ΚΛΑΜΑ! Αναρχικοί αντιφασίστες απαιτούν τα χρήματα που τους οφείλει ο Σόρος για τις «αυθόρμητες» επαναστάσεις που τους ανέθεσε !!!

Κοινοποίηση:
klama-anarxikoi-antifasistes-apaitoun-xrimata-tous-ofeilei-soros-171authormites187-epanastaseis-tous-anethese-620x356

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει ότι μέλη των Antifa ζητούν από τον δισεκατομμυριούχο παγκοσμιοποιητή Τζορτζ Σόρος να τους πληρώσει για τις υπηρεσίες τους μέχρι στιγμής.
Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από τους Antifa του Beverly Hills, περιέχει ένα απόσπασμα που αναφέρει:
«Οι Antifa απαιτούμε από τον George Soros να μας πληρώσει τα χρήματα που οφείλει.
Η αντίσταση τους κοστίζει $ 15 / ώρα!
Σε μια σειρά από tweets την Πέμπτη, ο Trump υποστήριξε ότι οι διαδηλωτές πληρώθηκαν για να προκαλούν αναστάτωση σε διάφορες συγκέντρωσεις .
Η Συμμαχία για την Παγκόσμια Δικαιοσύνη (AfGJ) έλαβε χρηματοδότηση ύψους 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων για τη χρήση που έληξε τον Μάρτιο του 2016.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο μπαμπάκας Σόρος σαπίζει ζωντανός να πάνε και στην κηδεία του να κλάψουν οι μουλοι του. Θα βγεί άλλη εβραική πορδή βέβαια για να καταστρέφει. Είμαστε βλάκες ως λαός, στην Αργεντινή ο κόσμος τους σάπισε στο ξυλο και απο τότε δεν ξανατόλμησαν να κάνουν μαγκιές. Φοβουνται τις μεγάλες συγκεντρώσεις για αυτό κρυφτήκαν στην Καμάρα στο συλλαλητήριο της Θεσ/νίκης. Μπίζνες παρασίτων, πως να βγάλει την δόση του ο πρεζάκιας ή ο άχρηστος με μηδέν μυαλό ή απλά ο τεμπέλης; Γίνεται πουτανίτσα του Σόρος και μια μέρα ψοφάει σαν τον αρουραίο στον υπόνομο, όπως του αξίζει.

  2. ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΗΛΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΛΟ ΕΠΙΤΑΓΕΣ.

  3. ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ=ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ . ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ,,,——-,, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ….

  4. ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.

  5. τι αντιφασιστες. το ονομα που τους τεργιαζει 100/100 ειναι το αριστερο-αναρχο-φασιστες, που αποτελουν τα κατακαθια τις αναρχιας διοτι η VERA αναρχια φερει και γραβατα

Comments are closed.