ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ; – Δείτε τι δουλειά κάνει σήμερα ο Κώστας Κεντέρης!

Κοινοποίηση:
KENTERHS

Έχει περάσει καιρός από τότε που είχαμε ακούσει νέα του τελευταία φορά…

Σχεδόν επτά χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει φέτος το ξενοδοχείο του χρυσού Ολυμπιονίκη, Κώστα Κεντέρη, που βρίσκεται στο Μικρό Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρια, και φέρει το όνομα «Μικρό Πάπιγκο 1700».

Πρόκειται για ένα luxury boutique chalet και πήρε το όνομά του από το παλαιότερο κτίριο του οικισμού (μέρος του συγκροτήματος), το οποίο χρονολογείται από το 1700 και αποτελεί μύθο από μόνο του.

Οι εργασίες της αποπεράτωσης της αναπαλαίωσης ολοκληρώθηκαν πριν από τέσσερα χρόνια περίπου, και στόχος του Κ. Κεντέρη ήταν να μην αλλάξουν τίποτε από την αρχική και εκ πρώτης όψεως λιτή και αφαιρετική εικόνα του οικήματος.

Συνολικά διήρκεσαν τρία χρόνια καθώς η αρχική κατασκευή στηρίζονταν σε ύλες όπως πέτρες, χώμα, αρμολόγι και τεράστιους κέδρινους κορμούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Κώστας Κεντέρης, ο μεγαλύτερος και πιο ταπεινός αθλητής που πέρασε ποτέ. Να είσαι καλά Κώστα ότι και να κάνεις.

  2. Δωσανε και το ονομα του “ντοπα” σε…καραβι!
    Χα χα!
    Γεια σου Κεντερη “Αιολε”!

  3. oι χαβγιτες ειναι ασχετοι με αθλητισμο(αφου φυσικα δεν αντεχουν τους μαυρους αθλητες) οταν ομως προκειται για ελληνικη ντοπα εκει στηριζουν χαχαχα θεο τον εχουν τον απατεωνα

    1. Ναι είδαμε και τα συντρόφια σου τι πλερέζες κρέμασαν που ένας λευκός και μάλιστα Έλληνας,κέρδισε τους μαύρους αγαπημένους τους(σας)!Μην πιστεύεις τους κακούς ρατσιστές,είναι απόλυτα φυσιολογικό ένας μαύρος να τρέξει τα 100 μέτρα σε 9,58 δευτερόλεπτα και ο ίδιος μαύρος να τρέξει τα 200 μέτρα σε 19,19 δευτερόλεπτα.Για την ιστορία,τα ατομικά ρεκόρ του “ντοπαρισμένου” Κεντέρη είναι:100 μέτρα 10,15 και 200 μέτρα 19,85!
      Έλα πες το μην ντρέπεσαι,σε τρελαίνει που ένας λευκός και μάλιστα Έλληνας,κέρδισε τους αγαπητικούς σου(σας)…

  4. το μικρο παπιγκο ειναι απιστευτα ομορφο, ολο πετρα και ξυλο και……..καλο τουρισμο, υψηλης ποιοτητας τολμω να πω.

  5. Πολύ μπορούν να τρέξουν 200 μέτρα…Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΌΜΩΣ ΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ!
    Γεια σου γιε του ανέμου!

    1. Εγω αμα χαπακωθω να δεις πως τρεχω τα 200

      1. Με τον μπόλτ ακόμα τον παίζεις;;; και στην τελική κουμπώσου ρε μάγκα να σε δούμε να τρέχεις 200 μέτρα, ίσα μωρή κηδεία.

      2. Δηλαδή μου λες ότι ο Κεντέρης που βγήκε πρώτος ήταν ντοπαρισμένος,ενώ ο δεύτερος που ήταν ένα βήμα πίσω ήταν καθαρός;Μα τόσο βλάκας είσαι;Λοιπόν βλήμα διάλεξε ή όλοι ήταν ντοπαρισμένοι,οπότε δίκαια ο Κεντέρης βγήκε πρώτος ή όλοι ήταν καθαροί,οπότε δίκαια ο Κεντέρης βγήκε πρώτος!Με τις βλακείες που γράφεις είμαι σίγουρος ότι ήδη χαπακώνεσαι!

  6. Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής που έχει περάσει ποτέ. Δυστυχώς Κεντέρηδες δεν θα ξαναδούμε για πολλές πολλές δεκαετίες. Να είσαι καλά όπου βρίσκεσαι γίγαντα.

  7. Αδελφέ μου και πολύ καλά έπραξες εγώ είμαι μαζί σου, έφυγες επαρχία και σώθηκες από τον πολιτισμό και όλους τους ηθικούς και αναμάρτητους που σε κατηγόρησαν.. Σου εύχομαι τα καλύτερα μας έκανες υπερήφανους.

Comments are closed.