Ο χασάπης των συντάξεων παραδέχτηκε ότι αυτός είναι ο υπουργός με την αδήλωτη offshore!!! Ομολόγησε ότι έχει offshore στην Κύπρο ο Χαϊκάλης;

Κοινοποίηση:
haikalis

Σε ομολογία κατοχής εξωχώριας εταιρίας προχώρησε ο κ. Παύλος Χαϊκάλης μετά τον ασφυκτικό κλοιό που δημιούργησαν οι ερωτήσεις στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων καθεστωτικού καναλιού  ο υπουργός παραδέχθηκε ότι διαθέτειoffshore εταιρία με έδρα στην Κύπρο, υποστήριξε όμως ότι την ίδρυσε για να προστατέψει πνευματικά δικαιώματα που είχε ως ηθοποιός κατά την περίοδο που συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις στην μεγαλόνησο.

Ο ίδιος υποστήριξε επίσης ότι η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει κέρδη γι αυτό και δεν την δήλωσε στο «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στην Βουλή. Είπε επίσης ότι δεν έχει αποκρύψει από τις αρχές φορολογητέα ύλη. Ανέφερε τέλος ότι η offshore είναι ουσιαστικά ανενεργή από το 2011.

Ωστόσο, παρά τους ισχυρισμούς του κ. Χαϊκάλη προκύπτει παραβίαση του σχετικού νόμου καθώς απέκρυψε από το αρμόδιο Συνταγματικά όργανο την κατοχή της εξωχώριας εταιρίας. Εκτός αυτού ο ίδιος νόμος απαγορεύει σε υπουργούς να έχουν στην κατοχή τους offshore εταιρίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μην στεναχωριεσαι βρε κυρ μιμη και η περιστεροχεσμενη κυλοτα ο υποδικοs ερωτυλοs εχει τρειs offshore εχει και πιο κουραδεs απο σενα!!!

  2. Καλημερα σας.
    Ρε παιδια να σας πω κατι … Και εγω αμα ειχα λεφτα και χρειαζόταν να κανω offshore θα την εκανα , δε νομιζω να ειναι κακο να εχει καποιος offshore. Βέβαια , δεν ξέρω τι γινεται πλέον ,αν πρεπει να τη δηλώνεις ή όχι , αλλα αμα εισαι νόμιμος δε νομίζω να υπάρχει λόγος να την αποκρύψεις.

Comments are closed.