Καλεντερίδης … Γιατί οι 8 Τούρκοι είναι εξαιρετικά χρήσιμοι για την Ελλάδα – Διαβάστε και πράξατε αναλόγως οι υπεύθυνοι…

Κοινοποίηση:
KALENTERIDHS01-800x500_c-620x450

Η Ελλάδα διακατέχεται

από το ενοχικό σύνδρομο απέναντι στην Τουρκία, ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, λόγω της Γενοκτονίας, που αρνείται μέλος της κυβέρνησης όλων των Ελλήνων, το πολιτικό απόβλητο που λέγεται Φίλης, λόγω της εθνοκάθαρσης των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου, της Τενέδου και του Ριζοκάρπασου, λόγω της εισβολής στην Κύπρο και λόγω της πολιτιστικής γενοκτονίας που ασκεί στη Θράκη, στους Πομάκους και τους Ρομά, που φροντίζει να τους εκτουρκίζει, με την ακατανόητη ανοχή του ελληνικού κράτους.

Στην περίπτωση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που μπήκαν στην Ελλάδα, και πάλι δείχνουμε ένα ταπεινωτικό και ντροπιαστικό ενοχικό σύνδρομο, λες και έχουμε εμείς ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στην Τουρκία, αποτέλεσμα του οποίοι είναι η διαφυγή αυτών των ανθρώπων και η αναζήτηση προσπασίας από τη νομική θωράκιση που προσφέρεται για όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως των εγκλημάτων που έχουν διαπράξει.

Η Ελλάδα δεν έχει καμία ευθύνη για τα γεγονότα στην Τουρκία, ούτε γιατί οι οκτώ επέλεξαν να έλθουν στην Ελλάδα, όπως ανερυθρίαστα προφασίστηκε ο απαράδεκτος, για επαγγελματίας διπλωμάτης, πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, Κερίμ Ουράς, ο οποίος, σημειωτέον, όπως πληροφορύμεθα από διπλωματικούς κύκλους όχι μόνο ελληνικούς, είναι φανατικός αντιμουσουλμάνος και φίλα διακείμενος προς τους πραξικοπηματίες.

Η θέση μου για τους οκτώ είναι η εξής: Θα πρέπει να αφεθούν απερίσπαστοι να χρησιμοποιήσουν κάθε νομικό όπλο που διατίθεται στην Ελλάδα και την Ευρώπη για όλους τους ανθρώπους που ζητούν άσυλο, θα πρέπει να αφεθεί η Δικαιοσύνη απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της και η εξκτελεστική εξουσία, κράτος και κυβέρνηση, να εφαρμόσουν με θρησκευιτκή ευλάβεια όσα αποφασίσει η ελληνική Δικαιοσύνη και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Την ίδια ακριβώς θέση είχα και στην υπόθεση Οτζαλάν, την ίδια θέση είχε και ο τότε υπουργός Εσωτερικών Αλέκος Παπαδόπουλος.

Τώρα, όσον αφορά το γιατί είναι χρήσιμοι στην Ελλάδα οι οκτώ στρατιωτικοί που ζητούν άσυλο, να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού τύπου, οι οκτώ ανήκουν στις επίλεκτες ειδικές δυνάμεις της Τουρκίας, οι οποίες έχουν επιθετικές αποστολές στην Ελλάδα, τα νησιά και τη Θράκη.

Είναι άνθρωποι που έχουν δει και έχουν μελετήσει επιθετικά σχέδια της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας;

Μήπως, λέω μήπως, οι δικηγόροι τους θα πρέπει να τους συμβουλεύσουν να το ομολογήσουν αυτο στο δικαστήριο και να πουν ότι η ζωή τους είναι πραγματικά σε κίνδυνο, επειδή αποκάλυψαν τα σχέδια αυτά δημοσίως στο Δικαστήριο;

Στη συνέχεια, μήπως θα έλυνε πολλά άλυτα προβλήματα στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, η παρουσίαση αυτών των ομολογιών για επιθετικά σχέδια μιας χώρας μέλους του ΝΑΤΟ εις βάρος μιας άλλης συμμάχου στην ίδια συμμαχία;

Μήπως ήλθε η ώρα να ξεκαθαρίσει αυτή η λυκοσυμμαχία και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, για να μην κρύβονται κάποιοι πίσω από το δάχτυλό τους;
Όλα αυτά είναι και ένας επί πέον λόγος αλλά και ευκαιρία να απαλλαγεί η Ελλάδα από αυτό το ενοχικό σύνδρομο, μπας και σηκώσουμε κεφάλι εμείς οι ταπεινωμένοι Έλληνες.

infognomonpolitics

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΥΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΣΑΝΤ ,,,, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΑΙΟΥ ,,,, ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΑΒΒΑ;;;;; ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΟΙ ΡΕ ΣΑΒΒΑ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ;;;;

    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ….

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΙΜΟΥ …. ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ …. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ …. ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ….. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΟΦΥΛΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ …. ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΑΡΚΑΝΤΕΦ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΓΥΦΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ … ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ …. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΛΩΔΑΧΤΥΛΟ …. ΟΥΤΕ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ … ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ …. ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ …. ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ … ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …… ΡΕ ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ … ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

  2. σύνδρομο ενοχικό ή ραγιάδικο; μάλλον το δεύτερο. και μόνον για του πολιτικούς “ταγούς” και όχι για τον Ελληνικό λαό.

  3. Μια ερωτηση μονο. Ενοχικα συνδρομα η Ελλαδα?? Η Ελλαδα κ.Συνταγματαρχα δεν ειναι οι πολιτικοι, καθε ειδους και χρωματος. Η Ελλαδα ειναι οι Ελληνες και η ψυχη τους. Αυτοι δεν εχουν κανενα ενοχικο συνδρομο. Εσεις λογου χαρη, εχετε καποιο ενοχικο συνδρομο απεναντι τους? Πιστευω πως οχι.

    1. Είναι πολύ σωστή η παρατήρησή σου για την ηλιθιότητα του περί “ενοχικού συνδρόμου της Ελλάδας” λόγου του Καλλεντερίδη. Ενοχικά σύνδρομα πρέπει να έχει μόνον ο ίδιος γιατί πάντα ο λόγος του στρογγυλεύεται κατά περίσταση και αναλόγως του ακροατηρίου του, με αποτέλεσμα τελικά να μην πείθει κανέναν.
      Λυπάμαι που θα το πω ευθέως αλλά οι Πόντιοι και ο υπόδουλος Ελληνισμός όπου γης θέλουν ευθύ και προδρομικό-ελεγκτικό των παρανομιών του πολιτικού συστήματος λόγο ενός αγροίκου αλλά άδολου πρώην στρατιωτικού, και όχι τα “ήξεις-αφίξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις” των χρησμών της Πυθίας και των παρα-μορφωμένων διπλωματών της συμφοράς, όπως καταντούν δυστυχώς και στρατιωτικοί όταν βγαίνουν στην σύνταξη. Αρκετά έχουμε τυραννηθεί ως λαός και ως χώρα και ως Πόντιοι και ως Βορειοηπειρώτες κλπκλπ από “πατριώτες σημαίας ευκαιρίας”, τύπου Φράγκου Φραγκούλη, Γράψα, Πολύδωρα, Χαραλαμπίδη, Μπαλτάκου, Ψωμιάδη, Καρατζαφέρη, Νικολόπουλου, Παπαθεμελή και άλλων χαμένων ρούχων, με πυροτεχνήματα εντυπωσιασμών του εκάστοτε θυμικού των Ελλήνων ή και επίδειξης στείρων γεωπολιτικών γνώσεων, χωρίς αντιστοίχηση σε προσωπικές πράξεις, θυσιαστικού κυρίως χαρακτήρα.
      Δεν χρειάζεται να προστεθεί σ’ όλους τους παραπάνω ένας ακόμη “εθνικοπατριωτικός” μετεωρίτης, ο Καλλεντερίδης. Θα ήταν κρίμα και για τον ίδιον και, περισσότερο, για το λαό που θα τον πίστευε, γιατί πάλι θα απογοητευόταν οικτρά.

      1. Σύντροφε Νικόλαε κάνε λίγο κράτει, επειδή δεν είχε ατύχημα ή δεν φυλακίσθηκε ο Σάββας από τα πολιτικά ενεργούμενα των αμερικανοεβραίων του ελλαδιστάν, που οι ραγιαδοέλληνες ψηφίζουν ανελλιπώς εδώ και 42 χρονάκια δεν σημαίνει ότι ο τραντέλληνας αξκός ήταν του ίδιου φηράματος με τους πολιτικούς προϊστάμενους του τύπου μεγάλος τραγουδιστής, κινέζος κλπ αμερικανοτσολιάδες… μπορείς δλδ να πείς τα ίδια και για τον ήρωα ελληνοαμερικανό Στήβεν Λάλας που η Νέα Πασοκρατία (τσουδερού, έβερτ, αρσένης κλπ) τον έδωσαν στεγνά το 1994 στα αμερικανοαφεντικά τους καταστρέφοντας τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του;;;

  4. Αλήθεια αγαπητέ κ.Καλεντερίδη είναι δυνατόν να γίνει πιστευτό αυτό το σενάριο και η συμβουλή σας;
    Εχετε σκεφτεί μήπως οι 8 είναι πράκτορες;
    Και κάτι άλλο. Τότε στο Ναϊρόμπι τα πράγματα έγιναν έτσι; Γιατί νομίζω ότι έγιναν πολύ διαφορετικά.

  5. Ο Καλεντεριδης ειναι εντελως ασχετος και απορω γιατι ασχολουνται μαζι του. Αν διαβασετε τα αρθρα του και δειτε και τις συνεντευξεις του,ι θα καταλαβετε ποσο εκτός πραγματικοτητας ειναι. Ειναι κριμα που τοσο ανικανοι ανθρωποι υπηρετησαν σε θεσης ευθυνης.

    1. ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΝ ΕΥΠ?ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΛΑ!

  6. Περισσότερο σεβασμό στον Σάββα Καλεντερίδη παρακαλώ!
    Αν υπάρχει ένας λόγος και δεν σε φτύνουν σήμερα οι Κούρδοι, “πατριώτη”, αγνώμων
    νεοέλληνα, είναι ο Σάββας Καλεντερίδης..
    Στα γεωστρατηγικά θέματα, σίγουρα είναι ένα κλικ ποιο μπροστά από όλους εμάς, τους ειδήμονες
    του πληκτρολογίου.

    Χρήστος Καρασαλίδης Λουκέρνη Ελβετία

    1. Διαβασε πρωτα τα αρθρα του και δες και τις συνεντευξεις που εδωσε στο παρελθον και θα καταλαβεις ποσες μαλακιες εχει πει.

    2. Σύντομα ο Οτσαλάν θα μιλήσει. Το παιχνίδι του σουλτάνου επιφυλάσσει εκπλήξεις. Σημειώστε το σχόλιό μου αυτό και θα με θυμηθείτε…!
      Δεν κάνω συχνές παρεμβάσεις…
      Εχεις μιλήσει αγαπητέ με Κούρδους, κ. Χρ. Καρασαλίδη απο την Ελβετία; Μάλλον όχι.
      Γιατί δεν διοργανώνει ο κ. Καλεντερίδης μία ημερίδα για τους Κούρδους, το ΡΚΚ και βιντεοκλήσεις με στελέχη του σε κάποιο ξενοδοχείο;
      Ομορφη η Luzern

      1. Αγαπητέ κ. Παρατηρητή
        Αφού με ρωτάτε, αφήστε με σας παρακαλώ να απαντήσω εγώ.
        Ναι, έχω μιλήσει με πολλούς Κούρδους και δεν αναφέρθηκε κανείς αρνητικά για τον κ. Καλεντερίδη,
        παρά μόνο για την τότε Ελληνική κυβέρνηση.
        Επίσης επιτρέψετε μου να διαφωνήσω μαζί σας και συνεντεύξεις έχει δώσει για το θέμα αυτό και έχει εκδώσει και βιβλίο: ¨Παράδοση Οτσαλάν Η ώρα της αλήθειας” Ινφογνώμων Εκδόσεις, 2007
        Ναι πανέμορφη η Λουκέρνη, αλλά σαν την Ελλάδα μας πουθενά!

    3. Χρηστάρα,

      τι καιρό κάνει εκεί στην Ελβετία; Πατώνεις;

