Λες και είναι πατάτες σε τσουβάλι! Με βανάκι, όπως έχουν τα παντοπωλεία μας, μετέφεραν και ξεφόρτωσαν τον Βαρουφάκη στον Σόιμπλε!(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
8ΒΑΡΧΕΡΙ

Οι δυο υπουργοί προετοιμάζουν τη νέα συνάντηση Τσίπρα, Μέρκελ, Ολάντ την Τετάρτη

Ντυμένος με ένα σκούρο κοστούμι ο Έλληνας υπουργός Οικονομιών έφτασε στο γραφείο του Σόιμπλε στο Βερολίνο στις 10.30 το πρωί. Το ενδιαφέρον των ΜΜΕ μεγάλο και πολλοί δημοσιογράφοι ανέβασαν φωτό από την άφιξη στο twitter.

8ΒΑΡ1 8ΒΑΡ2

Η συνάντηση Βαρουφάκη – Σόιμπλε σήμερα θεωρείται κάτι παραπάνω από κρίσιμη καθώς θα επιχειρηθεί να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών, έτσι ώστε να μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμφωνίας.

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι θεωρούν τη σημερινή συνάντηση των δύο υπουργών Οικονομικών ως προπαρασκευαστική της νέας συνάντησης κορυφής των ηγετών Τσίπρα, Μέρκελ, Ολάντ την ερχόμενη Τετάρτη.

Ουσιαστικά η Αθήνα βλέπει στη σημερινή συνάντηση την ευκαιρία να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις των δανειστών και να υπάρξει συμφωνία.

Μάλιστα σύμφωνα με πηγές της Αθήνας η κυβέρνηση ελπίζει την Τετάρτη και μετά τη συνάντηση των ηγετών να υπάρξει μια πολιτική δήλωση έτσι ώστε με ένα έκτακτο Eurogroup την Παρασκευή να ξεκλειδώσει η χρηματοδότηση της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: