Καταδικάστηκε δημοσιογράφος για δυσφήμιση της XA!

Κοινοποίηση:
papadopoylos a

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η καταδίκη με ποινή φυλάκισης ενός έτους του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση της Χρυσής Αυγής. Ο Α. Παπαδόπουλος όταν ήταν εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ είχε πει μιλώντας για την φασιστική οργάνωση ότι πρόκειται για «ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου, ανθρώπους της νύχτας και κουμπουροφόρους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «το μόνο που κάνουν δικαστικές αποφάσεις τέτοιου είδους, είναι να ενισχύουν τους νεοναζιστές.. της Χ.Α., τη στιγμή μάλιστα που η δίκη για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη είναι η αθώωση του Ανδρέα Παπαδόπουλου».

Η ΔΗΜΑΡ προσθέτει ότι αφού λείπει «η απουσία βούλησης για την αυστηρή και αποφασιστική αντιμετώπιση του νεοναζιστικού μορφώματος οδηγούν σε τέτοια τραγελαφικά περιστατικά που αποτελούν πρόκληση για την κοινωνία και ευτελίζουν την διαδικασία απονομής δικαιοσύνης».

Το ΚΚΕ αναφέρει ότι η καταδίκη του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση της ναζιστικής εγκληματικής ΧΑ, «αποτελεί πρόκληση, ιδιαίτερα την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της και τα στελέχη της είναι υπόδικοι για δολοφονίες, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς σε βάρος εργαζομένων, νέων και μεταναστών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ?? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ 17ηςNOEΒΡΗ , ΤΟΥ Ε.Λ.Α. ΚΑΙ ΠΟΙΠΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α. !! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ !!ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ,[ ΑΝΤΙΦΑ , ΑΝΤΙΝΑΖΙ ] ΔΗΛ ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙ Η’ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ , Ο ΥΙΟΣ ΒΟΥΤΣΗ , ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΚΗ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !! ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΜΑΡΙΑ , ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΙΩΠΗ Η’ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ !!

  2. Καλα να παθει το αξιζε ο συντροφος της Αλεξιας Μπακογιαννη.Δεν μπορει ενα στελεχος κομματος υπο εξαφανιση της ΡΗΜΑΔ του προδοτη Κουβελη, να προσβαλει μισο και πλεον εκατομμυριο τοτε κοσμο της Χρυσης Αυγης.Παπαδοπουλε παρτα.Το ποινικο σου μητρωο παει μαυρισε για τα καλα και για παντα.

  3. Συκοφάντης ψευτοαριστερος δημοσιογραφίσκος με συμπεθεριο εκπροσώπους του κεφαλαίου.

  4. Η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε …. και μαλιστα υπο καθεστώς αριστερής δικτατορίας !!!!!!!!
    Τα μπλα μπλα δεν μας αγγίζουν.
    Και ο κόσμος βλεπει… και αρχισε να καταλαβαίνει….
    Που θα πατε να κρυφτείτε αρουραίοι ;

Comments are closed.