ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ στην Κέρκυρα για το ΡΙΑΛΙΤΙ ΟΡΓΙΩΝ! Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι για το δημόσιο… σεξ και ποτό μέχρι λιποθυμίας των παικτών! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mirror

Χαμό προκάλεσαν και στην Κέρκυρα οι παίκτες του Geordie Shore, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο νησί! ΣΕΞ δημόσια, ποτό μέχρι λιποθυμίας και βρισιές των παικτών προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων που βλέπουν το νησί να μετατρέπεται σε… οίκο ανοχής!

Το ριάλιτι που προβάλλεται στο MTV επικεντρώνεται στη… διασκέδαση των παικτών με οποιονδήποτε τρόπο. Αλκοόλ μέχρι… λιποθυμίας, πολύ σεξ, βρισιές με το… καλημέρα και κάποιοι τσακωμοί είναι τα βασικά “συστατικά” της εκπομπής που “ταξιδεύει” σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο.

Οι κάτοικοι της Κέρκυρας ξεσηκώθηκαν, καθώς οι παίκτες ακολουθούν τις κακές συνήθειές τους και στη χώρα μας, κάνοντας… μπάχαλο -μεταξύ άλλων- τα κλαμπ που επισκέπτονταν και συμπεριφερόμενοι χυδαία.

Ο δήμος Κέρκυρας προχώρησε σε ανάκληση της άδειας κινηματογράφησης που είχε χορηγηθεί στο συνεργείο του MTV για το ριάλιτι με τους Βρετανούς τουρίστες στον Κάβο, μετά τις καταγγελίες κατοίκων και φορέων της περιοχής για “όργια”» και άσεμνες πράξεις από τους νεαρούς συμμετέχοντες.

477e4afe643d0650aac8cbcd4e987b25_XL

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάβου κατήγγειλε την ενέργεια του καναλιού ΜΤV να βιντεοσκοπεί στιγμιότυπα από “ακραίες και επικίνδυνες συμπεριφορές Βρετανών τουριστών” προκειμένου να προβληθούν ως reality show στη Βρετανία. Σε σχετική ανακοίνωση, γνωστοποιεί μεταξύ άλλων ότι “ως Πολιτιστικός Σύλλογος Κάβου, θεωρώντας ότι τέτοιου είδους τηλεοπτικά show προσβάλλουν τους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες του Κάβου, την ιστορία και τον πολιτισμό της Κέρκυρας και δεν μπορούν όλα να θυσιάζονται στον βωμό του χρήματος, απαιτούμε την άμεση διακοπή των γυρισμάτων και την απομάκρυνση των μελών του τηλεοπτικού συνεργείου”.

αρχείο λήψης (1)mtv_reality-660x300

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: