Κοιτάξτε ΧΑΛΙΑ-Αυτό είναι «θύμα»;-Άλλο ένα «προσφυγόπουλο» μας απειλεί ότι θα μας σφάξει στο σόνατο-Τώρα που μπούκαραν στην Ευρώπη δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο…και η Ελλάδα κοιμάται βαριά!(βίντεο-Ντοκουμέντο)

Κοινοποίηση:
mousoulmanos

Μας το λένε πλέον. Δεν φθάνει που κατέλαβαν την Ελλάδα μας κάνουν και επίθεση οι μουσουλμάνοι

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. το τραγικο σε αυτο, δεν ειναι ο πιτσιρικας που κανει αυτην την κινηση,,,, παιδι ειναι…. αλλα αυτοι που του ειπαν να κανει αυτο που σαφως αντιγραφη καποιον μεγαλυτερο του…αρα τι ανθρωπιστης να εισαι σε αυτα τα πιθικομορφα κτηνη?

    αλλαχ σνακ μπαρ και οτι πει ο ιμαμης …. ρε ουστ απολιτιστοι…. ο Μεγας Αλεξανδρος εδωσε αγωνα για να σας δωσει λιγο πολιτισμο αλλα και παλι μεταξεταστεοι μεινατε….

  2. Η μόνη λύση και πραγματική είναι η Χρυσή Αυγή. Πρέπει επιτέλους ο κόσμος να κοιτάξει γύρω του και να ενεργήσει.Πάντως πιστεύω οτι η ΧΑ εχει ηδη ενα μεγαλο ποσοστο το οποιο συνεχως αυξανεται. Ελπιδα υπαρχει.

  3. Όσο ψηφίζετε αριστερούς και προδότες η κατάσταση θα χειροτερεύει.
    Ο πιο σημαντικός ρόλος μιας χώρας είναι η προστασία των συνόρων, η ασφάλεια και οι συνθήκες ζωής των πολιτών της. Οτιδήποτε άλλο οδηγεί σε καταστάσεις που καταστρέφει την συνοχή των πολιτών και φέρει την χώρα στην ανασφάλεια.

  4. Γι αυτό λοιπόν καλό θα ήταν να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις οι οποίες έρχονται.
    Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι με κάθε τρόπο να προφυλάξουμε τις οικογένειές μας και την πατρίδα μας και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την ζωή μας γι’αυτά που πιστεύουμε.
    Καλόν αγώνα σε όλους

  5. Καλησπέρα σε όλους.
    Θέλω να ξεκινήσω με κάτι που πιστεύω κανένας δεν θέλει να βρεθεί σ’αυτήν την θέση.Στην θέση δηλαδή ν’αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή.’Ομως στην εποχή που ζούμε μας φέρνουν σιγά σιγά και πολύ έξυπνα απέναντι με τους λεγόμενους λαθρομετανάστες.
    Η ώρα πλησιάζει και όλοι μας βλέπουμε αυτό που έρχεται αλλά δεν θέλουμε να το πιστέψουμε και μάλιστα έχω την εντύπωση πολύ γρήγορα.

  6. Σύντομα θα συναντήσει το δημιουργό του, θα τρώει αφθονο πιλάφι και θα έχει και 70 παρθένες να τον περιμένουν.Αν ήμουν μπροστά στο συμβάν θα το τσάκιζα.

  7. Ουστ τσογλανάκι! Τα μεγαλώνουν με μίσος άρα είναι καμμένα χαρτιά με πιθανότητες να γίνουν άνθρωποι, ελάχιστες.

  8. Χωρίς να θέλω να τρομοκρατήσω κανέναν αλλά να σας κάνω
    να δείτε απο την δική μου οπτική γωνία το πρόβλημα που σύντομα
    μπορεί να μας χτυπήσει την πόρτα , επειδή όταν καίγονταν το σπίτι του
    γείτονα μας δεν κάναμε τίποτα για να το σβήσουμε με αποτέλεσμα
    όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά και αυτά που έρχονται .
    Εμείς πρώτοι πρέπει να ξέρουμε οτι ποτέ δεν πρέπει να
    υποτιμάμε τον εχθρό μας όσο μικρός και αν φαίνεται
    γιατί μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεως.
    Φυσικά και αν γίνει εξέγερση στην Ελλάδα απο τους μισθοφόρους
    θα υπάρξουν εστίες αντίστασης απο απλούς ανθρώπους
    (γιατί ο στρατός θα πρέπει να παραμείνει στην θέση του
    λόγο τον καλών γειτόνων μας) εσένα εμένα τον δίπλα τον απέναντι
    και σίγουρα δεν θα τους υποδεχτούμε με λουλούδια .
    Είμαστε σίγουροι όμως οτι ο εχθρός θα είναι
    μόνο οι ένοπλοι άντρες μισθοφόροι τις ΔISIS
    άντε και μερικοί πράκτορες διαφόρων χωρών ,
    η θα έχουνε μαζί τους και μικρές κινητές βόμβες ;
    Αν κοιτάξουμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες οι πυρήνες
    που έχουν συλληφθεί για την στρατολόγηση τον μισθοφόρων
    συνήθως είναι γυναίκες ,
    που εμένα προσωπικά με κάνει να αναρωτιέμαι ,
    άραγε πόσες απο αυτές τις γυναίκες που έχουνε περάσει τα σύνορα
    μπορεί να έχουνε ένα η και περισσότερα παιδιά που έχουν απαχθεί
    τους έχουνε κάνει πλύση εγκεφάλου και σε περίπτωση εξέγερσης
    γίνουν κινητές βόμβες για κυβερνητικά κτήρια
    η ακόμα και για τις εστίες αντίστασης ;
    Ποιος θα μπορούσε να υποψιαστεί ένα παιδάκι που πάει
    κλαίγοντας να ζητήσει βοήθεια απο το αστυνομικό τμήμα π.χ
    η απο ένοπλους που περιφρουρούν τις ιδιοκτησίες τους
    η και που συγκρούονται με τους μισθοφόρους
    και κάνει μπαμ μπροστά τους ;

    Υ.Γ Πάντως θα μπορούσαμε λόγο τον αυξημένων κρουσμάτων
    διαφόρων αρρωστιών να τις εντοπίσουμε (αν υπάρχουν) μέσω DNA .

  9. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΟ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΠΑΣΤΕΛΑ,ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ 2ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ….ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ 2ΧΡΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ!!ΨΟΦΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!!!ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ…ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ…ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ…ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΩΡΕ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ?ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ…ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΙΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ…ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ…ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΧΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!

  10. ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΜΑ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΝΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ.ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  11. ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΜΑ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΝΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ.ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  12. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΛΑ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΤΟΥΣ ΠΙΡΑΝΕ Κ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΗΝΗΤΟ ΤΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝΕ ΟΠΩΣ Κ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΡΕΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ Κ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Κ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

  13. Δεν το βλεπεται που παμε. Πανε να μας κανουν το εθνος μπου…..λο,και τους ελληνες φωβικους,για να μην υπαρχει αντισταση,σε οτι θελουν να μας περασουν.Χρυση Αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος

  14. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΙΚΑΚΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΜΕ ΛΑΧΑΝΟ!

  15. Ας τολμήσουν, και θα τους κάνουμε κεμπάπ όλους.

  16. ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ 1000 ΦΟΡΕΣ.

    Δεν κοιμομαστε ολοι..!!
    Δεν είμαστε όλοι διεθνιστές,απάτριδες,μπολσεβίκοι,κουμούνια,πουστάρες…
    Γεμίσε η Ελλάδα από τέτοιούς αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
    Όταν θα έρθει η στιγμή…ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ.
    Δεν θα την κάνουμε σαν τους Σύριους λιποτάκτες και παραμυθιασμένους για να ψάξουμε ένα «καλύτερο αύριο»
    ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    Θα πολεμίσουμε όπως κάναμε εκατοντάδες φορές στο παρελθόν.

    Ανερχικοί,μπολσεβίκοι,καπιταλιστές,κουμουνιστές…έξω από την πατρίδα μας.
    Είστε καταραμένοι για πάντα!

    Ισλαμοφασίστες και σιωνιστές..ΕΛΑΤΕ αν τολμάτε…ΕΛΑΤΕ…πουτάνας γεννήματα…
    ΕΛΛΑΤΕ…σιχαμένα σκυλιά…παλιοπουστάρες ξεφωνημένες…θα σας ξεπαστρέψουμε ΟΛΟΥΣ!

    Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!

    1. Καλα τα λες ρε Γιωργο το θεμα ειναι οτι ειναι λιγοι σαν εσενα, οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι παρταλια και προδοτες χωρις καμια Εθνικη συνειδηση. Κρινε λιγο απο τα ποσοστα που παιρνει ο Σφυριζα και η Νουδουλα.

      1. Δεν συμφωνώ μαζί σου απόλυτα αλλά σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο.
        Δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί να είναι αφελληνισμένοι…
        Ένα μεγαλό μέρος ναι,αλλά όχι όλοι.

        Πιστεύω πως είναι πολλοί ΈΛΛΗΝΕΣ γνήσιοι ανάμεσά τους οι οποίοι δυστηχώς μεγάλωσαν μέσα στην παραμύθα της μεταπολίτευσης και τις ψευδεπίγραφης δημοκρατίας.Αυτό έχει σαν συνέπεια για παράδειγμα να υπάρχουν σημερινοί Έλληνες που διαβάζουν τον Νίτσε και τον Ντοστογιεφσκι χωρίς να έχουν διαβάσει ούτε μια σελίδα από την πολιτεία του Πλάτωνα.Έχασαν το δρόμο τους,αποπροσανατολίστηκαν.

        Θα ξυπνήσουν αρκετοί νομίζω σύντομα.Έχουν γίνει όλα πουτάνα.Το πασόκ και η νδ που τους έδιναν διακοποδάνεια,επιδοτήσεις και διορισμούς δεν υπαρχει πια και ο συριζα είναι το εξάμβλωμα της σύγχρωνης μεταπολίτευσης…
        Όσοι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ θα επανελληνιστούν.
        Οι υπόλοιποι στον ΚΑΙΑΔΑ.

        Στέφανε μη το κόψεις το σχολιό μου.
        Υπήρξε και κάποιος θεατής που μίλησεστον αέρα στην εκπομπή σου και δεν τον έκοψες.Μίλησε για ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ.

        ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ λοιπόν Θεώδορε.ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ…

        Δεν πιστεύω στα κόμματα αλλά την κυριακή ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
        Να σώσουμε ότι σώζεται.

        Σύμφωνα με τον καθηγητή Πουλιανό είμαστε όχι μερικών χιλιάδων ετών αλλά δεκάδων χιλιάδων πολιτισμός.

        ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!

  17. Και ποιος τους ειπε οτι δεν θα τους αποκεφαλισουμε εμεις πρωτοι?

Comments are closed.