Κασιδιάρης κατά ριπάς : ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ της ΝΔ! Όπως ρίξαμε τον Σαμαρά, έτσι θα ρίξουμε και τον Τσίπρα – Είστε όλοι εναντίον μας και εμείς εναντίον όλων!”

Κοινοποίηση:
kasidiaris

Με έντονα

καταγγελτικό λόγο και δυναμική φρασεολογία ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Λοιπον εχω ψυλλιαστει οτι αν υπαρχει καμερα εκει που ειναι ο Κατσαριδιαρης,αρχιζει και κανει το φωνακλαδικο σοου του.Ριξε κι ενα ταγκο χρυση μου!

    1. ΛΕΜΕ “ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ”….ΟΧΙ “ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ” ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΒΛΑΚΑ ΑΙΩΝΙΕ ΦΟΙΤΗΤΗ!

      1. χαχαχαχαχαχα ηθελε να το παιξει πονηρος ο βλακας.

    2. … ΝΑ ΖΕΙ. ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙ !

    3. Αν οι χρυσαυγίτες είναι οι ναζί και οι δημοκράτες είναι οι ανθέλληνες προδότες δοσίλογοι που ξεπουλάνε την Ελλάδα και δολοφονούν τους Έλληνες,ε τότε δεν το συζητώ ΝΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ!

  2. Ηλια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Και σου ευχομσι απο καρδιας του χρονου να εισαι ενα βημα απο την εξουσια.Μονο με πατριωτες,μοσφωμενους, ρητορες σαν και εσενα η Ελλαδα μπορει να παει μπροστα. Φυγε ασπο την οικογενειοκρατεια τουΜιχαλολιακου φτιαξε δικο σου κομμα και θα σαρωσεις.Αυτο τρεμουν οι πολιτικοι σου εχθροι.

  3. Ηλία χρόνια σου πολλά, ο προφήτης Ηλίας να σε προστατεύει,γιατί πολλοί είναι οι λύκοι που θέλουν να σε κατασπαράξουν.

  4. οι Βουλευτές 500 με λιγότερο μισθο άρα λάθος ο Κασιδιαρης εδω

    1. Καλά ας δεχτούν όλοι οι υπόλοιποι και οι εκτός βουλής να πέσουν έστω και στο μισό και να καταργηθεί η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων και τότε συζητάμε και την μείωση στα 500 €.

    2. Φίλε πρέπει οπωσδήποτε να κόψεις τα ναρκωτικά…ο Κασιδιάρης μίλησε για 200 βουλευτές και φυσικά με λιγότερο μισθό με βάση πρόταση νόμου που έχει καταθέσει εδώ και καιρό η Χ.Α…άρα δεν είναι λάθος ο Κασιδιάρης…εσύ είσαι σε βαριά μαστούρα και δεν καταλαβαίνεις τι ακούς…αν ακούς…

Comments are closed.