Καταγγελία “Κίνησης Αντίστασης” του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου:”Η ΔΑΠ δήθεν ως “Χρυσή Αυγή” απειλεί μέσω διαδικτύου συντρόφους & μέλη μας”!

Κοινοποίηση:
Panepisthmio-Peloponnhsou

Η ομάδα αντιεξουσιαστών “Κίνηση Αντίστασης” του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καταγγέλει την Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ για φασιστικές πρακτικές χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την “Χρυσή Αυγή” για να εκφοβίσουν μέλη τους της οργάνωσής τους.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της “Κίνησης Αντίστασης” του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Καλαμάτα) :

“Η Κίνηση Αντίστασης υπενθύμισε στη Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. του πανεπιστημίου Καλαμάτας ότι αυτοί και οι μπράβοι τους (οι σεκιουριτάδες που θέλουν να φέρουν) δεν έχουν θέση στα πανεπιστήμια.

Ξημερώματα Παρασκευής 13 Ιουνίου, η Κίνηση Αντίστασης κατέστρεψε τις αφίσες και το έντυπο υλικό της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. και έγραψε συνθήματα κατά του φασισμού και του εκπαιδευτικού συστήματος που “απολαμβάνουμε”.

2 μέρες αργότερα, η Δ.Α.Π. δήθεν ως “Χρυσή Αυγή” απείλησε μέσω διαδικτύου σύντροφο και μέλος της Κίνησης Αντίστασης, “να σταματήσει τώρα που είναι νωρίς, αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση”.

Ασφαλώς η Κίνηση Αντίστασης δεν “ψαρώνει” από θρασύδειλες απειλές ούτε πίσω ούτε μπροστά από πληκτρολόγια και συνεχίζει απτόητη τον αγώνα της. Όπως βλέπετε οι πρακτικές της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Α.Ε.Ι. Καλαμάτας καθώς και το όνομα που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν (της Χρυσής Αυγής) για να μας απειλήσουν, φανερώνουν μία φιλική στάση προς τις φασιστικές πρακτικές και κατ’ επέκταση του φασισμού και των εκφραστών του. Κάτι αναμενόμενο, η Δεξιά ότι μάσκα και να φορέσει, είναι πάντα Δεξιά.

Η Κίνηση Αντίστασης δεν πρόκειται να σταματήσει τις δράσεις της μέχρι να καταλάβουν ότι δεν έχουν καμία θέση στο Πανεπιστήμιο Καλαμάτας.”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

    1. Αν δεν έλεγε και αυτές τις μ@λ@κίες,θα ήταν ακόμη ωραιότερη!!!
      Υ.Γ. Τα τσιγάρα που κατά καιρούς σε κερνάνε,ενδεχομένως δεν περιέχουν πάντα σκέτο καπνό,ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ!!!

  1. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ,ΣΗΜΑΙΕΣ,ΚΤΛ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ SSΑΜΑΡΑΣ!!!

  2. Θα φερουμε και το βοριδη να σας κοψει τα κεφαλια οπως κανουν οι τζιχαντιστες.

  3. φανερωνει και την προβοκατσια σε βαρος του Λαικου Συνδεσμου…….που ποιος ξερει , ποσες φορες θα εχει γινει ????????

  4. Αυτά είναι τα σκουλήκια των Αντιεξουσιαστών κοινώς Αναρχικών. Έτσι πάντα λειτουργούσαν υπόγεια, έρποντας και ας λένε “το αυγό του φιδιού”, παραπλανούν. Οι Εγγλέζοι (που σε κάποιο άλλο άσχετο άρθρο κάποιος τους υποστήριζε), έλεγαν διαίρει και Βασίλευε. Έτσι και τα κουμούνια οι Αναρχικοί και καλά οι άλλοι φταίνε, οι άλλοι δημιουργούν προβλήματα, οι άλλοι σπάνε καίνε. Οι άλλοι εμείς είμαστε οι καλοί.

  5. Ο/Η ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ λέει:

    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

Comments are closed.