ΚΙ ΟΜΩΣ! ΗΤΑΝ προφητική η άσκηση του στρατού στο Κιλκίς! Τι συνέβη στην Ειδομένη πριν το κύμα των ΛΑΘΡΟ πλημμυρίσει τα πάντα; (βίντεο)

Κοινοποίηση:
clipboard18-thumb-large

Η συγκεκριμένη άσκηση πραγματοποιήθηκε το 2011! Πέντε χρόνια πριν…Είναι μερικές φορές που κάτι ασκήσεις του ελληνικού στρατού… να θυμίζουν προφητείες, και έγιναν στο Κιλκίς το 2011 Τώρα εκεί στην Ειδομένη υπάρχουν χιλιάδες πρόσφυγες μετανάστες που έχουν ήδη αν εξαγριώνονται.

Η καταστολή δεν φέρνει αποτέλεσμα παρά το διογκώνει το εκάστοτε πρόβλημα.

Η μόνη λύση να ανοίξουν τα σύνορα και να πάνε στις χώρες που επιθυμούν, ή να γυρίσουν στις πατρίδες τους, όπως σημειώνει το trikalaweb.blogspot.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και σιγα τη ασκηση καταστολης.Ενα χρονο μετα τη διεξαγωγη της θυμαμαι ειχε λαβει μερος απο την μοναδα μου σε νησι των Δωδεκανησων ενας ανθυπολοχαγος,ο οποιος μας ελεγε οτι δεν εχει καμια σχεση με τις τακτιες και τις πρακτικες ασκησης καταστολης που εφαρμοζονταν στο Κοσσοβο.

  2. Τα εχουμε πει 100 φορες, εκει υπηρετησα στο απεναντι στρατοπεδο, το μαυρο 596 ΑΜ/ΤΠ, οπου οι περισσοτεροι ΕΠΟΠ, φευγουν για ειρηνευτικες αποστολες, σε Κοσοβο, Αφγανισταν κτλπ. Οι φανταροι καναμε το πληθος και οι αλλοι τους ρομποκοπ

Comments are closed.