκανα καινούργιους τους συμμάχους της Ρωσίας όπως Σερβία, Ιρακ, Λυβύη, Αιγυπτο και βασανίσαν το Ιραν για τόσα χρόνια. Ενώ η Ρωσία απλώς κοιτούσε. Πρώτη φορά επιτέλους αντέδρασε η Ρωσία με την Συρία. Άλλο όμως να υποστηρίζεις Ρωσία άλλο να μην βλέπεις την πικρή αλήθεια και να βρίζεις. Αλλά τι να περιμένει κανείς από μαλάκες Έλληνες?

    2. Με ένα σεισμό 11 ρίχτερ στις ΗΠΑ ποιά λες οτι ειναι η μεγαλύτερη δύναμη μετά; Η Ρωσία ή η Κίνα με τα 2.5δις ρομπότ; Ποια δύναμη λες να μείνει για την τελική αναμέτρηση μετά των 3ΠΠ βάση πληθυσμού και μόνο; Ωραίο το παραμύθι αλλά δεν βαριέσαι.

  8. Αχ βρε Στέφανε πάλι τα ίδια!αφού η ΧΑ θέλει το ευρώ και την ευρωζώνη,τι ρόλο να παίξει με την Ρωσία? τι δηλαδή? να γίνει κόμμα και εμείς να είμαστε στην συμμορία της Ε.Ε. Η Μόσχα δεν είναι κουτή..

    1. ρε νουδουλη…ασχολησου με τον κουλιη τον ΑΝΙΚΑΝΟ σας

      κι ασε τη ΧΑ

    2. ρε Patrinios, τρολλάκι του Κούλη βαστάζου των τσιπροκαμμενων..τι κόλλημα έχεις φάει με το εβραι-ο και την εβραιο-ζώνη…ρε μπαγλαμά όλη η συμμορία του “συνταγματικού τόξου” τσιπροκαμμένοι, νουδουλα-κλεφτοπασοκ,βοθροποταμο, ακόμα και το ΚαΚαΕ (στην διάσκεψη των προέδρων) σαν καλά και υπάκουα βρωμόσκυλα των αφεντικών τους ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ το 3ο αριστερό μνημόνιο στις 14 Αυγούστου του 2015..ΜΟΝΟΝ η Χρυσή Αυγή το ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ..πως τώρα στο κεφάλι σου η “Χρυσή Αυγή είναι υπέρ της εβραιο-ζώνης”;;;..τόχεις γράψει 200 φορές λές και έχεις ανακαλύψει το Αμέρικα…η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που την κυνηγάνε όλοι οι υπόλοποι προδότες…κάτι πρέπει να κάνεις με τα χάπια σου..

Comments are closed.