ΛΑΒΡΟΣ ο Ιβάν Σαββίδης: “Δεν παίζουμε στον επαναληπτικό!Να παραιτηθεί ο Γκιρτζίκης!Μην παίζετε με την φωτιά. Σας προειδοποιώ”

Κοινοποίηση:
ivan_0

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν λάβρος μπροστά στην κάμερα του ΟΤΕ. Δείτε μεταξύ άλλων τι είπε: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία κίνηση προς τα εμπρός…

Στη Ν. Υόρκη είπα τη φράση που δεν κατάλαβα καλά. Σήμερα “παρών” Αθηναϊκό πόδοσφαιρο και της Ελλάδας.

Δεν μπορούν τέτοιοι διαιτητές να παίζουν στα παιχνίδια. Να παραιτηθεί ο Γκιρτζίκης.

Στέλνω τα χαιρετίσματά μου στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου ο κ. Μαρινάκης είναι στο Λονδίνο. Είτε θα τα σταματήσει είτε να φύγει! Ζητάμε την επανάληψη του αγώνα με διεθνή διαιτητή.

Αλλιώς εμείς δεν παίζουμε στον επαναληπτικό. Ασχέτως τιμωρίας που μπορεί να προκύψει εμείς δεν αλλάζουμε απόφαση. Μην παίζετε με την φωτιά. Σας προειδοποιώ.

Δεν ξέρω τι ζημιά προκάλεσαν οι οπαδοί που προκλήθηκαν από τον διαιτητή. Πόσο μπορούμε να υπομένουμε αυτά τα πράγματα; Πώς γίνεται σε αυτό το γήπεδο με 30.000 κόσμο ο διαιτητής να κάνει ό,τι γουστάρει.

Εγώ άρχισα να ντρέπομαι που συνδέω τον εαυτό μου με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα… αποφάγια της Αθήνας τα πετάνε στους υπόλοιπους.

Πάρτε απόφαση για όλα τα ντέρμπι. Να συμμετέχουν διεθνείς διαιτητές και αναλαμβάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα έξοδα γι’ αυτό, αν δεν μπορούν να καλυφθούν. Δεν δικαιολογώ τους οπαδούς, αλλά είμαστε άντρες και κάτι πρέπει να μας θίγει. Να κινηθεί ποινική δίωξη κατά των διαιτητών που προωθούν τη βία. Ο ΠΑΟΚ ακόμη κι αν μείνει μόνος σε αυτή την προσπάθεια θα συνεχίσει…

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα πρέπει να είναι από τη Θεσσαλονίκη. Ζητώ συγγνώμη σε όσους επιθυμούν κάθαρση ποδοσφαίρου. Αλλά δυστυχώς οι λεγόμενοι διαιτητές σπάνια κοιτούν στον καθρέπτη με συνείδηση…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Γεια σου Ιβαν τρομερε, καλά ρε ξεφτιλισμένε θα αρθρώσεις ποτέ καμιά ελληνική λέξη οι πακιστανοί στην Ελλάδα ποιο καλά μιλουν απο σένα, πες ένα καλημέρα τουλάχιστον, υπερασπίσου την Ελλάδα αυτες τις κρίσιμες μέρες και άσε τις μπαρούφες. Να πας στη Ρωσία αν δε γουστάρεις εμείς όταν παλεύαμε για την Ελλάδα εσυ που ήσουν.

  2. Απαράδεκτος.
    Καλίτερα να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να πάει να βρει μία Ουκρανική ομάδα.

    Και αυτοί οι διαιτητές τόσο ξεφτίλα πια.Τόσο φανερά και απροκάλυπτα.????
    Και μόνο ο τρόπος μαρκαρίσματος (βέβαια υπήρχε και η ανατροπή) είναι καταφανέστατη παράβαση και πέναλτυ.

  3. να πιάσουμε το θέμα από εκεί που ξεκίνησε … ήταν 11 μετρα η όχι ?

  4. Εμάς στον Ηρακλή μας σφάζουνε τα διορισμένα κοράκια του Γκιρτζίκη και κάθε προηγούμενου “Γκιρτζίκη” (Κάκοι, Θάνοι, Σπάθες, Δεσκάκηδες, Μάνταλοι κλπ)εδώ και 20 χρόνια χειρότερα από τον ΠΑΟK, κάθε Κυριακή αδιαλείπτως μέχρι και σήμερα. Κάθε Κυριακή αντιμετωπίζουμε 12 αντίπαλους παίκτες, μέχρι και προχτές τρεις κατηγορίες μας έριξαν στα χαρτιά η ΕΠΟ του Πιλάβιου και του χοντρού, για να ευνοήσουν και κρατήσουν στην κατηγορία ένα παράρτημα του γάβρου στην Τρίπολη. Ομως τέτοια καφριλίκια σαν τα σημερινά και του 2014 στην Τούμπα δεν κάναμε Π-Ο-Τ-Ε Τ-Ω-Ν Π-Ο-Τ-Ω-Ν (κι ας είναι τίγκα και η δική μας αυτόνομη από ανάρχες και πρεζάκια!). Ούτε κάψαμε το γήπεδό μας ούτε βοηθούς φτύσαμε παροτρυνόμενοι από τον πρόεδρό μας, ούτε βαρέσαμε μπουκάλια από πίσω σε αντίπαλους προπονητές ούτε στο κυνήγι πήραμε αντίπαλους παίκτες ούτε βγήκαμε -σαν τον καραγκιόζη τον ολιγάρχη Ρώσο- να βρίζουμε όλους τους Ελληνες διαιτητές (!) και όλη την Αθήνα (!) επειδή ένας ακόμη υπάλληλος με μαύρη στολή του Μαρινάκη δεν μας έδωσε ένα πέναλντυ -τη στιγμή μάλιστα που ευνόησε (τον ΠΑΟΚ) σε όλες τις άλλες φάσεις του αγώνα!
    Τι θέλω να πω; Δίκαια τα παράπονα για το πέναλντυ του Μακ των παοκτζήδων του γηπέδου, αλλά το να καις το γήπεδό σου, να τα κάνεις όλα θερινά γύρω σου, να απειλείς θεούς και δαίμονες παντού γύρω σου και να αναστατώνεις τους πάντες στην Ελλάδα γιατί…. “είσαι ΠΑΟΚ” ή γιατί…. “λέγεσαι Σαββίδης” επειδή σε απέκλεισαν από το κύπελλο, είναι ενδεικτικές συμπεριφορές του τρίτου κόσμου, επιπέδου χωρών Υποσαχάρειας Αφρικής. Θυμίζουν Λιβύη του Καντάφι, Σουδάν και Σομαλία (των πειρατών). Και αυτοί κάψανε τη χώρα τους και μακελλέψανε τον Καντάφι και τώρα, έτσι που τα κάνανε, είναι εκεί ακόμη χειρότερα απ’ ό,τι πριν!
    Πρωτόπαππες, Γκιρτζίκηδες, Μαρινάκηδες, Αλαφούζοι, Μελισσανίδηδες και Σαββίδηδες, το καλύτερο που θα είχαν να κάνουν είναι να εξαφανιστούν μια για πάντα από το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί πολύ καφροπαδιλίκι πουλάνε σαν ψυχοναρκωτικό οι βρωμιάρηδες αυτοί και μεταδίδεται σαν πανούκλα στο λαό δηλητηριάζοντας άσχημα τις λαϊκές μάζες, που εν συνεχεία συμπεριφέρονται όπως οι ψυχασθενείς που σκοτώνουν με τσεκούρια όποιον βρουν μπροστά στο διάβα τους!!
    Δίκαια ή άδικα!
    Μην επιτρέψουμε η Ελλάδα να μετατραπεί σε… Λιβύη για μια κωλόμπαλα.
    Η Ελλάδα και ο Λαός έχει τούτη τη στιγμή πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί από ένα τόπι, από τις αδικίες στον ΠΑΟΚ και στον Σαββίδη του ή στον Ηρακλή ή στην ΑΕΚ ή στον ΠΑΟ κλπκλπ.
    Το σπίτι μας όλο πήρε φωτιά, παντού, οι πάντες καιγόμαστε από τα μνημόνια και τις πολιτικές ξεπουλήματος της Ελλάδας και του Αιγαίου και εμείς ασχολούμαστε με το να χωριζόμαστε σε “νότιους” και “βόρειους” για ένα πέναλντυ που δεν δόθηκε στον Σαββίδη…

  5. Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό το κλάμα .
    Πες άκυρο το πέναλτι που δεν έδωσε στον ΟΣΦΠ στο πρώτο (πριν το γκολ) .
    Ρε Σαββιδή και 2-2 να λήγε με το πέναλτι έπαιξες μπάλα ; Που στο πρώτο γύρο σας έπαιξε 80 20 στη Τούμπα . Άσε που αν έπαιρνε κόκκινη ο Καπίνο στο δεύτερο ματς θα παίζε ο Ρομπέρτο και δε θα βάζε γκολ ο Μακ ούτε αν του λέγε όχι ο Τσίπρας .

  6. Τα επεισόδια είχαν αρχίσει από νωρίς γιατί ξέρατε τι καφενείο είστε.Βρήκατε μια και καλά ευκαιρία για να μην λήξει ο αγώνας και ξεφτυλιστείτε τελείως.Μέσα στο σπίτι σας γυρίσαμε το ματσάκι.Βάλτε τα κλάματα τώρα.

  7. ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΑΒΒΑ ΚΕΡΑΤΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ?

    1. stratos άει σιχτίρ ρε μπεζεβένγκη απόγονε του 6ου στόλου…

  8. Στο Ελληνικο ποδοσφαιρο υπαρχει μεγαλη σαπιλα. Η σαπιλα δεν μπορει να φυγει με ημιμετρα. Θα πρεπει για τουλαχιστον ενα χρονο να καταργηθει εντελως το επαγγελματικο ποδοσφαιρο και ολες οι ομαδες να ξεκινησουν απο το μηδεν.

      1. Είδαμε. Έχει κάνει χέρι ο Μακ στην επίμαχη φάση και υπάρχει ένα πέναλτι στον Φορτούνη [που δόθηκε φάουλ].
        Αρκούν αυτά;

  9. MIΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΦΡΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ)ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!!ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.

    1. MIΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΦΡΗΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑΓΚΑ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.(ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ)ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΗΞΕΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 7-0!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.

  10. Σπανέας,Καραμάνος,Μπάκας,Στεφανόπουλος,Ζαχαριάδης,Παπουτσέλης,Παπαχίτζιος,Αμπελάκας,Μποροβήλος, Βελλιώδης,Χατζησταυρίδης,Χατζής,Παπαπέτρου,Μήτας,Παπαδάκος,Τζόρβας,Ψυχομάνης,Αγγελάκας,Κασναφέρης, Τσίγκρας,Ευθυμιάδης,Τρικάλης,Δημητρόπουλος,Βαλλιάνος,Σπάθας,Φωτιάδης,Γερμανάκος,Μαζαράκος, Παπασταμάτης, Κουκουλάκης,Καλογερόπουλος,Μίτσιος,Καλόπουλος,Δαλούκας,Βασσάρας,Χαραλαμπίδης,Βοσκάκης,Κάκος…..
    Για κάτι τέτοιους 30 χρόνια φωνάζουμε στα τσιμέντα της Τούμπας γιατί είμαστε ΠΑΟΚ

    1. μπραβο ρε Σαββιδη! Εισαι μαγκας!Με την πρωτη ευκαιρια θ ανεβω κι εγω πανω Τουμπα σε κανα δυνατο παιχνιδι!!!!!!Να βρασω την αφραγκια μου τον τελευταιο καιρο!

  11. Σπανέας,Καραμάνος,Μπάκας,Στεφανόπουλος,Ζαχαριάδης,Παπουτσέλης,Παπαχίτζιος,Αμπελάκας,Μποροβήλος, Βελλιώδης,Χατζησταυρίδης,Χατζής,Παπαπέτρου,Μήτας,Παπαδάκος,Τζόρβας,Ψυχομάνης,Αγγελάκας,Κασναφέρης, Τσίγκρας,Ευθυμιάδης,Τρικάλης,Δημητρόπουλος,Βαλλιάνος,Σπάθας,Φωτιάδης,Γερμανάκος,Μαζαράκος, Παπασταμάτης, Κουκουλάκης,Καλογερόπουλος,Μίτσιος,Καλόπουλος,Δαλούκας,Βασσάρας,Χαραλαμπίδης,Βοσκάκης,Κάκος…..
    Για κάτι τέτοιους 30 χρόνια φωνάζουμε στα τσιμέντα της Τούμπας γιατί είμαστε ΠΑΟΚ
    Αλλά βλέπω κάτι αδέρφια να μας λένε και μ@λ@κες όσους διαφωνούμε…
    Εσείς οι ”νεόπλουτοι” που με κάθε τίμημα θέλετε τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή και είστε και μάγκες σ’ αντίθεση μ’ εμάς μπείτε στο topic ”Πως έγινα Παοκσής” και γιατί έγινα κι εκεί που όλοι λέτε για γροθιές στο κατεστημένο και τέτοια δίπλα σε παρένθεση γράψτε ”αλλά θέλω και Κάκο,Παπουτσέλη,Παπαπέτρου,Ψυχομάνη και τέτοιους….’

  12. αντε διαλυστε το να ησυχασουμε. Εδω ειμαστε κατω απο τα ορια της φτωχειας, με τους χουλιγκανους θα ασχολουμαστε? Η με τις ομαδες που δεν εχουν ουτε εναν Ελληνα παιχτη.Αντε απο εκει!

Comments are closed.