Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής να οδηγεί ένα υπερπολυτελές τζιπ με πλαστές πινακίδες. Οι τροχονόμοι είδαν τον οδηγό του ΙΧ να κάνει παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έσπευσαν να τον σταματήσουν.
Συγκεκριμένα παραβίασε ένα Stop στην οδό Αρτέμιδος, αλλά έγινε αντιληπτός από τους τροχονόμους, οι οποίοι και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Όταν εκείνος κατέβασε το παράθυρο αν και είδαν πως ήταν ο πρώην υπουργός προχώρησαν στον απαραίτητο έλεγχο.
Όπως διαπίστωσαν οι πινακίδες που θα έπρεπε να φέρει το όχημα είχαν κατατεθεί στην Εφορία, κάτι που σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα έπρεπε να ήταν ακινητοποιημένο, όπως είχε δηλωθεί, ενώ ήταν και ανασφάλιστο. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ.Λιάπης δεν είχε μαζί του ούτε δίπλωμα οδήγησης.
Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη διαδικασία που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις και οδήγησαν τον Μιχάλη Λιάπη στο αστυνομικό τμήμα.
Tι είπε στους αστυνομικούς
Φορώντας ένα καπέλο τύπου τζόκει και σπορ ρούχα, βγήκε από το αυτοκίνητο και σύμφωνα με τους αστυνομικούς ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που σταμάτησαν το τζιπ που οδηγούσε ο Μιχάλης Λιάπης δεν αναγνώρισαν αρχικά τον οδηγό του. Όταν του ζήτησαν αστυνομική ταυτότητα, ο κ. Λιάπης τους είπε : «Παιδιά δεν έχω μαζί μου αστυνομική ταυτότητα, ούτε και δίπλωμα. Τα έχω αφήσει στο σπίτι».
Οι αστυνομικοί του απάντησαν: «Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας ακολουθήσετε στο τμήμα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λιάπης, όπως μετέφεραν οι αστυνομικοί που έκαναν τον έλεγχο, ήταν “μαζεμένος” και ελαφρώς σοκαρισμένος.
Στο τέλος της συζήτησης που είχε με τους αστυνομικούς ο πρώην υπουργός Μεταφορών κατάλαβε ότι δεν τον έχουν αναγνωρίσει και τους αποκάλυψε την ταυτότητά του.
Οταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν για τις πλαστές πινακίδες, εκείνος φέρεται να τους δηλώνει : «Παιδιά τις πινακίδες τις έχω παραδώσει και έβαλα αυτές για να κάνω μια βόλτα». Πριν μπει στο περιπολικό για να μεταφερθεί από την τροχαία Αγίας Παρασκευής, δήλωσε στους δημοσιογράφους : «Έσφαλα…». «Έβαλα μπροστά το αυτοκίνητο για να γεμίσω τη μπαταρία» είπε.
ΚΟΥΙΖ
ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :
“Για ένα νέο ήθος”!
Ν α διαβαστεί με μουσική υπόκρουση:
http://www.youtube.com/watch?v=q4KYWzwaJOk
εντάξει και τώρα εμείς το χάψαμε και καλά, ρε φτιαχτά είναι μην τα τρώτε. αυτά τα κάνουν για συμμόρφωση των απλών ανθρώπων.για να δείτε τι σας περιμένει άν δεν πληρώσετε. Λέτε να μην είχε ο λιάπης χρήματα να πληρώσει? Μέχρι και το σύριζα μαζί με την ΝΔ θα δουμε συγκυβέρνηση. Ξεφτιλισμενοι πολιτικοί μας έχετε και ξεπαγιαζουμε. γιατί δεν πάει ο σύριζα να κλείσει την βουλ’η τώρα που κρυ’ωνουμε ρε ξεφτιλες. ΞΕΦΤΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
Η απατεωνιά είναι στο DNA του. Αφού τώρα ακόμα και κάνει τέτοιες λαμογιές, μπορούμε να φανταστούμε τι έκανε τόσο καιρό.
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ”.ΤΩΡΑ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ,ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΜΗΡΩΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ,ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Απο το κεφαλι βρωμαει το ψαρι!!!!!Ετσι ειναι ολοι τους,και μετα ζητουν απο το κοσμακι να πληρωσει τα σπασμενα τους!Μας εξαθλιωνουν με τα βαρβαρα μετρα τους,μιλουν για θυσιες του Ελληνικου λαου,αλλα αυτοι επιδεικτικα εξαιρουνται και παρανομουν ποικιλοτροπως!Το ειδαμε και στις δηλωσεις τους,πεινανε ολοι τους,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων!Και μιλαμε μονο γι αυτα που φαινονται γιατι τ αλλα εχουν τροπους να τα καλυπτουν!Πληρωνε μ@κακ@ Ελληνα για να σωσεις υποτιθεται τη πατριδα και να θησαυριζουν οι γνωστοι πατριδοκαπηλοι,Σαμαρο-Βενιζελοι,Στουρναρες,τηλεβιβλιοπωλες,και ολη η γνωστη καμορα που μας πινει το αιμα!!!!!!