«Λιώνει στις φυλακές!» «Αφήστε με ελεύθερο τώρα». Κραυγή απόγνωσης με επιστολή «βόμβα» του επι 25 έτη φυλακισμένου Μιχάλη Μακρυγιάννη. Είναι αυτός που σκότωσε τους…

Κοινοποίηση:
makrygiannis-fylakes-1.gif-52-1-140x90

Πέρασαν 25 ολόκληρα χρόνια απο τότε που ο Μιχάλης Μακρυγιάννης περνά την πύλη των φυλακών, απο τότε μέχρι σήμερα έζησε στην απόλυτη σιωπή παρά το γεγονός ότι δέχτηκε δεκάδες οχλήσεις απο τους δημοσιογράφους για μία και μόνο δήλωση του.

Σήμερα ο ίδιος μέσα απο μια επιστολή κόλαφο προς το sitemou.com και τον Σωτήρη Καραμίντζα μιλά για την δική του αλήθεια χωρίς να απαρνείται κανένα απο τα πολλά και βαριά αδικήματα του για τα οποία καταδικάστηκε με 4 φορές ισόβια τα οποία και βάσει του ελληνικού νομικού συστήματος έγιναν 25 συναπτά έτη φυλάκισης.

Ο Μιχάλης Μακρυγιάννης μέσα απο την επιστολή του ζητά απο την ελληνική δικαιοσύνη να πράξει αυτά που επιτάσσει το ελληνικό δίκαιο να αφεθεί ελεύθερος αφού σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, κρατείται παράνομα στις φυλακές Χανίων απο έχει εκτίσει  παραπάνω απο τα 25 έτη κάτι το οποίο σημαίνει κατάφωρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στην χειρόγραφη επιστολή που δημοσιεύει αποκλειστικά το Sitemou.com ο Μιχάλης Μακρυγιάννης αναφέρεται στις επιστολές που έχει στείλει στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στον Υπουργό Δικαιοσύνης στα Ανώτατα Δικαστικά όργανα απο τους οποίους έχει πάρει απαντήσεις «προκάτ». Καμία απο τις επιστολές δεν δέχθηκε την αναμενόμενη απάντηση προς έναν άνθρωπο που δέχεται στον απόλυτο βαθμό το σύνολο της καταδίκης του και τώρα ζητά την νόμιμη αποφυλάκιση του όπως υποστηρίζει ο ίδιος!

Ο Μιχάλης Μακρυγιάννης προσπαθεί εδώ και μήνες να έρθει σε επαφή με κάποιον ανώτατο πολιτικό και δικαστικό φορέα ώστε να μπορέσει να εκθέσει την δική του πραγματικότητα και κυρίως να δεχθεί μια ορθή νομικά απάντηση! Ακολουθούν οι επιστολές που έχει αποστείλει μέσα στις φυλακές Χανίων αλλά και οι απαντήσεις που έχει δεχθεί.

Λόγω της άρνησης όλων όσων προσπάθησε να έρθει σε επαφή ο Μιχάλης Μακρυγιάννης για να αποκτήσει την ελευθερία του και την οποία του την χαρίζει απλόχερα το νομικό καθεστώς της χώρας. Ο έγκλειστος του σωφρονιστικού καταστήματος της Κρήτης έχει κάνει αναφορά μέσω του δικηγόρου του στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απο το οποία ζήτα να παρέμβει άμεσα για να θέσει τις Ελληνικής Δικαστικές Αρχές προ των ευθυνών τους.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τον πίνακα υπολογισμού ποινής του Υπουργείου Δικαιοσύνης  με αριθμό απόφασης 3930/9-10-2015 τα εκτιτέα έτη είναι 25. Απο τις 16-4-2011 έχουν συμπληρωθεί τα 25 έτη μαζί με τα ημερομίσθια (εργασία εντός φυλακών) ενώ απο τις 15-5-2017 είναι 25 έτη πραγματικής κράτησης. Άρα αο τις 16-5-2017 η Ελλάδα παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των έγκλειστων στα σωφρονιστικά καταστήματα με αποτέλεσμα μια επικείμενη βαριά καταδίκη απο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Ο ίδιος στο Sitemou.com δηλώνει πως δέχεται στον απόλυτο βαθμό τις προγενέστερες αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης για τις οποίες ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε τώρα όμως ζητά και απο  εκείνους που τον καταδίκασαν να του δώσουν όλα όσα ορίζεται απο το Δίκαιο της χώρας!

Οι επιστολές του Μιχάλη Μακρυγιάννη προς τους : Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στους πρωην και νων  Υπουργούς Δικαιοσύνης  (Παρασκευόπουλος- Κοντώνης) Πρόεδρο της Βουλής,  Άρειο Πάγο και οι απαντήσεις που έλαβε:

Από  το sitemou.com

Ρεπορτάζ: Σωτήρη Καραμίντζα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. και τι θέλει τώρα να τον λυπηθούμε? όχι! να πάει στο διάβολο ο κόπρος.. όταν σκότωνε μεροκαματιάρηδες για πλάκα αυτός λυπόταν? ουστ κόπρε.. κάτσε εκεί που είσαι μια χαρά το βρίσκω!

  2. ΚΤΗΝΗ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕ,ΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΟΠΡΙΤΗ.ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

  3. Οι αλβανοί με τα καλάσνικοφ, οι αλβανοί φονιάδες, οι αλβανοί που βιάζαν τις γυναίκες στα σπίτια μπροστά στον άντρα και τα παιδιά τους, πακιστανοί, σε 3-6 χρόνια αποφυλακίζονται.
    Άλλοι βιάζουν παιδάκια και ορίζεται δικάσιμος και τους αφήνουν έξω.
    Κι αυτός είναι μέσα 25;
    Πίνετε κάτι ; Μακάρι να κάθονταν όλοι 25 χρόνια και μετά ας τους έβγαζαν.

    1. Εσύ είσαι μάλλον αλβανός “αντιεξουσιαστής” που προσπαθεί να δικαιολογήσει αυτή τη μογγολόφατσα, προσπαθώντας να κεντρίσεις τα εθνικόφρονα αισθήματα του μέσου Έλληνα. Προσωπικά θα έδινα αμέτρητες θανατικές ποινές τόσο στους αλβανούς εγκληματίες όσο και στον συγκεκριμένο. Έτσι κι αλλιώς αν κρίνουμε και από την μογγολόφατσα, πρέπει να είναι αλβανός στην καταγωγή 😀

  4. Εγώ θα έβαζα το κεφάλι του κάτω από μια πρέσα και θα πάταγα το κουμπί για να το πολτοποιήσω 😉

  5. Δυο φορες παραβιασε τις αδειες που του εδωσαν σκεψου αν βγει τι εχει να γινει.

  6. Το ανθρωπόμορφο τέρας αν είχε λίγη τσίπα θα είχε αυτοκτονήσει προ πολλού.
    Επαναφορά θανατικής ποινής τώρα, για να προστατεύσουμε την κοινωνία μας.

    1. γιατι να αυτοκτονησει και να στερησει την χαρα να του φυτεψεις μια σφερα αναμεσα στα ματια?

  7. Εγω δεν βλεπω τιποτα καλο απο την φυλάκιση τοςες χρονων. Θανατικη ποινή και τελειώσαμε. Και σεν το λεω ουτε για εκδίκηση ουτε απο κακ´ια. Αλλα ειναι ο καλύτερος τρόπος να αποτρέψεις ενα εγκλημα. Οταν ο άλλος ξέρει πως θα εκτελεστεί, θα σκεφτεί δυο και τρεις φορές πριν διαπράξει καποιο εγκλημα. Αυτη ειναι η λύση. Εξ αλλου απο τοτε που έβγαλαν την θανατικη ποινή, τα εγκληματα αυξήθηκαν κατακόρυφα. Βεβαια, δεν Ουςτ ενδιαφέρουν τα ανθρωπινα δικαιώματα και αυτες οι μπούρδες. Αλλοι ειναι οι σκοποί τους. Μας κρατανε τρομοκρατημένους, μέχρι να απελπιστούμε και να δεχτούμε τα αστυνομικά μέτρα που θα μας επιβάλουν. Αυτο ειναι ολο.

  8. Αν ήσουν στην Αμερική που είναι κράτος τώρα θα έβλεπες τα ραδίκια ανάποδα.που ακουστηκε ρε βρωμιάρη ότι έχεις ανθρώπινα δικαιώματα; Σκότωσες για πλάκα κτήνος 5ανθρωπους παραβιάσες άδειες και έκανες ληστείες .Τώρα τι θέλεις να βγεις και να σκοτώνεις όποιον σε κοιτάξει; Να σαπισεις στην φυλακή φονιά εσύ έχεις ανθρώπινα δικαιώματα τα θύματα σου δεν είχαν; Με ποιο δικαίωμα τους στερήσεις την ζωή για ασήμαντη αφορμή;

  9. Από πότε τα ανθρωπόμορφα κτήνη έχουν δικαιώματα. Να ψοφίσει στη φυλακή ο αλήτης δολοφόνος !

  10. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΑΝ Ο ΜΟΙ ΓΕΝΝΟΙΤΟ ΒΓΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ

  11. Τι να κανει να βγει, να μην εχει να φαει κι αυτος

Comments are closed.