ΚΛΑΙΕΙ το “φτωχαδάκι”ο ΜΙΛΤΟΣ ο ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ ότι δεν παίρνουν χρήματα πολλά ως βουλευτές….ΔΕΝ ντρέπονται καθόλου

Κοινοποίηση:
6546c70272a606d297ad53bfb9162189

“Χρειάζεται κάποια στιγμή να αποφασίσουμε τελικά πως πρέπει να αμείβονται οι βουλευτές“,

ήταν η αρχική τοποθέτηση του Τομεάρχη μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ, στην εκπομπή “Σήμερα” στο ΣΚΑΙ.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε ποιο ακριβώς είναι το ποσό που αμείβονται οι βουλευτές, άρχισε το δράμα. “Καταρχάς οι επιτροπές (έξτρα αμοιβές) έχουν πάει στο μισό“, είπε με παράπονο ο Μ. Βαρβιτσιώτης, ενώ συνέχισε αποφεύγοντας να απαντήσει λεπτομερώς λέγοντας πως “θα σας το πω πολύ πιο απλά. Σε σχέση με το τι παίρναμε το 2009, είμαστε κάτω 62%… είναι πολύ μεγάλη η διαφορά”

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είναι γιος και εγγονός πολιτικών και η οικογένειά του αμείβεται απ’ το δημόσιο πάνω κοντά έναν αιώνα… χωρίς υπερβολή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. δεν ντρεπεσαι ρε ξεφτιλα ανεπαγγελτε βουτυρομπεμπε να λες τετοια πραματα οταν ο κοσμος χρωσταει της Μιχαλους, οταν οι αστεγοι στην Αττικη ειναι 20 χιλ και η ανεργια ειναι στο 30%?
    ποτε κολλησες 1 ενσημο ρε επαγγελματια αεργε βουλευτη? τι προσεφερες στην χωρα ρε θαμωνα των μπαρ της Μυκονου? τι εργο προσεφερες εσυ στην πατριδα εστω ως βουλευτης ρε κοπριτη?
    σας σιχαινεται ο κοσμος ρε παρασιτα, αηδιασε και σας φτυνει στα μουτρα!
    ειστε και οι 300 για γιαουρτια και μουντζες!

  2. Ριχτε το βιντεο στην Μυκονο με τον μπουχεσα χαραμοφαη να το γλενταει με “μοντελες” πουρα σαμπανιες και χαρτονομισματα στα βρακια των στριπττιτζουδων…..

  3. χαραμοφαης ,δεν τον φτανουν γιατι χαλαει να χουφτωνει και παει σαν κακομοιρης για εξετασεις στο ΓΝΑ

  4. ΑΘΛΙΟΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΕΚ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΕΚ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΑ ΜΟΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΑΝ “ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ” ΤΟ ΠΟΛΥ 1000ΕΥΡΩ,[ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!], ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ Η ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΝΑ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.

  5. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΛΕΦΤΑ…ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ..ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ…ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ…

  6. βρε χαμενε κανονικα και τα θρασιμια της βουλης επρεπε να παιρνουν το πολυ 1000 ευρω αν σας αρεσει αν οχι πηγαινετε σπιτια σας. βρηκατε την παχια αγελαδα και αρμεγετε και στο φιναλε ειστε ολοι σας αχρηστοι για τιποτα δεν κανετε

  7. ΕΑΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ -ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ- ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΜΙΣΘΕΙ, ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΚΙ ΟΙ…299 ΑΠ’ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!! ΜΟΝΟ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ-ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΨΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ-, ΑΛΛΑ ΤΟ ‘ΧΕ…ΟΝΕΙΡΟ ΑΠ’ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!!!

Comments are closed.