  7. Ο Καλλεντερίδης να παύσει να παίζει, εναλλάξ, το δούρειο ίππο του συστήματος, δηλαδή να το καταγγέλλει όταν και για όσο χρόνο δεν συνεργάζεται μαζί του, είτε παλιότερα με το ΠΑΣΟΚ του Αββουρή είτε κατόπιν με Σαμαρά και με Γεωργιάδη Ή με το διάβολο θα είσαι ή με τον Θεό, Σάββα! Διάλεξε επιτέλους στρατόπεδο παραμονής, γιατί αλλιώς, παίζοντας συνεχώς σε δυο ταμπλώ, φτάνεις να γίνεσαι καταγέλαστος όπως με αυτό το άρθρο σου, όπου ισχυρίζεσαι ότι με το να αποκαλύψουν οι 8 τούρκοι τα μυστικά επιθετικά σχέδια κατά της Ελλάδας θα βοηθούσαν τις χώρες του ΝΑΤΟ να καταλάβουν τί παιχνίδι παίζει η Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας….!!!!!!
    Σώπα ρε μεγάλε…! Λες και το ΝΑΤΟ και οι φαρισαίοι και όλοι αυτοί οι νεοταξίτες Υποκριτές της ΕΕ δεν ξέρουν την επιθετικότητα της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας ή πιστεύουν μέχρι τώρα ότι έχει “δημοκρατία” η Τουρκία…. Αλλά αυτά συμβαίνουν, Καλεντερίδη, όταν αλλοιώνεις συνέχεια το λόγο σου με διπλωματικά τερτίπια και με συνεχείς ελιγμούς, μόνο και μόνο για να γίνεσαι ανεκτός από το “σύστημα” των ΜΜΕ και των πολιτικών και να μην σε κατατάξουν στους “ακραίους” και στους “περιθωριακούς” εθνικιστές που έχουν βάλει στην κατάψυξη και άλλους στις φυλακές… Αυτό ήταν και είναι ο μόνος σου φόβος, Σάββα, γι’ αυτό και θα γίνεσαι παντού και πάντοτε ΡΕ-ΖΙ-ΛΙ και θα καταντήσει σύντομΑ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ το όνομά σου, όπως είναι και οι αντιφάσκουσες κατά καιρούς θέσεις σου. Γνώμες οι οποίες χασματωδώς απέχουν από τις πολιτικές πράξεις σου, παρά την καλή -να το δεχτώ- πρόθεσή σου για προάσπιση των ελληνικών συμφερόντων. “Ανήρ δίψυχος, κατά πάντα άχρηστος τω Κυρίω”, λέει κάπου το Ευαγγέλιο. Οπως σε κάνανε, τότε, πέρα με τον Οτσαλάν αφού πρώτα σε χρησιμοποίησε ο Πάγκαλος για τη δουλίτσα του για να στείλει τον Οτσαλάν πακέτο στην αμερικανοελεγχόμενη Κένυα ώστε να τον “παραλάβουν” από εκεί οι τουρκαλάδες, έτσι το μιντιακό σύστημα της διαπλοκής θα σε αποβάλει όταν δεν θα έχει να αρμέξει τίποτε περισσότερο από σένα, προς όφελος της αναγνωρισιμότητάς σου, μόνο και μόνο στο να πουλάνε κάποια περισσότερα φύλλα και να παίρνουν ψηφαλάκια από τα κορόϊδα οι τυχοδιώκτες της γιαλαντζί “κεντροδεξιάς” παράταξης και να κερδίζουν αναγνώστες οι επαμφοτερίζουσες δήθεν “πατριωτικές” εφημερίδες και τα σάϊτ του τυχοδιωκτικού και περιστασιακού κώλου της, σαν αυτά που εσύ επιλέγεις να αρθρογραφείς συνεχώς στα ίδια αυτά κατά καιρούς.
    Για να μην λες μετά, ότι δεν είχες αντιληφθεί τι συμβαίνει ενώ στα προ-λέγαμε κάποιοι…..

  8. Παπάκι κάνε την πάπια και ρούφα το αυγό σου …..(βλαχάκο)….

  9. Δηλαδή θα προδώσουν οικειοθελώς οι 8 την πατρίδα τους για να σώσουν το τομάρι τους?
    Το σκέφτηκε πολύ??

  10. καλεντεριδι , ειχα μια εντυπωση πως εισαι πατριωτακι, οταν σε ειδα σε ενα βίντεο να προλογείς την υποψηφιότητα αδωνη γεωργιαδη κατάλαβα οτι εχουμε να κάνουμε με ένα ακόμα βλακάκο.

    1. χα χα χα νομιζες ότι είναι βρωμοναζης σα κι εσενα ε

    2. παπάκι , ειχα μια εντυπωση πως εισαι πατριωτακι, οταν σε διάβασα να κατηγορείς τον Τραντέλληνα Καλεντερίδη, κατάλαβα οτι εχουμε να κάνουμε με ένα ακόμα ξενόδουλο βλακάκο.

    3. ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΠΑΚΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ!ΦΑΕ ΤΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΙ ΤΑΙΖΟΥΝ!ΖΗΣΕ ΣΤΝ ΚΟΣΜΟ Σ!!!!!

  11. Γιατί αυτός ο κύριος από που κατάγεται… πλάκα μας κάνετε..

  12. Δεν νομίζω ότι πρόκειται περί ενοχικού συνδρόμου της ελληνικής πλευράς. Περισσότερο μάλλον πρόκειται για παντελής αδιαφορία λόγω ανικανότητας λήψης πρωτοβουλιών σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Πόσω δε μάλλον όταν αυτή η πολιτική διαμορφώνεται τελευταίως αποκλειστικά από το εξωτερικό.

Comments are closed.