Καμαρώστε το “δεξί χέρι” του πρωθυπουργού-Η φωτογραφία του Καρανίκα με τον Εσταυρωμένο και το μήνυμα προς τους «σκοταδιστές»

Κοινοποίηση:
karanikas

Εν όψει της Μεγάλης Βδομάδας, το “δεξί χέρι” του πρωθυπουργού μας, ο Νίκος Καρανίκας,
επέλεξε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία εικόνα του Εσταυρωμένου, ως απάντηση σε στελέχη της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα ανήρτησε τον πίνακα του Δανού ζωγράφου Carl Bloch, «The Crucifixion» στον οποίο απεικονίζεται η Σταύρωση και από κάτω το καυστικό σχόλιό του περί «σκοταδιστών στη Νέα Δημοκρατία».

Αφορμή για την…προκλητική αυτή απάντηση, υπήρξε η αντίδραση στελεχών της Πειραιώς στον γυμνό πίνακα που είχε φόντο ο Υπουργός Οικονομικών , Ευκλείδης Τσακααλώτος, στην ομιλία στη Θεσσαλονίκη:

«Μέρες που έρχονται… Θα παρακαλούσα τους σκοταδιστές της ΝΔ να μην προχωρήσουν και σε λογοκρισία των έργων και εικόνων της Χριστιανοσύνης».

KAAAARANIKASSSSSSS

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μεγαλη λουγκρα ο τυπος.το γυαλιζει το πομολο ο κυριος τιποτα..

  2. το πρεζακι ο αληταρας αθεος το κουβαδακι του κι σαλην παραλια !!! εκει στην μασονικη στοα !!!

  3. an autos einai to dexi xeri tou tsipra. fantastite pos einai to aristero. xa xa xa. ma gia onoma tou theou uparxei anthropos pou mporei na parei sta sowara auton ton anthropo. pantos gia komodia stin tv pisteuo tha einai kalos .tha pesei polu geleio

Comments are closed.