Κάποιος να τους κλειδώσει την Κυριακή των εκλογών! ΑΚΟΥΣΤΕ τη γριά που ψηφίζει ακόμα Σαμαρά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sam

Αμετανόητη η τρίτη ηλικία…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μιας και δεν έχεις κανέναν θα σου στείλω εγώ 4 να σε πάνε κάπου…Εκεί που θα σε πάνε θα είναι καλάααα,πολύυυυ καλάαααα….

  2. Ελα ρε μην εισται μαλακες πηγαινετε καποιος να την παει να ψηφισει χαχαχαχαχα κωλογρια

  3. Στέφανε κάνε ρε’συ το καλό και πάνε πάρε την καημένη τη γριούλα να ψηφίσει τον Μεσσήνιο….χαχαχα

  4. πειτε μου σας παρακαλω..τι περιμενει αυτη η γριουλα να της κανει ο σαμαρας …ουτε καν τον ξερει…ειναι τραγικο να την ακους και συγκινητικο συναμα….τα εγγονια της τα ρωτησε ποιον θελουν? λειτουργει η φουκαριαρα σαν να ειναι η ιδια το μελλον της χωρας… φοβαται για την συνταξη της προφανως…τοσα ξερει, τοσα λεει βεβαια….σεβαστη η προτιμηση της αλλα δεν καθεται η χριστιανη στο κρεβατι της που δεν μπορει οχι να περπατησει, ουτε να μιλησει και θελει με τοσο παθος να ψηφισει…γιατι γιαγια?γιατι δεν αφηνεις τα νιατα να αποφασισουν που θα παει η χωρα?

  5. οι ψηφοφοροι του προδοτη εκει ψωφανε και θελουν να πανε να τον ψηφισουν αν ειναι δυνατον που θα παει ομως λιγα χρονια εχουν θα φυγουν για τον αλλο κοσμο που θα τους στηλει ο προδοτης και τοτε θα ερθει η χρυση αυγη του ελληνισμου

  6. οποιος τη παει την αλλη μερα θα παρει συνταξη αναπηριας……
    αλλα ξεχασα μολις βγει ο σαμαρας απο κατι τετοιες που τις ξεχασε ο χαρος(κουφια η ωρα) δεν θα παρει συνταξη γιατι θα τις εχουνε κοψει ολες…….

Comments are closed.