ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ- Χε@@@νος από χαρά ο Καμμένος ανάμεσα σε μουσουλμάνους στο Κιλκίς(φωτο)

Κοινοποίηση:
kamenos1234

Ε βέβαια πως να μην χαίρεται…

Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, επισκέφθηκε με ελικόπτερο το νέο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και λαθρομεταναστών στο Κιλκίς, Κατά την άφιξή του έβγαλε μάλιστα μια φωτογραφία με τα «προσφυγόπουλα» και την ανέβασε στο Τwitter.

Δείτε:

kammenos-twitter-kilkis

τα σχόλια δικά σας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΠΟΤΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
    ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΗΡΕ ΕΣΠΑ ΚΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ [ΚΛΕΦΤΗΣ Κ ΑΦΕΡΡΕΓΓΥΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ]
    ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΝΔ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Κ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΡΑΜΑΣΣΩΝΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΑΣΣΩΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ
    ΟΥΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΗΡΕ?
    Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΖΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ?
    ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ
    ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕσ με τον προδομενο

  2. Από “πατριώτης”, λαθρολάγνος. Βέβαια τα χρήματα ας είναι και αριστερά είναι γλυκά. Ειδικά αυτά όμως που προέρχονται από το ΚΙΣ έτσι Καμένε Έλληνα; Πες αλεύρι!!! Το άρθρο 134 του Π.Κ. σε γυρεύει. Ξυπνήστε πια με τους Εξαρτημένους Ανθέλληνες.

  3. Αυτη η κυβερνηση μονο με ταλιμπαν πλεον μπορει να φωτογραφηθεί λογω κ κοινής πολιτικής πλατφόρμας

  4. …αντε παλι με την παραλαγη…
    καλα ρε συ δε ντρεπεσαι λιγακι να φορας την ενδοξη παραλαγη?..Οχι θα μου πεις αφου εισαι τοσο πετσαρας και στο σωμα και στην ψυχη
    Τη παραλαγη την φορεσαν παλικαρια που εχουν δωσει τη ζωη τους ειτε στα αλεξιπτωτα,ειτε στα ΟΥΚ και ΜΥΚ ειτε στα βουνα, ειτε στο πυροβολικο,ειτε στο λιμενικο κλπ.
    …και συνεχιζουν να τη φορανε ολοι αυτοι που καθε ωρα και στιγμη ειναι ετοιμοι να δωσουν τη ζωη τους για αυτο που λεγεται πατριδα,σημαια,θρησκεια,οικογενεια,γυναικα,παιδια,αδελφια,μανα,πατερας,συνανθρωπος.
    …μην τολμησεις ποτε ξανα να την βαλεις πανω σου γιατι δεν εχεις το δικαιωμα αυτο.

  5. Όπου πετύχουμε αυτό το κοιλιόδουλο σκουπίδι, το τσακίζουμε στο ξύλο.

  6. Άσε με αυτόν. Την πατήσαμε ακριβώς το ίδιο,όπως την είχαμε πατήσει με τον Καρατζαφέρη. Πιστεύαμε ότι θα ήταν ανασχετικός παράγων και πέσαμε τραγικά έξω.

    1. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

  7. ΒΡΩΜΙΑΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ

  8. ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΨΗΝΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
    ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΙΔΙΩΝ

  9. Με αυτά νοιώθει σιγουριά και φωτογραφίζεται γιατί δεν τον ξέρουν.

    Αν ήταν Ελληνόπουλα θα πήγαινε με κράνος για προστασία.

  10. Εσυ’σαι ρε που θα’βαζες “κοκκινες γραμμες”;
    Αντε ρε χεστη μπουλη!

  11. Τριμαλάκας! Αυτός δεν κινδυνεύει απο τους ισλαμιστές που μας κουβάλησαν χωρίς να μας ρωτήσουν γιατί δεν τρώνε γουρούνι οι μουσουλμάνοι. Εμείς όμως τρώμε και τράγους σαν τον Τσίπρα και γουρούνια σαν τον Καμμένο. Ξεφτιλισμένε ανθέλληνα προδότη! Παλούκωμα σας χρειάζεται που μας φυλακίσατε και μας καταντήσατε πρόσφυγες μέσα στην ίδια μας την χώρα. Ένας Βλάντ Τσέπες πατριώτης να φέρει την δικαιοσύνη επιτέλους!

  12. Ο προδοτης Καμμενος που ξεπουλησε το Αιγαιο στους Τουρκους και τους Ελληνες στους Ισλαμιστες Λαθρομεταναστες.Ειναι ο πιο ξεφτυλας, ο πιο γελοιος Υπουργος Αμυνας της Ε.Ε.Κανονικα Υπουργος των Λαθρομεταναστων θα επρεπε να ειναι.Ολοι αυτοι που ψηφισαν το μορφωμα των ΑΝΕΛ ειναι γουρουνια, σαν τον επικεφαλης τους.

  13. Αυτος ο μπουχεσας γιατι παει και βαζει τζακετ παραλλαγης και φωτογραφιζεται;Το κομαντο παριστανει η κουραδα με ποδια;Γιατι κυκλοφορει συνεχως με στρατιωτικα ελικοπτερα που τα πληρωνει ο Ελληνικος λαος;Τα στρατιωτικα ελικοπτερα ειναι για την αμυνα του λαου,δεν ειναι για να κονει βολτες ο καθε μπουχεσοβιος υπουργοξεφτυλας!

  14. Είδε ο γύφτος την γενοια του………

  15. Υπολόγιζε καμία διακοσαρια μηνύματα με μπινελικια για τον χοντρό Στεφανεγ

Comments are closed.