Και όμως αληθινό: Ποδοσφαιριστής χώρισε την Αλβανίδα καλλονή σύζυγό του γιατί αποκάλυψε «πιπεράτες» λεπτομέρειες! (BINTEO & EIKONA)

Κοινοποίηση:
erjona_sulejmani3

Διαζύγιο ζήτησε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής από την εντυπωσιακή σύζυγο του,

όταν μετά από εμφάνιση της στην τηλεόραση ρωτήθηκε για το σεξ πριν τους αγώνες και είπε πως ο άντρας της προτιμά να αυτοϊκανοποιείται.

Η Αλβανίδα καλλονή, αποκάλυψε τα μυστικά της σεξουαλικής της ζωής με τον Μπλερίμ Τζεμαϊλί στην τηλεόραση και το σόου «Le Capitaine».

Το 30χρονο μοντέλο ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή πως είναι το σεξ με τον μέσο της Μπολόνια (αγωνίζεται ως δανεικός στη Μόντρεαλ) και αν κάνουν πριν τους αγώνες:

«Σεξ πριν από τους αγώνες; Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μεγάλοι εραστές. Προτιμούν να αυτοϊκανοποιούνται».

Αυτό ήταν! Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε αμέσως διαζύγιο (έπειτα από δύο χρόνια γάμου) και εκτός από την επιμέλεια του παιδιού τους ο Τζεμαϊλι είπε στη δικηγόρο του, Ντανιέλα Μισάλια να πάψει πλέον η γυναίκα του να χρησιμοποιεί το επώνυμο του.

Ομως, η Εριόνα δεν φαίνεται να στεναχωρήθηκε και πολύ και θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα σκανδαλώσες και θα γράψει όλα τα μυστικά που συμβαίνουν στα σαλόνια των ποδοσφαιριστών.

Με τον πρώην σύζυγό της:


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πωωωωω….Εχει μεχρι και μηλο του αδαμ, δεστε την φωτο Νο1 και Νο 2 και φαινεται οτι εχει πολλες πλαστικες στο προσωπο!

  2. Ο/Η Μια φορα και εναν καιρο ηταν μια "καλονη" απο τα τυρανα... λέει:

    Ετυχε να δω αυτο το αρθρο ,και ειδα πολυ προσεχτικα τις φωτογραφιες της “καλονης” και με βεβαιοτητα σας γραφω οτι η εν λογω καλονη….δεν ειναι καλονη αλλα “καλονος”!!! Κανονικα ολοι θε επρεπε να το ειχατε καταλαβει, αλλα μας κανουν απο μικρα παιδια τοσο βομβαρδισμο με υποτιθεται καλλιγραμα μοντελα. οι οποιες μονο γυναικες δεν ειναι, αλλα παρουσιαζονται σαν γυναικες, στην πραγματικοτητα εχουν γεννηθει αγορια και πριν ολοκληρωθουν σαν αντρες κανουν την επεμβαση για αλλαγη φυλου….εχουμε δει τετοια ατομα τοσα πολλα ,που σχεδον κανενας σημερα δεν μπορει να καταλαβει τις διαφορες ενος πραγματικα γυναικειου κορμιου και προσωπου απο εναν αντρα που εκανε αλλαγη φυλου και διαφορες επεμβασεις ωστε να μοιαζει οσο μπορει περισσοτερο σε γυναικα….και ομως ακομα και μετα υπαρχουν πολλα σημαδια που μπορουν να τους προδωσουν…ενα τετοιο ατομο βλεπεται και στις παραπανω φωτο…προσεχτε πολυ καλα το σωμα αυτης της “γυναικας” μια γυναικα που δεν εχει καθολου καμπυλες…μια γυναικα τελειως ακωλη μια γυναικα χωρις ιχνος γοφων…και ειδικα μια γυναικα με μεγαλυτερους ωμους απο οτι γοφους???!!!πιστεψτε με αυτη η γυναικα δεν εχει γεννηθει ακομα …Το μωρακι δε, ποιος ξερει ποια γυναικα χρησιμοποιησαν για να τους το κανει ωστε να εμφανιζονται στον κοσμο σαν κανονικο ζευγαρι…πιστεψτε με το εχουν κανει παρα πολλοι…και οι ιδιοι εμφανιζονται με κοιλια για ξεκαρφωμα…Προσεχτε ειδικα την φωτο που δειχνει το δηθεν θηλυκο απο πισω…πιο φανερο οτι εχουμε να κανουμε με πρωην αγορι που εκανε την αλλαγη φυλου πριν ολοκληρωθει σαν αντρας , δεν γινεται…Ειναι αντρας σας το λεω και το υπογραφω…Ψαξτε αν θελετε για αυτο το θεμα, δηλαδη για αγορια που εχουν κανει επεμβαση πριν γινουν αντρες …και μετα παρουσιαζονται σαν γυναικες εκ γενετης και κανεις δεν γνωριζει τιποτα για αυτους γιατι τα κανονικα τους στοιχεια καταστρεφονται για παντα!!! Στο εξωτερικο συμβαινει εδω και χρονια!!!Αλλα ενα εμπειρο ματι που ασχολειται με την ανθρωπολογια μπορει να τους καταλαβει…Για αυτο τον λογο πολλοι απο αυτους φτανουν στο σημειο να βγαζουν ακομα και τα πλευρα τους, ωστε να αποκτουν μεση και να βαζουν εμφυτευματα σε γοφους …χωρια οι επεμβασεις στο προσωπο….Το ξαναγραφω η εν λογω καλονη ειναι ΑΝΤΡΑΣ

  3. Μα ειναι μανες αυτες,να κανουνε τσιμπουκια κ να φιλανε οι περισσοτερες τα παιδια τους στο στομα?
    Οι Αλβανοι ξεχασαν που πριν μια εικοσαετια βρωμαγε το στομα τους απο την πεινα τωρα θελουν κι ανωμαλιες,ουσιες,πλαστικες κ καλη-σαπια ηθικα κ πνευματικα κοινωνια.?
    Ας δοξαζουν τον Θεο που ο ΕΛΛΗΝΑΣ Χοτζας πεθανε κ βρηκαν ελευθερια κ ανοιξαν οι φυλακες,τωρα αν θες τους συγγενεις του ΧΟΤΖΑ στην ΕΛΛΑΔΑ ειναι γαμπρος του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙΓΚΩΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ,γι αυτο κ ο ΚΟΥΛΗΣ κυβερνησε ως δικτατορας κι εδιωξε τους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ 36%

Comments are closed.