Κρήτη: Γλίτωσε στρατιώτης από τροχαίο

Κοινοποίηση:
troxaio1

Tα χειρότερα αποφεύχθηκαν τα ξημερώματα όταν ένα φορτηγάκι συγκρούστιμε με Ι.Χ αυτοκίνητο και κατέληξε σε στεθμευμένα αυτοκίνητα στην

 

περιοχή του Μασταμπά στην Κρήτη.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Εμμανουήλ Παππά και Αλκμήνης, σχεδόν έξω απο το 15ο δημοτικο σχολείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, ο οδηγός του μικρού φορτηγού σύμφωνα με πληροφορίες, κινούνταν στην οδό Αλκμήνης, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος, παραβίασε το στόπ συγκούστηκε με διερχόμενο όχημα που κινούνταν επι της Εμμανουηλ Παππά και κατέληξε πάνω σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε σοβαρά και φαίνεται να τη γλίτωσε με τραύματα στο χέρι. Ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε το φορτηγάκι, ο οποίος σημειωτέον ηταν φαντάρος και σημερα παρουσιαζόταν στη ΣΕΑΠ, τραυματίστηκε στο μάτι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. γιατί ο χοντρο ντούτσε (γνωστός και ως μπενίτο) στο ελλαδιστάν με ποιό αμάξι κάνει τα ψώνια του δλδ;;;;

Comments are closed.