Λαμιώτης απείλησε με μαχαίρι φοιτητή – Κινηματογραφική καταδίωξη μέσα στην πόλη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
l1

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4:00΄ χθες το απόγευμα στην οδό Θερμοπυλών στη Λαμία, όταν σε μια διασταύρωση υπήρξε παρεξήγηση μεταξύ δυο οδηγών…

Σύμφωνα με το lamiareport,  ένας φοιτητής του ΤΕΙ κινούταν κανονικά με το μηχανάκι στην οδό Θερμοπυλών, όταν ξαφνικά πετάχτηκε ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου παραβίασε το stop και παραλίγο να συγκρουστούν.

Οι δυο οδηγοί αρχικά είχαν φραστική αντιπαράθεση. Όταν ο φοιτητής θέλησε να φύγει για να δώσει τέλος στο επεισόδιο ο οδηγός τον ακολούθησε συνεχίζοντας να τον βρίζει, και να τον απειλεί, προκαλώντας τον να σταματήσει.

l22

Μόλις ο 26χρονος φοιτητής σταμάτησε ο 55χρονος οδηγός κατέβηκε κάτω και τον πλησίασε απειλητικά κρατώντας ένα μαχαίρι. Ο φοιτητής τον έσπρωξε και ταυτόχρονα κάλεσε σε βοήθεια τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Ο 55χρονος μόλις είδε τους αστυνομικούς να έρχονται μπήκε στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα. Όταν οι ΔΙ.ΑΣ. ενημερώθηκαν από το φοιτητή για το μαχαίρι άρχισαν να τον καταδιώκουν.

Το τι ακολούθησε στη συνέχεια είναι δύσκολο να περιγράφει, ωστόσο πρέπει να τονίσουμε ότι από τύχη δεν υπήρξε ατύχημα.

Ο οδηγός του Alfa Romeo κινούταν με επικίνδυνους ελιγμούς μέσα στην πόλη, χωρίς να σταμάτα στις διασταυρώσεις και πολλές φορές μάλιστα να κινείται ανάποδα στους δρόμους, ακολουθούμενος σε μικρή απόσταση από αστυνομικούς με τις σειρήνες να “ουρλιάζουν”.

Στο κάθισμα του συνοδηγού ήταν η σύζυγος του 55χρονου, η οποία μάλιστα έκανε και άσεμνες χειρονομίες στους αστυνομικούς που τους ακολουθούσαν και τους καλούσαν να σταματήσουν.

l3

Η καταδίωξη κράτησε αρκετή ώρα αναστατώνοντας το κέντρο της πόλης, αφου το αυτοκίνητο κινήθηκε από Θερμοπυλών – Παπακυριαζή – Λεβαδίτου – Εκκλησιών – Αγ. Θεόδωροι και μετά πάλι προς το κέντρο της πόλης.

Η καταδίωξη έλαβε τέλος στην οδό Αμαλίας, όταν το Alfa Romeo έπεσε πάνω σε ένα βαν, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει κανείς και τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Οι αστυνομικοί περάσαν χειροπέδες στον 55χρονο και τη γυναίκα του και τους οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Επιτέλους τα καταφέρνουμε σιγά σιγά αλλά σταθερά γινόμαστε αμερικανοί ζήτω η παγκοσμιοποίηση

Comments are closed.