Κατάλαβες μ@λάκ@Έλληνα; Ζάχαρη από τη Γερμανία! (φωτο)

Κοινοποίηση:
unnamed

Δείτε την παρακάτω καταγγελία που ήρθε πριν από λίγη ώρα στα ηλεκτρονικά μηνύματα του Makeleio.gr
Σου κλείσανε 3 εργοστάσια ζάχαρης όπου δούλευαν χιλιαδες εργαζόμενοι και πουλούσαν τη σοδειά τους χιλιάδες αγρότες… για να εισάγουμε ζάχαρη από τη γερμανία!
Κι εμεις αντί να αντισταθούμε, γελούσαμε και χειροκροτούσαμε σαν ηλίθιοι!

unnamed

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. είναι πιο φθηνή η ζάχαρη να έρθει να μάθει και ο τυχοδιώκτης Έλληνας επιχειρηματίας να κατεβάσει της τιμές έχω να πιω ΑΜΣΤΕΛ 3 χρόνια, την έχουν 0,95ευρω μπουκάλι 500ml στα σούπερ μάρκετ, και στα LIND κουτί 500ml έχει 69 λεπτά πίνουμε 8 μπίρες την ήμερα στο σπίτι

  2. Γαμω την κολογερμανια,την πιο γα@@@@νη χωρα του πλανητη.οικοπεδο επρεπε να την κανουν και τους γερμανους στο σερεγκετι να τρωνε τα λιονταρια.

  3. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

  4. Έτσι ακριβώς.Όταν κλείνουν ελληνικές επιχειρήσεις από την υπερφορολόγηση,ο ραγιαδοέλληνας χαίρεται και κάνει σαν την μαϊμου ”ουγκ,ήταν κλέφτες,ουγκ ήταν απατεώνες,καλά να πάθουν,ουγκ οι γερμανοί είναι τίμιοι μόνο”.Τρεχάτε στα λιντλ τώρα ραγιάδες,μην τυχόν χάσουν το κέρδος οι γερμανοί και στεναχωρηθείτε.Τους έχετε κάνει μάγκες εκεί στο λιντλ και γελάνε μαζί σας.

  5. Ετσι ακριβως εχουν τα πραματα. Χαιρομασταν με καθε εργοστασιο που εκλεινε .Καλα να παθουμε ελληνες του δημοσιου που θελαμε να πληρωνομαστε διχως πραγματικα να δουλευουμε. Τωρα οι συνεπειες στα παιδια μας που δουλευουν (αν δουλευουν) χωρις να πληρωνονται

    1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ… ΣΚΟΡΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??? ΑΙΝΤΕ

Comments are closed.