ΚΛΑΨΤΕ- Η επιστροφή του κουαρτέτου είναι γεγονός- Έρχονται με φόρα να μας τα πάρουν όλα!

Κοινοποίηση:
Troika begins third round of meetings in Cyprus

Σαδιστές εν δράσει…

Προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας τοποθετείται, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομίας, η άφιξη των επικεφαλής του κουαρτέτου στην Αθήνα. Κι αυτό με την προϋπόθεση ότι ενδιαμέσως δεν θα υπάρξουν νέα «κωλύματα».

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει την αποστολή σήμερα ή το αργότερο αύριο και των τελευταίων στοιχείων που αφορά στο δημοσιονομικό κενό του 2016, αλλά και των άλλων χρόνων ως το 2018 και κυρίως τα μέτρα με τα οποία θα επιχειρηθεί η κάλυψή τους.

Το πακέτο περιλαμβάνει τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις, καθώς και ορισμένες σκέψεις για έκτακτα μέτρα για την περίπτωση που υπάρξουν αποκλίσεις.

Τη Δευτέρα ή το αργότερα την Τρίτη αναμένεται η άφιξη των τεχνικών κλιμακίων και η συνέχιση του διαλόγου και της επεξεργασίας εκ του σύνεγγυς πλέον και όχι με e-mails.

Στην τρίτη φάση, και εφόσον οι άλλες δύο κυλήσουν ομαλά, αναμένεται περί το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας η άφιξη και των επικεφαλής του κουαρτέτου.

Στο σημείο αυτό Έλληνες αξιωματούχοι υπογραμμίζουν πως για να καταστεί εφικτή η άφιξη των επικεφαλής, σημαίνει ότι θα έχουν επιλυθεί και οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο ΔΝΤ και τους Ευρωπαίους για το ασφαλιστικό, καθώς και οι διαφορετικές απόψεις που έχει η ΕΚΤ για τα «κόκκινα» δάνεια, απόψεις που, όπως λένε οι πληροφορίες, έχουν τη στήριξη του ΔΝΤ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: