ΚΙΝΕΖΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Ι.Χ. περνάει πάνω από 12 παιδιά: ΕΝΑΣ νεκρός και 11 τραυματίες…. ΛΟΓΩ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ όπως είπε! (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kinezosxix

Αγανακτισμένος από την κοινωνία… αποφάσισε να σκοτώσει με το αυτοκινητό του , όποιον βρει μπροστά του. Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ένας πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος, ο οποίος υποστήριξε ότι έκανε τη δολοφινική αυτή κίνηση «γιατί ήταν συγχυσμένος με την κοινωνία» και ως «εκδίκηση».

Τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά «σαρώνει» μια ομάδα παιδιών έξω από σχολείο στην Κίνα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.Στο βίντεο εμφανίζεται ένα λευκό αυτοκίνητο ξαφνικά να στρέφεται προς την ομάδα των ανυποψίαστων παδιών, να περνάει από πάνω τους με τον τελικό απολογισμό να κάνει λόγο για 11 τραυματίες και έναν νεκρό.

Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ένας πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος, ο οποίος υποστήριξε ότι έκανε τη δολοφονική αυτή κίνηση «γιατί ήταν συγχυσμένος με την κοινωνία» και ως «εκδίκηση».Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα στην πόλη Νανιάγκ της επαρχία Χενάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: