“ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ”! ΑΙΣΧΟΣ ρε! ΑΥΤΟΣ είναι ο παιδεραστής του ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ! (φωτο)

Κοινοποίηση:
KORY1_700_355

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία.

Στη δημοσιότητα μετά από εντολή του Εισαγγελέα Πειραιά έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 39χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.
Ο 39χρονος συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου στις 12 του μήνα. Κατηοφρείται ότι το ίδιο απόγευμα, αλλά και αρκετές φορές κατά το παρελθόν ο άνδρας ασέλγησε σε βάρος ανηλίκου.

αρχείο λήψης (3)

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για τον:
ΝΤΟΥΤΣΙΑ Σπυρίδωνα του Ελευθερίου και της Ελένης, γεννηθέντα στις 7-10-1977 στον Κορυδαλλό.
Η κατηγορία σε βάρος του είναι: ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο 39χρονος κατά το παρελθόν δύο φορές είχε συλληφθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κυκλοφορούσε ωστόσο ελεύθερος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ,Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ή ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

  2. χαχαχαχ κόψτε μάγκες φάτσα ο ανθρωπιστής-διεθνιστής, Κωνσταντίνου φίλος σου είναι το αγόρι;
    Καθίκια του κερατά.

  3. ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ…! ΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΤΕ…ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝΕ! ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΟΜΟΙ…ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥ\ΝΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ…..

Comments are closed.