Κι άλλη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τα JUMBO! “Μου χρέωσαν στην κάρτα παραπάνω!” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
jumbo

“Χαίρεται αγαπητέ Στέφανε,
Συγχαρητήρια στο εγχείρημα σου και καλή δύναμη στον αγώνα που κάνεις καθημερινά μπας κι αλλάξει κάτι στο μυαλό μας επιτέλους!

Θα ήθελα κι εγώ να παραθέσω με τη σειρά μου κάτι που αφορά το πολυκατάστημα JUMBO .
Ενώ δε ψωνίζω από το συγκεκριμένο πολυκατάστημα, είπα κι εγώ λόγω κάποιας υποχρέωσης και εις γνώση μου για την πατάτα που πάω να κάνω , να πάω τελικά.

Λοιπόν δε θα σχολιάσω της κακής ποιότητας απομιμήσεων από παιχνίδια που είδα , γιατί πρόκειται όντως για απομιμήσεις κακών κινεζικών αντιγράφων, οι οποίες μάλιστα πωλούνται και παραπάνω απ τα κανονικά παιχνίδια, όχι δε στέκομαι εκεί αλλά στο ταμείο….

Ενώ πλήρωσα με κάρτα, μου χρέωσαν 0,02 λεπτά παραπάνω επί δυο μάλιστα ώστε να “στρογγυλοποιηθεί” το ποσό λέει, επειδή είχαν έλλειψη στα μονόλεπτα κ δίλεπτα….

Δεν κοίταξα άμεσα την απόδειξη ώστε να το αναφέρω επιτόπου αλλά την επόμενη μέρα έτσι από τύχη κ τους τηλεφώνησα λαμβάνοντας την παραπάνω απάντηση η οποία δε στέκει φυσικά!

Στην αρχή ο υπεύθυνος (κατάστημα – Ελευσίνας) είπε ότι η κοπέλα στα ταμεία μπερδεύτηκε κ δε κατάλαβε ότι θα πλήρωνα με κάρτα, μετά ότι για να μη μου κρατήσει τα ρέστα (τα οποία δεν υπήρχαν) μου χρέωσε ένα προϊόν αξίας δυο λεπτών ώστε να μη φύγω έτσι απ το ταμείο…. επειδή δε ξέρω κατά πόσο κατανοείς όσα γράφω σου παραθέτω την απόδειξη αυτούσια!
Να σημειώσω ότι σε αγορές με κάρτα πότε δε στρογγυλοποιείται αυθαίρετα ένα ποσόν, όπως έγινε στην περίπτωση μου από 21,96 σε 22 ευρώ!!

Εις γνώση μου την έκανα τη χαζομάρα, οκ, δεν σου γράφω γι αυτό αλλά με σκοπό να σταματήσει η αισχροκέρδεια καθότι αυτό το αστείο κατά τα άλλα ποσό που χρέωσαν σε εμένα και εάν σκεφτείς το πλήθος των πελατών των καταστημάτων, παύει να ναι αστείο εάν υπολογίσεις το κέρδος!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ
Λιάνα”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

jumbo

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μα οι κάρτες είναι για το καλό σας. Πού να δεις μόλις πάρουμε όλοι κάρτες για τα πάντα τί αυτοκτονίες θα έχουμε όχι γιατί μας έσπρωξαν στο γκρεμό αλλά γιατί κάναμε Θεό το χρήμα. Αυτό πάντα θα μας κυνηγάει μέχρι να μετανοήσουμε.

  2. Να μην ξαναπάτε. Όσοι ψωνίζουν από Jumbo και Lidl και μετά διαμαρτύρονται για την επιλογή τους, δεν προκαλούν καμία συμπάθεια.

  3. κ πολυ καλα να παθεις ιδικα σαν γυναικα!!! αυτο το καταστημα ξεφτιλιζει τον καθε υπαλληλο του κ την καθε οικογενεια!!!
    μηπως να μας ξανα θημησει αυτη η σελιδα, το σχινικο που ηθελε μια μανα να θηλασει το παιδι της στο καταστημα στην θεσσαλονικη κ της ειπαν να παει στης τουαλετες να το κανει! φωτια σε τετιους απατεονες κ σε οποιον τους στιριζει!

    1. χαχαχαχ μαθε ελληνικα πρωτα ρε κακομοιρη

  4. Ε αφου πας και ψωνιζεις απο τους απατεωνες καλα να παθεις…στο μαγαζι που κατεχει ποσοστα ο καμμενος και παει τα λεφτα του σε off shore μεσω κυπρου…παρε 2 πουλακια για στογγυλοποιησει να εχεις!!!

Comments are closed.